מדיניות של פלסטלינה

jini

New member
מדיניות של פלסטלינה

אני מניח שכולכם ראיתם את מראות הזועה ששודרו אתמול.אלו מראות שלא חלמתי שאראה אי פעם חוץ מאשר בסרטים. מראות אלו, לא של רוצחים ושפלים אלה של ברברים זוועתיים צמאי דם. אבל זה לא מה שהרתיח אותי,נכון שהם נרצחו, אבל אניחנו במלחמה ובמלחמה כמו במלחמה,יש הרוגים (למרות שהדרך והצורה לא מקובלת עלי)מה שבאמת הרתיח אותי זו ה ת ג ו ב ה !!!! תגובה מטומטמת לחלוטין....תעצרו לשנייה ותסתכלו... איך הגבנו: א. מחינו בכל תוקף (שווה לתחת הברברי שלהם) ב. שידרנו את זה בכל העולם כדי לקבל דעת קהל עולמית חיובית אלינו(מיותר לציין למה זה שווה) ג. הפצצנו להם את אותו בניין משטרה בו הם נרצחו, א ב ל!! כמו מטומטמים הודענו להם מראש שאנו עומדים להפציץ ומה עשינו בכך,הודענו לאותם רוצחים שיתרחקו להם,שחס וחלילה לא יפגעו. בקיצור אנחנו עם חלש ומטומטם שדעת הקהל העולמית חשובה לנו יותר מאשר חיי אדם. אני כבר יומיים מתלבט אם יקרה מצב ויזמנו אותי לצו שמונה (צו חרום, למי שלא יודע) האם באמת אני יוכל לעלות על מדים בחזרה ולשרת את המדינה שכל כך מגעילה אותי בזמן האחרון. יכול להיות שהדברים הקשים שאני מביא פה עכשיו לא יהיו מקובלים על חלק ממכם אבל תבינו שהחוסר אונים הוא שמדבר מפי. עכשיו למעשים!!!! אנחנו צריכים להמשיך ולפגוע בהם בנקודות תורפה שלהם,לא בחיי אדם, כי הם לא מעריכים זאת, אלה להוריד להם לגמרי את המשטרה הפלסטינית,להוריד להם שוב את בניין הרדיו והטלוויזיה שלא ישדרו יותר תעמולה, והדבר הכי חשוב הוא לגרום לעם שלהם להבין שאין ברירה אלה שלום וכדי להסביר זאת לברברים, צריך לגרום להם להפיל את ערפת ולהעלות משהו שאין לו עבר של טרוריסט. אני מקווה שאולי משהו בממשלה יבין סוף סוף שאנו במלחמה ויתחיל לפעול כמו במלחמה..... jini out.

למעלה