מדליקים לפידים 5: פרק 12

amitooshacham

New member
מדליקים לפידים 5: פרק 12

עדיין כל שורד צריך שני לפידים כדי לעבור לפרק הבא. 1. בריאן 4. הלן 6. ג'ייק 7. פני 10. שי-אן עפו: 13. גנדיה 14. ג'ד 16. ג'ון 15. טניה 12. סטפני 2. קליי 11. רוב 3. ג'אן 9. ארין 5. טד 8. קן

Boran

New member
ג'ייק

ומה עם החוק שאסור להדליק לאותו שורד שני לפידים?

amitooshacham

New member
נשארו:

1. בריאן - 2 לפידים חסרים 4. הלן - 2 לפידים חסרים 7. פני - לפיד אחד חסר

jt7785

New member
יוו זה ממש גרוע מה שעשיתם

רק אתם שיחקתם... זה ממש מעאפן ומורן נתנה בהתחלה בפוקס... איזה גרוע

Boran

New member
מה לעשות

זו אחת הסיבות שרציתי להכניס את הכלל הזה שאסור להדליק לאותו אחד פעמיים. אבל אני רוצה להשאיר את ג'ייק והלן ולהעיף את שי אן, ועמית רוצה להעיף אותם ולהשאיר את שי אן... אז מה שקרה קרה, שנינו השארנו את הפייבוריטים שלנו בפנים. אני מסכים שזה לא צריך לקרות, ובשביל זה צריך להנהיג מהפרק הבא את הכלל. הצבעה: מי שבעד שמהפרק הבא, יהיה אסור לאותו בנאדם להדליק לאותו שורד יותר מלפיד אחד- שיגיב בעד
מי שנגד שיגיב נגד
נעשה מה שיחליט הרוב. אני בעד

jt7785

New member
אני בעד../images/Emo45.gif עמית תשמע

או שתעשה את החוק הזה או שתעשה חוק אחר למנוע את מה שהיה הפעם כי זה ממש מעאפן מה שקרה הפעם...

g.o

New member
גמני בעד.

הייתי בטוחה מהתחלה שיש כזה חוק אחרת הייתי מצביעה עוד פעם לפני.

amitooshacham

New member
החוק היחיד שאפשר לעשות

זה שמותר להדליק לפיד רק אחרי ששני אנשים מדליקים אחריך.. כל המטרה של המשחק זה להשאיר את הפייבוריט שלך ולראות מי נשאר בלי, אז אי אפשר לעשות חוק כזה של "לא להדליק לאותו שורד ברצף".

Boran

New member
זו לא המטרה של המשחק בכלל

המטרה של המשחק היא שהפורום יבחר, או ידרג, את המקומות שהוא היה רוצה שיהיו בעונה, ולא שאף אחד יכפה את הפייבוריט שלו על השאר. הכלל הוא שאסור להצביע לאותו שורד יותר מפעם אחת, ובינתיים כולם בעד.

LOVEtheMcMAHONS

New member
לכלכתם

הרסתם בשבילי את המשחק....המשחקים שלכם לא לעניין... כולם היו בעד החוק של לא לאפשר שאותו אחד ידליק שני לפידים לאותו שורד. עמית התנגד ואז בלי שאף אחד שם לב שניכם הלכתם ראש בראש והצלתם את שי-אן וג'ייק. לא נתתם לאף אחד זמן להגיב והופ - בריאן הלך. לא לעניין. אני בעד לבטל את הסיבוב הזה...וללכת עם העניין של מה שירון הציע. אחרת כל המשחק הזה מבחינתי איבד כל ערך.

amitooshacham

New member
ישראלים..

"כולם היו בעד החוק של לא לאפשר שאותו אחד ידליק שני לפידים לאותו שורד" תן לי הוכחה שבה יותר משני אנשים מסכימים לחוק הזה, ואני אבטל את הסיבוב.

למעלה