מדליות אולימפיות

EYALHB1

New member
מדליות אולימפיות

אני אוסף מדליות אולימפיות אם ברשותכם מדליות למכירה צרו קשר עימי 055-585555

תמיר1991

New member
מדליות אולימפיות?

מעניין
ספר מעט על התחום, כמה יש לך? תמיר.

EYALHB1

New member
תמיר1991

זו רק ההתחלה. ברשותי 5 מדליות 5. סידני 2000 4. אטלנטה 1996 3. ברצלונה 1992 2. סיאול 1988 1. לוס אנגלס 1984

rachelea

New member
ברוך המצטרף לפורום

בכמה מדליות זכית עד כה? וכמה מאמץ השקעת בעבורן? וחשוב מכל: למה לא שמענו/קראנו עליך עד כה? המלצה: תמשיך להתאמן, תתכונן, אולי בבייג'ין תזכה....

EYALHB1

New member
תגובה ל rachelea

הכוונה שלי שבכל אולימפידה יוצאות כמות מסוימת של מדליות בארץ לא זכיה אישית

Glock19

New member
לפני שבוע

מכרתי באי ביי מדלית כסף טהור של אטלנטה 1996.

תמיר1991

New member
ניצן -

חוששני שהוא אינו מדבר על כאלה. אתה מדבר על מדליה של החברה למדליות, שהצגת כאן לא מכבר בפורום, והוא מדבר בכלל על מדליות בהוצאת מארגני המשחקים או חברות מסחריות שנמכרו לאספנים שמתרכזים בהן, בסדרות מיוחדות, לקראת האולימפיאדות.

Glock19

New member
יכול להיות שלא הבנתי נכון

הוא רשם: "הכוונה שלי שבכל אולימפידה יוצאות כמות מסוימת של מדליות בארץ לא זכיה אישית" אז חשבתי שהוא התכוון לאילו... תודה על התיקון.

בּני

New member
אני דווקא הבנתי אחרת...

הרי הוא כתב שהוא מתכוון למדליות שיוצאות בארץ. או במילים אחרות: EYALHB1 יוכל לענות יותר טוב... לא?

תמיר1991

New member
בני, אני באמת די הבנתי על מה

הוא מדבר, וגם יש לי ביסוס כי ראיתי בכל מיני קטלוגים בעבר ואני חושב שגם באינטרנט על המדליות שיוצאות בחברות מיוחדות ושל מארגני המשחקים. אבל אתה צודק - אייל יוכל לענות הכי טוב..........! תמיר.

בּני

New member
או שלא?

תקרא שוב את ההודעה שלו: "הכוונה שלי שבכל אולימפידה יוצאות כמות מסוימת של מדליות בארץ לא זכיה אישית" איפה פה מוזכרת "המדליות שיוצאות בחברות מיוחדות ושל מארגני המשחקים" שאתה מציין?

תמיר1991

New member
מה שאתה אומר

זה אכן הדבר הראשון שעלה לי בראש, וזה גם היה נראה לי הכי הגיוני. אבל לפי מה שהוא כתב הבנתי שהוא כנראה לא מתכוון לאלה. נחכה שהוא יכנס, ורק הוא יכריע מי צודק... אולי הוא אוסף גם כאלה וגם כאלה? תמיר.

בּני

New member
אתה לא יורד לסוף דעתי...

לא התכוונתי למי צודק או טועה, התכוונתי ששוב אתה עונה בשם אחרים וחורץ עניינים באופן חד משמעי... לא חייבים להגיב על כל הודעה

תמיר1991

New member
אייל -

אני אשמח אם תספר לנו מעט, רצוי בלווית תמונות. התחום ממש ממש מעניין! תמיר.

למעלה