מדינה ערבית ?

chayah

New member
הדעות שלך מוכרות לנו

בינתיים המציאות הוכיחה שזה לא שטויות ומי שפעל לפי ההשקפה שלך נוכח לדעת שהתוצאות אומללות!

chayah

New member
הנושא הזה כבר נטחן

הוכחות הובאו, אפשר להביא עוד, הבעיה שאתה לא מבין הוכחות והדוגמא הכי בולטת זה כמה הוכחות שנכתבו ממש בהודעות כאן בשירשור.

שםאנילא

New member
איזה הוכחה הבאת?ביקשת במפורש ללא תורה ואת

מה עשית נפנפת בתורה... מה יהיה איתך?

chayah

New member
ראשית אתה בעד מדינה ערבית

יפה שאתה מודה בזה, זאת זכותך, בנוסף ההודעה שלך בכלל לא ברורה, איזה בקשה ואיזה נפנוף? מה יהיה איתי או איתך?

שםאנילא

New member
את תמיד זורקת משפט לפני שאת מנסה לקרוא?

קראת והבנת את מה שכתבתי בכלל? תתעוררי...מדינה ערבית כבר קיימת מזמן

chayah

New member
טעית ובגדול

אם קיימת ממזמן לא היו הולכים לאו"ם להכריז עליה.

לביא4

New member
אבל זה גם מה שכתבת ב"נושא"

שאתה בעד מדינה ערבית ואותה ידחפו לעזה, שימשיכו לצאת מהמינהרות אמצעי חבלה, ושיגורי קסאמים ושאר מרעין בישין לכל הנגב לא מזמן הגיע גם לבאר שבע ולאשדוד, יפה שאתה בעד מדינה ערבית....

לביא4

New member
ציטוט

אני בעד מדינה ערבית וגם בעד מדינה אזרחית ואת‬ שםאנילא שניהם ניתן לדחוף בעזה...

שםאנילא

New member
הקיצר...כמו שאתה היחיד שהבין שחייה צוחקת אז

אתה היחיד שלא הבין שצחקתי... לא משנה...פעם הבאה

אבל הערבים רוצים את הכל ../images/Emo198.gif

הכסף של הנפט הערבי מקים מסגדים בכל מקום בעולם ומכריח את כל העולם להיתאסלם !!!! המוסלמים מיתרבים כמו זבובים , ואצלנו היהודים מיתבוללים עם הגויים . בינתיים הערבים מצליחים להרוג עוד כמה יהודים על הדרך ................

לביא4

New member
בוא נדייק

הערבים לא רוצים את הכל, מה שהם רוצים זה שפיכת דם נקיים - היו לא תהיה, לא מזמן פורסם שאהוד אולמרט, בימיו האחרונים כראש ממשלה, זימן את אבו-מאזן אליו ללשכת רוה"מ והציע לו את כל השטחים כולל ירושלים, "אף אחד לא יתן לך את מה שאני נותן" - אמר לו אולמרט אבל אבו-מאזן לא רצה, כמו שערפאת ימ"ש לא רצה בשיחות וואיי בצרפת עם ברק....

../images/Emo198.gif הערבים לא רוצים כאן אף יהודי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הרשות הפלסתינית כבר הודיעה שהיא לא רוצה אף יהודי בשטח שלה . המוסלמים השמידו את כל העמים השמיים שהיו ברחבי המזרח התיכון , או שאילצו אותם להיתאסלם . הם מיתרבים כמו זבובים - מצד אחד מצד שני - הם מקימים מיסגדים בכל העולם וכל החרדים האנטי - ציונים הם כוזרים אשכנזים חוטאים וגם רשעים !!!! כי גם לפני שהייתה מדינה הערבים רצחו כאן יהודים ועשו פרוגרומים . ואני לא ציוני !!!

אני באמת לא רוצה שיהיו עוד מלחמות

הלוואי שיהיה שלום בכל עם ישראל ומשם השלום יתפשט לכל העולם . הבעיה הכי גדולה שיש לנו בוגדים בתוך עם ישראל .

chayah

New member
שלום לא יהיה לפי השקפת השמאל

בינתיים כל מה שניסו לעשות כל השנים נתן תוצאה הפוכה, ויש כאן כאלה שלא רוצים להבין את זה או לא להכיר בעובדה הזאת.

עם ישראל יכול להיות מאוחד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עם ישראל יכול להיתאחד בכל רגע ולהביא את הגאולה . הבעייה היא שיש לנו בוגדים בתוך הארץ שהם שונאים חרדים וכל דבר שהוא מריח יהדות

למעלה