מדינה...פוף אין מדינה

TBPmember

New member
מדינה...פוף אין מדינה

טוב, נכנסתי הרגע במדינה של 1.3 טרליון ו 1.4 מיליארד תעשייה - מושמדת מדינה של 550 מיליארד וטריליון תעשייה - מושמדת מדינה שלישית באזור ה 500 מיליארד עם 650 מיליון תעשייה כבר בלי תעשייה ולצערי 822 אדמה. חבל, חשבתי אני יביא פינאלה טוב יותר, פישלתי קצת בתקיפות, אבל עדיין אני מרוצה מה2 מדינות שהשמדתי + מדינה אחת שכמעט מושמדת טוטאלית. אני פורש מהמשחק, אני עכשיו משחק CS וגינדיס משחק יותר מידי משעמם, כבר החלטתי שאני פורש לפני הרבה זמן וחיכיתי רק להתפוצץ על כמה מארנה. אם מפקד צבאות הבא יהיה משחק יותר מעניין ומאתגר אני אולי אחזור אליו. נכון לשעה זו המדינה שלי עדיין בחיים. ביי גינדיס. TBP אחלה ברית! לנצח! שמח שהצלחתי להתאבד על 2 וכמעט 3 מדינות. מאוכזב כי הייתי יכול על יותר. ארנה - קחו בחשבון שאנשים מהברית שלנו עדיין נוקמים. חבל שכמה בברית שלנו לא ידעו איך להילחם, אם לא כל מדינה שלנו הייתה לוקחת 2-3 שלכם וזה היה נגמר די מהר, בכל מקרה 4 בריתות ומחתרת על ברית אחת זה מאוד לא הוגן, אני חושב שהתמודדנו כראוי והוכחנו שאנחנו בין הבריתות היותר חזקות. ביי

get low

New member
חח בין הבריתות היותר חזקות

עם כל הכבוד, ברית כ"כ חזקה לא מתפרקת כבר בהתחלת המלחמה. עוד לפני שהתחילו התקיפות הברית שלכם התחילה להתפורר. ככה זה כשאתם ברית גדולה מבחינת מספר אנשים, אבל מפוצלים לעשרות תתי בריתות, כשלכל אחד מה שאכפת זה רק המדינה שלו. לא היה לכם סיכוי לנצח את הקרב הזה, ועל זה מעידה העובדה שהתאבדת.

biach1

New member
תקשיב

אני לא בtbp הייתי לפני הרבה הזמן ואני אומר לך מה ששבר אותם זה המלחמה קודם עם המחתרת אחרי זה ארנה אחרי זה wow ו rra וראשון אמפייר לא היה להם סיכוי לשרוד...

get low

New member
לא היה להם סיכוי

גם מול כל אחת מהבריתות לב :) פשוט כי אנשים שם ברגע ששמעו מלחמה, פוף! נעלמו...

ממש עלוב.....

מה אתה מתגאה בזה שהתאבדת זה בדיוק כמו להיות חמאסניק. בגלל שאתה פורש אתה הורס לאנשים אחרים... ממש עלוב

get low

New member
../images/Emo31.gif

זכותו לעשות מה שהוא רוצה, זה חלק מהמשחק.

get low

New member
למה עלוב?

להרוס לאחרים? אתה שוכח מה המטרה של המשחק... זה משחק מלחמה, ומתישהו, יכול להיות שתושמד... זה משחק מלחמה! אתה משחק בו בשביל הכיף! נכון, על הדרך אתה רוצה גם להגיע ללמעלה, אבל מה הטעם בזה אם אתה לא נהנה? בקיצור, מה שהוא עשה לגיטימי לגמרי... (ולא, לא עלוב)

בהחלט עלוב...

המטרה של המשחק להיות מקום 1-כל האמצעיים כשרים.... נכון התאבדות היא אמצעי אבל זהו אמצעי עלוב.. ולא רק שהוא לא רוצה להגיע למקום ראשון אלא רק להרוס לאחרים... עלוב נפש ממש

natanov

New member
גם אני חושב שזו זכותו...

למרות שהוא פגע ככה באנשים מהברית שלי אני עדיין חושב שזו דרך לגיטימית לסיים את המשחק. הייתי מסכים ואומר פחדנית אך בהחלט לגיטימית. בברכה, קובי.

TBPmember

New member
פחדנית?

פגעו באנשים בברית שלי, חלק מהאנשים אני מכיר אישית. אם כבר אני עוזב את המשחק, אני לא חושב שלנקום את נקמת החברים שלי והברית שלי היא דבר פחדני. הברית שלכם פגעה בנו, אני לא רואה פגיעה חזרה כדבר פחדני, תקן אותי אם אני טועה.

TBPmember

New member
ואני חייב להודות

שכן, עושה לי טוב לדמיין את הפרצוף של שלושת האנשים האלה לאחר שהם נכנסו למשחק וראו את המצב של המדינות שלהם. אין מה לעשות, אני אומר לך את האמת, לא מנסה לעצבן אף אחד. בואו נאמר שזה לא מה שעושה לי את היום, אבל זה כן נחמד לחשוב על זה.

orelk1

New member
בואנה אנשים!

מסכן הבנאדם!! אני גם שונא את TBP אבל הבנאדם פורש תנו לו כבוד אחרון! מסכן ואלה ביאסתם לו ת'חיים! אחי שיהיו לך חיים טובים! תודה שהיית אויב ראוי! למרות שלא יצא לי עדיין להתאבד עליכם. בסוף ויתרתי על הרעיון! עדיף לאגור כוחות ולהוריד MGH-אים! מאחלים ברית גנגבנג!

orelk1

New member
איך אתה מעז

להשוות יהודי לערבי בן זונה??? מה נהייה פה.. זה כולה משחק! בחיים אל תשוו יהודים לערבים המזוהמים האלה

נתוש ז

New member
חחח...

"ערבי בן זונה" חח.... שמים כסף שאתה לא מצליח להגדיר לי מה זה ערבי,יאללה...תתאמץ..נראה עד איפה הרמה השיכלית שלך יכולה להגיע.רק תגדיר ערבי! אתה בור!_!_!_!_!

medinaGindis

New member
ההשוואה של חח4 לא במקום מהרבה סיבות

השוואה בין יהודי לערבי איננה אחת מהן.

אממממ

אבל זאת הייתה ההשוואה היחידה ועם היא לא אחת מהלא בסדר אז מה כן?

למעלה