מדליקקק

א ו ח נ ה

New member
מדליקקק../images/Emo98.gif

לא ידעתי שיש כאן פורום של באפי! נכון עצוב ששרה מישל גלר עוזבת?

14מתן

New member
א ו ח נ ה ברוך הבאאאאא

אם אתה אוהב באפי למה אתה לא עוזר לי תמיד בוויכוחים עם אמילי ?! *פגוע*...

א ו ח נ ה

New member
../images/Emo6.gif

אמילי מתווכחת איתך גם על באפ? חחחח...לא שמתי לב...פעם הבאה מי שידבר בקופסת הלהיטים מילה רעה על באפסטאר אני אכנס בווווו

ציניכאן

New member
אני נגד עצומה שכזו.

אם נניח ששארית העונה ה-7 נהדרת כמו הפרקים 1-16 . אזי ניתן לומר שהסדרה מסתיימת בעודה בשיאה. וע"כ תיזכר כאחת הסדרות המעולות אשר לא דעכה לה לאיטה כמו רבות אחרות. זו הרי בעייה מוכרת בסדרות טלוויזיה, מתי שהוא צריך לומר "סוף" מאחר ולא ניתן להיות יצירתיים עד אין סוף, ומתי שהוא כבר לא ניתן לחדש או להוסיף. רבים מהיוצרים ממשיכים בכח וגורמים לירידה עצומה באיכות הסדרה, וכך סדרות אשר החלו נהדר מסתיימות בקול ענות חלושה, ויזכרו כבינוניות לכל היותר. וע"כ הגיעה העת לסיים את באפי ולהתרפק על 7 העונות הנהדרות אשר הושלמו, ולהמשיך הלאה.

B a n j o

New member
טוב, ANGEL N לא כאן

אז ברוך הבא קודם כל! עכשיו, קח לך רגע של נחת, התרווח אחורה וקרא בבקשה את חוקי הפורום בשביל שעות נוחה. כמו כן, אני אסביר לך את הכללים המקודשים לנו ביותר (לחלקנו לפחות
) לגבי ספוילרים. כאשר אתה רושם הודעה בעלת הקשר לבאפי בעונה 5 (הפרקים שעדיין לא שודרו) או לאנג'ל עונות 1-2 אנא ממך סמן בכותרת ההודעה את הסימן -->
לנוחות, הסימן נכתב כך | * | (בלי רווחים). אנא דאג לרשום את שם הסידרה, מס' העונה ומס' הפרק בכותרת כדי שתקבל יותר תגובות ולא ייכנסו אנשים שלא ראו עדיין את הפרק המסויים. בצורה כזו: "
אנג'ל 1X06 " הכוונה היא שיש ספוילר למי שאין לו סטארוורלד לאנג'ל עונה ראשונה פרק 6. במידה ואתה רוצה לרשום על באפי בעונות 6-7 או אנג'ל עונות 3-4 או דברים עתידיים בכלל שעדיין לא שודרו בכלל בארץ אנא ממך סמן בכותרת ההודעה בסימן -->
לנוחותך, הסימן נכתב כך | ספוילר | (בלי רווחים). כנ"ל, דאג לרשום את את שם הסידרה, מס' העונה ומס' הפרק כדי לא להרוס לאנשים שראו חלק ואנא תגיד גם אם מדובר בפרקים שעדיין לא שודרו. בצורה כזו: "
באפי 7X15" כלומר, ספוילר לבאפי עונה 7 פרק 15. אף פעם אל תרשום את הספוילר בכותרת ההודעה, מקסימום אז כל מקום הכותרת ינוצל לרשימת האזהרה, לא נורא! תקפיד על ההוראות שנתתי כאן כדי לא להרוס לאנשים אחרים, לא כולם כאן ראו את עונות 5-6-7, אז תתחשב בהם. אני מקווה שעברתי על הכל ומקווה שקראת ושתשים לב! וכמובן, ברוך הבא

לiלה

New member
אל תפחד ממנו.....

כשמכירים אותו הוא נראה דווקא מאוד נחמד.... ברוך הבא
.

ANGEL N

New member
B a n j o אחי לדעתי אנחנו יכולים..

חיילי האנטי ספויילרים. מחפים אחד על השני!!! פשוט נקים צבא כזה של חיילי האנטי ספויילרים שמגינים על הפורום מפני האויב הנורא (שאגב הרבה יותר מתקדם מאיתנו וזוכה לראות את הפרקים שמשודרים כבר בארה"ב). עוד מישהו רוצה להצטרף לצבא?

B a n j o

New member
קפה זה לא אופציה

עקב שירות צבאי ארוך, גם אני למדתי להכין אחלה קפה שחור !

B a n j o

New member
ועוד פעולות רגיעה...

בכל מיקרה, את יכולה להיות תמיכה מוראלית !

למעלה