מדינת משטרה?

rrredshay

New member
מדינת משטרה?

משהו שהרגיז אותי הבוקר... ליד מכון מור ברמת גן, יש רמזור קטן ודי שולי, הבוקר עמדו בחניה של המכון שני שוטרים עם ניידת ועצרו אנשים שחצו את הרמזור באדום. שוב מדובר על רמזור שולי, לא הרמזור של זבוטינסקי. ילד אחד נראה בן 15, עבר שם ולא היתה עליו תעודת זהות, אז ההזויים האלה לקחו אותו איתם לתחנת המשטרה... אז תגידו לי, נגמר הפשע? נגמרו התאונות? המשטרה קיבלה תקציבים חדשים (כי שבוע שעבר שמעתי אחד הדוברים האוכלי חינם שלהם בוכה שאין להם תקציבים להלחם בפשע...), כי הם שולחים ניידות לבצע עבודה של משמרות הזהב במקום ילדי כיתות ג..... אז רציתי להקדיש להם משהו.... police academy

מכון מור המפורסם...

הפעם היחידה שעצרה אותי המשטרה היתה שם (אשמתי בלבד... אני יודעת שהם עומדים שם כל בוקר ועדיין בחרתי להתקדם בצומת כשלא היה פנוי) לגבי הנער - המקום הזה הוא מקום מרכזי ל"תפיסת" עובדים זרים

rrredshay

New member
היה שם שוטר אחד ברכב...

שרושם את הדוחות, ועוד שוטר (אמיץ במיוחד...) שעמד בחוץ וזינק בחירוף נפש על הפושעים המסוכנים שחצו את הצומתון באדום...

אני מכירה את התופעה

(נוסעת משם כל בוקר) אכן, סכנת נפשות וחרוף נפש

חחח...

יודע כמה ילדים וילדות מרוויחים את חייהם רק בגלל העובדה שיש משמרות זה"ב ולא שוטרים במעברי החציה?
אח שלי, אלו אך ורק דו"חות כדי להשלים או ליצור הכנסה. העיקר שהשוטר האמיץ יקבל את עיטור מפקד המחוז.

Rtitan

New member
מה אתה מתעצבן?? הם מתחילים בקטן...

ונשארים שם
. המשטרה היא כבר מזמן לא רשות לאכיפת חוק, אלא אחת מזרועות גביית המיסים במדינה - עוד לא הפנמת?...

felka

New member
ומי הפך אותה לכזאת?

אילו לאנשים היה חשוב סדר והיו מבינים מה מתרתם של חוקים והם היו מבינים את פשר עבירה (חוץ מכנס שלא מרתיע אף אחד מזמן). אולי הדבר החשוב ביותר הוא אם אנשים היו מבינים שיש עוד אנשים מסביב ומעשה אגואיסטי אלול להזיק ולהם והיה להם אכפת מזה. אולי אז, ורק אולי, המשטרה שלנו הייתה כמו בהולנד

בוא קרא את הלינק הבא

http://www.oryarok.org.il/?p=2100 ואז נדבר על "מוצדק או לא מוצדק". תשאל את המשפחות של אלה שנהרגו כי הם התפרצו לכביש ברגע של חוסר תשומת לב או חוסר מחשבה. הבעיה היא שהנהג הישראלי מבין *רק* דרך הכיס. החינוך כבר מזמן פשט רגל ויד. לדעתי ? מוצדק מאוד. רמזור קטן ושולי דינו כרמזור גדול ומרכזי. התרגלו לחצות באור אדום פה, למה שלא יחצו גם שם ?

למעלה