חשבתי שמטרת המשחק זה למצא מי השורד הכי אהוב על חברי הפורום.. אבל פתאום התברר לי לתדהמתי שהתוצאות בכלל הושפעו מזה שחלק מהחברים לא היו נוכחים בהצבעה מסויימת ולכן לא היו יכולים להשפיע ולהגן על השורד אותו הם כה מחבבים. אז מה שיוצא מכל זה, למיטב הבנתי, שהתוצאות בכלל לא ישקפו את המציאות, כפי שהיא משתקפת בלבבותיהם של משתתפי הפורום והמשחק.. אז מה בעצם תלמד אותנו תוצאת המשחק? נניח שג'רי תזכה.. או קתי.. מה זה יומר? מה נעשה עם זה? אני לא מבין. הרי אפשר כבר עכשיו לעשות סקר ולבחור את השורד האהוב ביותר.. אבל מהי ערכה של תוצאת המשחק הזה? בואו נדמיין שהמשחק נגמר וראיין שלודרס נשאר אחרון... ומה עכשיו?
זאת לא הנקודה.. תראה, ג'נה היא פופולרית והיא עפה רק כי מי שאוהב אותה במקרה לא היה פה, ממש על חודו של קול.. זה לא באמת משקף.. אם סורבייבור לוקי היה פה זה לא היה קורה.. אז השאלה שלי היא מה משמעותן של התוצאות בסופו של דבר ומה הן יתארו? זה לא יהיה השורד האהוב ביותר.. או שלא נוכל לדעת אם זה השורד האהוב ביותר.. כי זה תלוי במי נמצא פה ומי לא
אלא העניין של הכיף מהמשחק עצמו (ואל תנסה להגיד שאתה לא נהנה, בבקשה).. אני לא חושב שמשהו כאן משקף או אמור לשקף שום דבר. התוצאה תהיה מה שתהיה, מה שחשוב כאן שלכל אחד יש פייבוריט נסתר (או גלוי, איך שתרצו להגדיר את זה) והוא רוצה לנסות ולקדם אותו לניצחון. התוצאה הסופית לא באמת חשובה, הנסיון הוא המהנה.
ואולי אנחנו מנסים לשכנע מישהו שמראש לא ממש רצה לראות את המשחק הזה קורה כי הוא לא מבין את המטרה שלו. וכעת הוא מנסה לרמוז בצורה לא הכי סמויה שהמשחק לא משיג שום מטרה. כי כיף לא קיים בלכסיקון שלו.
המטרה מאוד ברורה לי ואני גם נורא נהנה. אני מצביע לשורדים החביבים עלי ומצביע שוב ואז שוב וכל סיבוב יש לו מתח מחודש, דרמה, התרגשות. אני פשוט חשבתי שהתוצאה תשקף משהו בסוף.. אבל לפתע הבנתי שזה לא באמת ככה.. לדעתי זה טיפטיפה מוריד.. אבל רק טיפטיפונת.. כי זה משחק נורא כייפי.
רון הגיב למישהו שהגיב לי. זה יותר מדי שקוף. זה בול לנושא שכתבתי עליו. זאת תגובה ממש טיפשית מה שכתבת עכשיו. עובדה שכולם ידעו שהוא מדבר עלי וגם אתה. אז למה שאני לא אדע ? אתה מחפש אותי על רקע אישי כל הזמן. אתה שוכח שאני שאלתי אותך בנימוס אם אני יכול להתחיל משחק במקביל, אתה בכלל לא ענית ואני לא לרציתי לעשות עניינים אז לא התחלתי בו. אפילו שהתעלמת ויכולת להיות מנומס כמו עדי ולהסכים. אחר כך עוד כתבת לי שאתה "חושב על זה" ולא החלטת.. ובכל זאת אתה ממשיך לחפש אותי כמו שפסלת לי את הקול אתמול.