מדליקים
לזכרם

giba70

New member
מדליקים ../images/Emo16.gif לזכרם

לא יודע אם כבר עשיתם את זה, אבל עלה לי רעיון לערוך שרשור לזכר כל האגדות או חברי להקות אגדיות שהלכו לעולמם בטרם עת או שלא כדרך הטבע. אז אם בא לכם תוסיפו גם באילו נסיבות מתו, תאריך מותם ובני כמה היו אם אתם זוכרים. אז אני אתחיל עם הגאון הבלתי מעורער פראנק וינסנט זאפה (1940-1993) שנפטר מסרטן הערמונית.

Miss CB

New member
../images/Emo16.gifשרשור שאני יכולה להוסיף לו...

ולא סתם להוסיף, להוסיף שניים:
ג'ון ווינסטון לנון: נולד ב-9/10/40, נרצח ב- 8/12/80. אחרי הקלטה מוצלחת (או הקלטה? או שמא פגישה? תסלחו לי על הדקויות בבקשה), בדרכו הביתה לדקוטה בניו יורק, שמע קריאה מאחוריו ("מר לנון", אם אני לא טועה). כשהסתובב, ירה בו מארק דיוויד צ'פמן חמש יריות (שוב, דקויות. נדמה לי שחמש). צ'פמן לא ברח ולא ניסה להסתיר את מה שעשה. עוד פרט בנושא: צ'פמן כבר פגש את ג'ון באותו היום או ביום שלפני, כשקיבל חתימה על אחד מהאלבומים של לנון.
ג'ורג' האריסון: נולד ב-24/02/43 (יש אתרים שכתוב ב-25, אז אני לא סגורה על זה) ונפטר מסרטן ב-29/11/01 מסרטן. מה שהתחיל בתור סרטן הגרון, בהתאמה למספר הסיגריות שהבנאדם עישן (אל תעשנו, תמותו מזה בסוף), אבל הוא עבר ניתוח ונדמה שהבעיה חלפה לה. ואז זה התפתח לסרטן ריאות, עוד ניתוח, עוד נשימה לרווחה: הוא עוד חי. או במילותיו: "אני עוד פה, חברים" (לא מדויק כמובן). אבל אז הסרטן חזר פעם שלישית, הפעם גם למוח, ופה ניתוח כבר לא עזר. ועוד פרט: לפני שנתיים בערך, אולי קצת יותר, נכנס צעיר בן 33 לביתם של ג'ורג' ואוליביה (ודני...) וניסה להתנקש בחייו. המטרה הייתה רק לגרום נזק. ג'ורג' נאבק בו ואף נדקר בחזהו מספר פעמים; במזל נכנסו שני שומרי ראש ברגע האחרון והצילו את המצב.

למעלה