מדליקים לפידים 2: פרק 7

RedDevil16

New member
עדכון - הלפיד הבא יכריע...

בלבואה ומוטו מאג'י חסינים. לברמונדי וסוליאנטו חסר לפיד אחד.

Uri04

New member
ואאה.. לרגע אחד חשבתי שבאמת נהיה

מופתעים פה... אנשים, נסו להיות קצת יותר מקוריים, אחרת המשחק הזה יראה כמו אולסטאר!

galush4

New member
המשחק הזה מאוד צפוי

הרי רובנו בוחרים להגן על השבטים שיש בהם אנשים שאנחנו אוהבים זאת אומרת השבט שיש בו את השורדים שהכי אוהבים יישאר ואז בסוף השורד שישאר אחרון הוא האהוב מכולם... ההימור שלי ריצ'ארד

Uri04

New member
וואללה, הייתי שמח

אם זה יהיה ריצ'ארד, אבל לדעתי יש לי הרגשה ש-4 השורדים האחרונים יהיו משום מה אמבר, נליה, אליזבת' והיידי. סתם, תחושת בטן.. אני מקווה שאני טועה.

אתם פשוט לא מבינים את המורכבות של

המשחק. ישבו רבדים גלויים וסמויים ועומק שקשה לכם לתפוס. ובאמת בואו נקוה שריצ'רד ורוב ישרדו יותר מזה כי אחרת יהיה מאוד לא נעים. אני באופן אישי יהיה נורא נורא עצוב ואני יודע שגם אחרים. אולי כדאי שלקראת השלבים המכריעים נתקבץ כולנו כדי לתמוך אחד בשני.

LOVEtheMcMAHONS

New member
אוקיי

הבנו שיש לך השגות לגבי המשחק. אתה כרגע נמצא על הגבול בין לכתוב בצורה סרקסטית לסתם להציק. הודעות נוספות בסגנון כאלו ללא מטרה ימחקו. תודה.

Uri04

New member
אני לא מאמין שאני אומר את זה

אבל יש צדק בדבריו. המשחק אכן פונה לאפיקים צפויים..

LOVEtheMcMAHONS

New member
ומה הטעם לציין את זה בכל שרשור ?

הוא הבהיר את הנקודה שלו. גם אתה. תנו לזה לזרום. חוץ מלעצבן זה לא תורם לשום דבר. מי שלא מרוצה מזה - שלא יצביע / ידליק לפידים. תנו לאחרים להנות.

LOVEtheMcMAHONS

New member
זה במסגרת המשחק

המשחק מבקש מאנשים שידליקו לפיד כל סיבוב. לא יעקצו ויכתבו הודעות חסרות משמעות. ואני לא מתכוון לנהל על זה וויכוח. אני את שלי אמרתי

RedDevil16

New member
תמסור צל"ש להורים...

אם הם הצליחו לסבול אותך 18 שנה, הם ראויים להערכה אדירה.

הציניקן

New member
נצל"ש שאלה ממועצת הלא-מורידים

שהוסמכתי לנציגה: השרשור בן שתי ההודעות למטה, שכותרתו: "הזוכים בהישרדות", עוסק בהישרדות 9?

LOVEtheMcMAHONS

New member
הוא עוסק בשאלה הכללית מה זה ואם

יש כזה דבר זוכה ראוי ולא ראוי. ממה שראיתי אין שם התייחסות לעונה התשיעית בכלל.

למעלה