הייתי עסוק בעינוי השבועי שלי. הפועל.
א איגור שרעבי New member 7/1/05 #42 אז תשקול שוב את סדר העדיפויות שלך אם לא יותר חשוב להיות פה ולהגן על השורדים שלך. במיוחד שהפועל לא משהו..
אז תשקול שוב את סדר העדיפויות שלך אם לא יותר חשוב להיות פה ולהגן על השורדים שלך. במיוחד שהפועל לא משהו..
ה הציניקן New member 7/1/05 #49 ? התגובה שלי למטה היתה לפני שראיתי את תגובתך. כששאלתי אם אתה תלמיד בי"ס זה היה כי חשבתי שהתעסקת עם HAPOAL. עכשיו הבנתי שהתעסקת עם קבוצת "הפועל". נכנסתי לכרטיס שלך וראיתי שאינך תלמיד בי"ס.
? התגובה שלי למטה היתה לפני שראיתי את תגובתך. כששאלתי אם אתה תלמיד בי"ס זה היה כי חשבתי שהתעסקת עם HAPOAL. עכשיו הבנתי שהתעסקת עם קבוצת "הפועל". נכנסתי לכרטיס שלך וראיתי שאינך תלמיד בי"ס.
R RedDevil16 New member 7/1/05 #50 אני דווקא כן... אין לי שמץ של מושג מה עשיתי שם בפרופיל, אבל אני בן 16.5. עם Hapoal סיימתי בשנה שעברה, על 99 סופי. Hapoel זו קללה לכל החיים...
אני דווקא כן... אין לי שמץ של מושג מה עשיתי שם בפרופיל, אבל אני בן 16.5. עם Hapoal סיימתי בשנה שעברה, על 99 סופי. Hapoel זו קללה לכל החיים...
N Nameless One New member 7/1/05 #35 פשוט אחד מנצח בגלל פאנטים של ג'ון והשני מנצח בגלל שהוא פשוט לא מאוזן מבחינת שורדים. (יותר מידי מתמודדים פופולארים יחסית).
פשוט אחד מנצח בגלל פאנטים של ג'ון והשני מנצח בגלל שהוא פשוט לא מאוזן מבחינת שורדים. (יותר מידי מתמודדים פופולארים יחסית).