מדלה מיני אלקטריק

מדלה מיני אלקטריק

בוקר טוב לכן .אני בשבוע 32,עוד כחודש עומדת בפני ניתוח קיסרי . קיבלתי משאבת מיני אלקטריק מחברה ורציתי לשאול: 1. כיצד מסטרלים את החלקים של המשאבה ואילו מהחלקים דורשים סיטרול ? 2. האם למחבר לפטמה יש חלק מגומי חד פעמי (או לשימוש בלעדי)- כי לי יש רק את החלק המתחבר למשאבה , ואם יש שכזה היכן משיגים אותו ? 3. יש לי רק בקבוק אחד , כמה בקבוקים לדעתכן צריך עוד לשם איכסון (אני רוצה לשאוב כדי שגם לאבא יהיה לתת ארוחה אחת או שתיים ביום ) וזה ילד שיהיה רק על הנקה .והאם אלו חייבים להיות של מדלה ? 4. איך שקיות האכסון , האם הן אכן טובות של מדלה ושוות את מחירן ?(75 ש"ח לחבילה של 20 בשילב) 5. של מי לדעתכן הפדים הכי טובים להנקה ?וכמה צריך ? 6. האם מישהי ניסתה את חולצת ההנקשה של שילב ? שווה לקנות? מצטערת על כל השאלות אבל ההנקה חשובה לי מאוד ואני רוצה להערך טוב אליה .

1טלטלים

New member
משאבת מיני אלקטריק

היי, אוווו...כמה שאלות,חלקן אולי מוקדמות:) האם את מתכוונת רק לשאוב או להניק ישירות? ראשית,בתקופה ראשונה לאחר לידה מומלץ מאוד לנסות להניק ישיר,במיוחד אם את עומדת לפני ניתוח קיסרי עם כל הקושי שיש בנושא(עצמי ילדתי בניתוח -חירום).שוב,עדיף להניק ישירות כמובן אם אין בעיות מיוחדות ואת צריכה באמת להעזר בשאיבות על מנת לספק את החלב. אם את צריכה הכוונה והדרכה לקראת הנקה ממליצה לך לקרוא בפורום - בקטגוריית המאמרים או לפנות לליגת לה ל'ה -1700700254שמקיימת מפגשים בנושא הנקה(כדאי מאוד!) לגבי שאלותייך: מיני אלקטריק היא משאבה שנועדה לשימוש של אמא אחת ולא נועדה להעברה כלל.מכיוון שחלקים אשר באים במגע עם חלב לא ניתן לעקרם.המנוע וחלקים שיוצרים ואקום הם BUILT IN במשאבה. חלקים אחרים כמו גביע,בקבוק כן ניתן לנקות ולהשתמש. עדיף אולי לרכוש משאבה ידנית/להשכיר/להשאיל או מלכתחילה להתעניין בהשכרה של משאבה ברמת ביה"ח,שאת החלקים שיש להם מגע עם חלב שלך את רוכשת חדשים לגמרי. בקבוקים-בד"כ משאבה בה עם בקבוק אחד שלתוכו שואבים,ניתן להעביר את החלב השאוב ולמשרו בבקבוק פשוט יותר או בתוך שקיות,כלים מפלסטיק שקוף עם מכסה תואם,כלים מזכוכית עם מכסה תואם... שקיות של מדלה מצויינות ונוחות אם כי יקרות . פדים להנקה-יש שלל חברות וכולן עושות את העבודה פחות או יותר. ניתן לקנות חבילה (בהתחלה אין כל כך טיפטופים הן מגיעות בשלב מאוחר יותר כאשר החלב בשל "מתחיל" להגיע(בערך 3-5 לאחר לידה,עד אז יש קולסטרום שמאוד מאוד חשוב לתינוק). הייתי רוצה מאוג להפנות את תשומת ליבך כרגע לעניינים הפחות טכניים של איבה,פדים,חולצות הנקה ולהתמקד בנושאים הבאים תפיסה נכונה על השד,כמה תינוק אמור לינוק ביממה,כמה חשוב לאפשר לו לינוק לפי דרישה שלו,לעקוב לאחר הפרשות שתן/צואה,סימני רעב מוקדמים/מאוחרים(בכי),תנוחות הנקה ועוד... האלות שלך במקום ונחוצות מאוד. יש לך אפשרות ליצור קשר עם יועצת הנקה מוסמכת שקרובה לאיזורך על מנת לקבל הדרכה והכוונה להם את זקוקה ובוודאי שתוכל להדריך אןתך בעניין המשאבה,שאיבות וכו''' מצרפת לך קישורים שונים לעזרתך, תעדכני אם את זקוקה להכוונה ועזרה נוספים... אההה....כמעט שכחתי ,אסתר מקיימת מפגשים הכנה להנקה ב"ליס" בו היא עובדת,לשאול אותה לגבי מפגשים(זה ממש ממש מומלץ!!!!!!!תקבלי הדרכה ממשהי מקצועית,אכפתית וותקיה בתחום). המון הצלחה! נשמח לעזור לך בהמשך הדרך ,הריון קל ותקין בינתיים...

panicmom

New member
כדאי לקנות את חלקי הפלסטיק חדש

החלק היחידי שאת לא קונה חדש הוא ה"ראש" החשמלי. מדלה לא ממליצים להעביר את חלקי הפלסטיק מאישה לאישה, מה גם: החלקים הצהובים הקטנים (השסתומים) מאבדים מאיכותם לאחר שאיבות מרובות, ויש להחליפם. בקבוק אחד תקבלי עם הערכה הקנויה. בקבוקים נוספים - יש בשילב לפי מה שהבנתי מחברה, בקבוקים זולים שהם לא של מדלה, אבל מתלבשים על המשאבה. אם את רוצה להקפיא הרבה - שקיות של פלייטקסט - זולות ומעולות. אם את רוצה רק לשמור כל פעם כמה מנות במקרר, תקני בקבוקים רגילים וזולים. בהצלחה.

אלונה ע

New member
תנסי להיעזר באתר של מדלה

הנה קישור לאתר של יבואני מדלה. אולי יש שם מידע שיוכל לעזור לך. בהצלחה ולידה קלה.

ראשית אעדכן אותך במס' פרטים....

משאבת מיני אלקטריק לא ניתנת להעברה מאם לאם אלא אם ניגשים לבפקס יבואני מדלה ומבקשים להחליף שסתום במנוע וגם לחדש את המנוע מכיוון שהמנוע שלה המיני הולך ונחלש עם השאיבות, בנוסף ממליצה לרכוש ערכה חדשה לשאיבה או רק חצוצרה וגומי לבן להחלפה ובקבוק זול שניתן לחברו, או רעיון נוסף פשוט לרכוש משאבה חדשה מקופ"ח כללית בהנחה דרך המושלם ב-270 ש"ח במקום 400 ש"ח בשילב כי ערכה חדשה כבר עולה 100 ש"ח ותיקון של המנוע עם החלפת שסתום גם בסביבות ה-100 ש"ח. בכל אופן אני אעדכן אותך גם שלא רצוי לשאוב לפני שההנקה מתבססת שזה לפחות לאחר 6 שב' ובאם את מתכוונת רק לשאוב אז רצוי לעשות זאת עם משאבה ברמת בי"ח ולא אם המיני, באם כוונותייך הן רק לשאוב הריצי בחיפוש שאיבה בלעדית או הכנסי לפורטל www.menikot.com ותמצאי שם המון מידע על שאיבה, שיהיה המון
ושיעבור עגול ושקט עם לידה קלה בסוף

למעלה