מדליקים לפידים 2: פרק 14

amitooshacham

New member
מדליקים לפידים 2: פרק 14

4. אליזבת' 6. אמבר 10. ג'ף תצאו בחוץ: 13. מיטשל 16. דב 15. קל 3. קית' 1. טינה 7. ניק 9. אלישיה 14. מרלין 8. ג'רי 12. קימי 2. קולבי 11. מייקל 5. רוג'ר

Boran

New member
טוב, חברים

המשחק הזה מאבד את הטעם אם כל הזמן מי שמנצחת היא הסוויטהארט של העונה עונה שעברה זו היתה קולין, העונה הזו הרשו לי להמר שליז תנצח עם פער לא קטן. כדי שהמשך המשחק יהיה לפחות קצת מעניין בעונה הבאה תשתדלו להצביע פחות לבחורות עם לב הזהב ויותר לאנשים שאהבנו מסיבות אחרות.

Boran

New member
אין שום קשר שאמבר עפה

יש קשר לזה שאליזבת בפיינל 2 מול ג'ף, וברור שהיא תנצח כמו שקולין ניצחה בעונה שעברה.

gah

New member
נו אז מה?

מטרת המשחק היא לראות מי האהובים ואם הסוויט הארטס הן האהובות, סו בי איט. בכל מקרה, עונה שלישית אין סוויט הארט, כמו גם בעונה החמישית והזאת של העונה הרביעית לא ברמות של קולין ואליזבת'. אני גם רוצה להוסיף רעיון שברגע שנגמור את כל עונות של מדליקים לפידים, נעשה אול סטאר מדליקים לפידים! יענו, ניקח את השניים\שלושה הראשונים מכל עונה ונעשה אותו דבר להם.

amitooshacham

New member
האול סטאר היה מתוכנן כבר..

gah

New member
אגב

בנוסף ל-X שיכנסו לאול-סטאר בתוקף היותם השניים\שלושה הראשונים בכל עונה, אני מציע גם להכניס עוד אחד\שניים אהובים שלא הצליחו להשתחל למקומות הראשונים, על ידי הצגת כל האנשים שהיו בעונות ולא הגיעו למקומות הגבוהיים והאחד\שניים שיקבלו הכי הרבה קולות יכנסו לאול סטאר גם.

amitooshacham

New member
המממ..

כל המטרה של משחק הלפידים זה לגלות מי הכי אהובים.. אז אם אני עושה אולסטאר, אני חושב שאני אקח רק את המקומות הראשונים, אני לא יתחיל עוד פעם משחק חדש רק בשביל אחרים שלא הגיעו רחוק..

amitooshacham

New member
למרות שאחרי שאתה אומר גלגל הצלה..

אני לא בטוח מה אני אעשה.. מקסימום נעשה סקר

למעלה