מדינת ישראל לאן?

sanlee

New member
מדינת ישראל לאן?

קברנטי המדינה חיבים להחליט על גבולות למדינת ישראל, זאת על מנת לסיים אחת ולתמיד את הטרור הפלסטינאי. פועל יוצא הוא,הערכות מחדש על הגבולות שיקבעו תוך סיפוח, השטחים שימצאו חיונים לקיום בטחון. בגבול החדש יש להכניס את כל האלמנטים הצבאים שיש בגבול שבין מדינות עוינות, וכך להתיחס אליו . אין כל סיכוי למגר את הטרור ,אלה בהפרדה פיזת שבה מי שמנסה לתקוף ישלם מחיר כבד לפי החוק הבנלאומי. לא במקרה הגבול עם סוריה שקט. כולם יודעים מה מחיר ההתקפה ,ולכן ישקלו בצד השני כדאיות התקיפה. יש להשתדל שמרב האוכלוסיה הפלסטינאית לא תיכלל בגבולות המוסכמים. מאחר והעולם מגנה את ישראל השכם וערב אין כל בעיה לבצע זאת כי בכל מקרה אנו מגונים בכל פורום. בכך הפלסטינאים לא יטענו שהם תחת כיבוש ושיעשו בשטחם מה שהם רוצים. כל זאת ניתן לבצע חד צדדית ללא הסכמה וזה היתרון הגדול.

אין סיכוי.....ידידי!

בכל הערכות חדשה יהיה על הממשלה להוריד מספר התנחבלויות - וגם אם מדובר במספר קטן תקום זעקה מרה בקרב הקיצוניים, לכן, כנראה, נצטרך להמתין עד שאדון ערפאת יואיל בטובו לקבל משרון חלק נכבד משטחי הגדה!

sanlee

New member
לכבוש . ישראל מדינת חוק.

ומה שיוחלט כולם מבצעים . ומי שאנרכיסט מקומו בכלא. אם רוצים להמשיך את הטרור לפי המקצב של תופי הטרור של ערפאת, אז נמשיך להיות באותו מצב בו אנו חיים היום. לא נערך מחדש וחינו יהיו גיהנום.

זה נכון על הנייר....ידידי!

מדינת ישראל היא אכן מדינת חוק - ואני מסכים איתך שצריך הערכות חדשה כדי להגן על חיינו ולסגור את הגבול בפני מחבלים. אך, לך ותשכנע את הסהרורים שלנו!

sanlee

New member
אם חפצי חיים אנו חייבים לבצע את....

מהלך ההפרדה ומה שיותר מהר יותר טוב. כל מהלך אחר יגרום בזמן הקרוב ביותר לאבדות כבדות לא רק אצלנו, גם אצל הפלסטינאים מה שיחייב בסוף התהליך התערבות בינלאומית, והתוצאות ידועות מראש.

resh0

New member
אותי אתה לא צריך לשכנע...

בראשית לציין כי עד כמה שידוע לי, סהרוריות הינה מחלת נפש. אני לא סבור שיש לך הכשרה פסיכיאטרית ומקצועיות גבוהה עד כדי-כך שדרך כתיבתו של אחר אתה יכול להבחין כי מדובר באחד שסובל מהמחלה. בקיצור: תפסיק עם זה. אני בהחלט בדיעה כי יש לבצע הפרדה!!!!!! הפרדה כזאת שתפריד בים ישראלים/יהודים, לבין ערבים/פלשתינים. יקבע הקו אליו פנימה יטרונספרו כל הישראלים/יהודים שנמצאים מחוץ לקו, ולחוצה ממנו יטרונספרו כל הערבים/פלשתינים המצויים בתוך הקו וזה כולל את ערביי-ישראל. אתה רואה, על הצורך בטרנספר אנחנו מסכימים!!! נשאר רק להגיע להסכמה על תוואי הקו...

resh0

New member
אבל טענת שלדעתך צריך לפנות

התנחלויות! זה לא טרנספר??? כדי להקל עליך בתשובתך, אציין בפניך כי פרוש המילה לטרנספר היא לנייד. שנינו מבינים כי לא ניתן להגיע להפרדה פיזית מוחלטת ללא ביצועו של הליך ניוד אוכלוסיות כלשהו. של יהודים, של ערבים, של פלסטינים, דו-צדדי, בהסכמה, לא בהכמה... אבל טרנספר!!! לאחר שעברנו את המחסום המוסרי, נשאר רק המחסום הטכני.

resh0

New member
to transffer = לנייד.

ובמקרה שלפנינו: לנייד אוכלוסיות. אם אתה מצדד בניודם של 250000 המתישבים ביש``ע, מכאן שאין לך בעיה מוסרית עם טרנספר. אם אתה מצדד בלהשאיר 1.2 מיליון ערבים/פלשתינים לא נאמנים בתחומי מדינתנו, איזו מין הפרדה זאת?

תפסיק לבלבל את המוח!

לא טרנספר ולא בטיח` כל מתנחבל ידאג לעצמו - אני לא עומד לנייד אף אחד, צתידי שיעמיסו את הבית על חמור ויצאו משם, אני אשלם להם פיצויים נכבדים!

אלי.

New member
ידידי, עד עכשיו התרשמתי שאתה ימני

האם טעיתי ? הרי בעקרון (בעקרון - עזוב פרטים) אתה שוטח כאן את משנת השמאל - עזבו אותנו מערבים, בוא נצא מהשטחים חד-צדדית, ושיתבשלו במיץ של עצמם. לא ככה ? אתה אומר שקברניטי המדינה יחליטו. אז נניח שבשלטון יש איזה שמאלן (ר``ל), והוא מחליט שחוץ מגושי ההתישבות העיקריים ביו``ש (אריאל ושו``ת) - הכל מפונה חד-צדדית. זה קביל בעיניך ? לא תצא למאבק דמוקרטי בהחלטה הזו ?

אכן.......!

גם עלי הוא עשה רושם של ימני, אפילו קיצוני, ובסוף התברר לי שהאיש עם ראש על הכתפיים, למרות שלא הייתי מרחיק לכת כמוך ומגדיר אותו כשמאלני! (-:

אלי.

New member
חו``ח שמאלני ... לא אמרתי כזה דבר !

רק כתבתי שהוא לא ממש מחזיק בעמדות מובהקות של ימין ... בכל מקרה, אין ספק שהאיש חושב, זה ברור. אבל... כדאי שנפסיק לחלוק לו מחמאות, בכדי שהאחרים לא יתחילו לחשוד בכשרים ...

sanlee

New member
אלי . כל ממשלה חוקית קבילה !

זו משנת ההגיון לא שמאל ולא ימין. יש שטחים מבחינתי שחיבים להחזיקם כערובה להמשך קיומנו האזור, לדעתי הרוב בעם היום יכול להגיע להסכמה באיזה שטחים להחזיק. ואף מיעוט משתי הקצוות של הקשת הפוליטית לא יכתיב לרוב את רצונו. מי שרוצה להתאבד שיעשה זאת לבד.

אלי.

New member
מסיר בפניך את הכובע !

נדיר במקומותנו למצוא אנשי לא-שמאל (שלא לאמר ימין) שמוכנים להודות שיש שטחים שאפשר (וצריך) להחזיר, ועם כל האבסורד שבדבר - זה אפילו ישפר את מצבנו. אגב - המיעוט לא הכתיב מעולם בנושא זה את דעתו על הרוב - לדעתי, גם לא בממשלת ברק. נדמה לי שהדעה הזו, של החזרת חלק מהשטחים, היא דעתו של רוב העם.

למעלה