מדינת משטרה

מדינת משטרה

תושבי אשקלון ושדרות המעוניינים לנוע בחלק הדרומי באיזור צומת סעד וגמא. יצטרכו להציג אישורי מעבר. וזה קרוי דמוקרטיה ...

אני לא חושבת שזה דמוקרטיה.

הגענו למצב כזה, שאני לא יכולה לסוע לי בחופשיות בארץ שלי. אני צריכה להציג ת.ז כמו ערבי. זה דמוקרטיה זה?

nizanm

New member
אסתרוש! חביבתי.לעתים צריך להגן

על הדמוקרטיה,על ידי פגיעה מועטה במזער אזרחים(והפעם את נציגתנו גיבורת התהילה), על מנת להגן על שלטון החוק ועל הסדר הציבורי ועל הדמוקרטיה.

אבל

א. זה לא מעט. זה המון אנשים שהולכים לאבד את הבית שלהם, העבודה שלהם. ב. אני לא חושבת שזה יגן על הדמוקרטיה ויעשה סדר ציבורי... להפך.

יש להם שם עבודה ו......

איך אתה אומר ככה :"שילכו לעבוד" במצב של ישראל לא כ"כ פשוט למצוא עבודה. ועוד להם, בטוח יש שם אנשים די מבוגרים שעכשיו יהיו מובטלים כי הם לא יצליחו למצוא עבודה, אחרי שכל הזמן הם עבדו בעבודה אחרת.

העבודה שלהם

זה חקלאות, ואי אפשר ביום אחד פתאום לגדל שוב. המצב היום לא כ"כ טוב שאתה יכול להגיד "שילכו לעבוד"

אבל.....

א. זה כן מעט. מספר האנשים שצריכים להציג את ת.ז. שלהם (מספר האנשים שגרים בגוש קטיף) זה מעט, ממש מעט ביחס למספר האנשים החיים בארץ ישראל. ב. לצערך, לא את קובעת. אלה שכן קובעים - חושבים שזה כן יגן על הדמוקרטיה ויעשה סדר ציבורי

או קיי.

בסה"כ הסברנו לך למה זה כן דמוקרטי, בדיוק מהסיבה הזאת - את חושבת באופן מסוים. הרוב חושב באופן אחר. במדינה דמוקטית - החלטת הרוב היא שקובעת.

nizanm

New member
אסתרוש!

אם אינני טועה, את דיברת על הצגת תעודה על מנת לנוע בתוך גבולות המדינה. ולעניין אובדן בתים של מתנחלים שנדרשים לחזור הביתה: המתנחלים, נשלחו בשליחות לאומית להתנחל במטרה שבבוא היום עצם ההתנחלויות ישמשו כקלף מיקוח במשא ומתן המדיני. זה כבר מימש את עצמו. לכן , ועם כל הכאב לכולנו וגם להם, הם ישובו הביתה.

CountrY GirL

New member
לא יכולה לסוע לי בחופשיות בארץ שלי?

זה עוד מילא........ אני בקושי יכולה לצאת מהעיר בלי שהמשטרה תעכב את ההורים שלי במשך איזה חצי שעה עם 100 שאלות, להראות ביטוח, ת"ז, את כככל הרשיונות....... ואז השוטרים מעכבים אותנו עוד בזה שהם דנים בניהם, קצת מפטפטים וצוחקים.. ורק אז נותנים לנו אישור להמשיך לנסוע. "הכל בסדר" הם אומרים לנו "יום טוב" . ואז אנחנו ממשיכים לנסוע, עד הצומת הבאה... ואז שוב אותו סיפור! ואם תשאלו אותי......... כל זה, רק בגלל שאבא שלי חובש כיפה!

LordOfSpells

New member
מה שאמרת עכשיו מוכיח סופית שזאת

דמוקרטיה. "כמו ערבי". כלומר שוויוני...כן. זו דמוקרטיה. אז או שתלמדי קצת יותר אזרחות כדי שתביני מה זה דמוקרטיה ומה זה לא, או שתפסיקי להתלונן שזו לא דמוקרטיה, כי זו כן.

the new L

New member
לא מגיעה לך

דמוקרטיה. לגזענים לא מגיעה דמוקרטיה, הם צריכים לגור תחת דיקטטורה.

לא כמו ערבי..

שיגידו תודה שיש להם תעודות כחולות... מציגים תעודה כמו יהודי שנכנס לשטח צבאי סגור עקב התפרעויות (של אותם התושבים שמראים תעודות דרך אגב).

hadasii

New member
בואנה לא ידעתי שהשוטרים כאלה חיות

ניסיון למנוע ממפגנים להגיע על ידי עצירת אוטובוסים שהובילו מפגינים לנקודת היציאה. -מעצבן.. שוטרים היו מצויידים באלות וחלקם רכובים על סוסים. -פשוט נורא.. 70 אנשים שהצליחו להגיע מכפר מימון למחסום כיסופים עוכבו לחקירה על ידי המשטרה, הוסעו לתחנת באר שבע והושארו באוטובוס במשך 4.5 שעות ללא אפשרות לצאת לשירותים, להתפלל, לאכול או לשתות. -זה אנושי זה? מי ישמע מדובר על רוצחים.. אבל זה עוד כלום, כנסו ללינק המצורף

למעלה