מדינת הספוג

אריסטו

New member
מדינת הספוג

עוד פיגוע,עוד רצח,עוד ירי מרגמה,עוד מטעני חבלה ,עוד ידויי אבנים. אין מדינה בעולם שלא היתה מגינה על עצמה כראוי ופוגעת בלי היסוסים בטרוריסטים. ראו מה עשו המצרים כשהפלסטינים שרפו דגל שלהם בהפגנות-ערפאת הגיע למובארק והתנצל. מי שבחר בשרון נתן אופציה לממשלה צרה וימנית יותר. השמאלנים בממשלה היו צריכים לחכות להזדמנות אחרת אם בכלל.

אריסטו

New member
שרון קיבל רב סוחף מהעם

ובמקום להקים ממשלה ימנית החלטית גם אם ימיה היו מיתקצרים,וכיום בחירות מוקדמות אינן איום על הימין אלא להיפך,הקים ממשלה שבה פרס ממשיך במגעים,סנה הופך להיות סמן שמאלי[קראתי כאן לפני מספר ימים את סיסמתו ומדובר באדם לא חכם]ומתחיל גמגום בצעדיה. מדינת ישראל שאמורה אם תפרוץ מלחמה להגן עלינו מול צבאות מתקדמים כמצרים כושלת מול טרור. יש לבצע פעולה קיצרת טווח ובה יש לפגוע בתחנות המשטרה,בכל אתרי כח 17 והמודיעין המסכל,בראשי הטרור עד רמת דחלאן,להביר מסרים ברורים לערפאת. העולם לא סובל פעילות מתמשכת ולכן המכה צריכה להיות קצרה. צריך להפסיק לדבר על הסבל של הפלסטינים ולדבר על הסבל שלנו. יש לי עוד דברים רבים אך היריעה קצרה

אני למשל

לא הייתי מסתפק בפגיעות בתחנות משטרה פלסטיניות שמהן יורים, אלא מתמקד יותר במאגרי הנשק של הפלסטינאים ``באותה הזדמנות``. כלומר - נגיד שיש ירי מרגמה, אז במסגרת התגובה פוגעים גם במאגרי הנשק. אבל אני מתאר לעצמי שזה לא כזה פשוט וכמו שאני מכיר את הפלסטינאים מחסני הנשק נמצאים ליד בית היולדות בעזה, ביה``ס לילדים חולי תסמונת דאון ברפיח, בבית אבות בקלקיליה ובמסגד ברמאללה.

אריסטו

New member
לא פרטתי את כל האופציות

וגם במטרות מסוג זה אפשר לפגוע בתבונה הרי אנחנו במלחמה. לגבי העובדה שבלי סנה אין ממשלה רחבה-אולי מוטב כך

ezrali

New member
לא רק הם

להזכירך תל-השומר, הקריה... גם אנחנו יודעים לעשות את זה.

אלי.

New member
כבר שכחת למה שווה הרוב שקיבל שרון ?

הוא היה יכול גם לקבל 100% מהקולות - בהרכב הכנסת הנוכחי, זה מה שהוא יכול לעשות, ואם סנה לא יהיה בממשלה - לא תהיה ממשלה. את הצעותיך תיישם (או לא, תלוי מי יבחר) הממשלה הבאה, שתקום אחרי בחירות כלליות. לפני זה אין על מה לדבר.

hreuven2

New member
הספוג והספונזה

לסמרטוטים נדמינו ומושיענו כביכול הם משיחי שקר

למעלה