מדינת ישראל 2002....

מקסיקני

New member
מדינת ישראל 2002....../images/Emo16.gif

במדינת ישראל 2002... משלמים כל החיים.. ביטוח לאומי..מיסים.. אבל במדינת ישראל משלמים.. גם בריבית דה ריבית לא רק כל החיים.. אלא גם כשמתים... שחיתות... איך גובה חברת קדישה .., הון עתק ממי שרק לפני רגע איבד את היקר לו מכל.. מיתברר שגם כשמתים עדיף להיות עשיר מעני.. כי אולי פשוט תישאר במקרר.... ברררררררררר פשוט קר במדינה הזאת....

nightroll

New member
תשמע, ראיתי את התוכנית

והעלה לי את הסעיף הפוץ היהיר הזה שאיים בצורה עקיפה (זו אגב שיטה חרדית ש"סניקית מאוד דומיננטית. בתוא פעם ליישוב, אני אציג לך כמה שמוקים כאלו). אבל חייבת לומר, שבזמן שקיללתי אותו על חילול שם שמיים שהוא עושה, כי חילונים מסתכלים עליו ואומרים "הדתיים האלו", בזמן שסיננתי איזה בזיון זה שחולירות כמוהו נמצאים בעמדות מפתח ולוקחים לכיסם הון על חשבון המתים והאבלים, הביאו את מנהל חברה קדישא ברמלה, או שאולי זה היה בלוד. והאיש הזה הראה שאפשר גם אחרת. אמר בפה מלא לפוץ ששוחח איתו בטלפון: המחירים אצלנו בשמים, תעביר לי בפקס כי לא קיבלתי את החוק החדש. אולי אני עובר על החוק. ואמר בפירוש לתחקירן: אני לא רוצה להיות עבריין, חכה שאני אקבל את הפקס הזה, אולי תוכל לקבל הנחה משמעותית. כאלו צריכים להיות כל האנשים בעמדות המפתח. אבל אנחנו יודעים שלא טובי הלב והנעימים הם האנשים שמצליחים לטפס למעלה. חרא צף. בושה.

למעלה