מדינה נבגדת...

any way

New member
מדינה נבגדת...

עולל נחנק במכונית בצפון תינוק בן חודשיים מושלך מחלון ילדים בוערים בגלל אב שאוהב נשים נרצחות מוכות עד כאב זקנים נשדדים, נערות נאנסות הפחד שולט, טרור ברחובות אנס סידרתי והחוק אין אונים זו המדינה שאנו בונים?! חיילים נחטפים בגבול הצפון אזרחים חיים מאסון לאסון העתיד נכתב באודם דמנו כזוהי הארץ ארץ אבותינו? מנהיגים דואגים להרחיב ממשלה אזרחים נשארו ללא פרנסה חרדים מקצינים דעות בכפיה עוד בן לקחו לאם עבריה ראשי ממשלה מחליפים כיסאות חברי כנסת מנפחים לעצמם משכורות שטחים נלקחים שטחים מוחזרים וארצנו נרקבת כולה מבפנים ואני התמים שואל מה עכשיו אולי להגר מכאן כבר מוטב להשאיר אחרי חורבן ובלבול להתחיל מחדש אחרי המבול אבל אין לי ארץ אחרת אהיה כאן אתך לראותך נגמרת מדינה על ידי אזרחיה נבגדת על סף התהום מדינה מתאבדת. רפי.

Just Me

New member
לכל מילה ומילה יש משמעות....

שיר ממש יפה....וגם מאד נכון... חבל שאנו חיים בחיים כאלה... אני

תום .

New member
רפי

קראתי את השיר שלך וכשהגעתי ל``הזוהי ארץ אבותניו``,נזכרתי פתאום בשיר אחר,שונה מאוד משלך,שנכתב בימים אחרים,והושר ע``י דור של אנשים שבוודאי מתהפך היום בקברו למראה המציאות שנוצרה כאן,וכשהתחילו להתנגן לי בראש המילים של אותו שיר,שלפחות בזמני למדו ילדים בגן לדקלם אותו,שמתי פתאום לב לכך שזה נשמע כמעט כאילו מישהו כתב שיר וגייס לעזרתו את כל הסרקסזם והציניות שהוא רק היה יכול למצא - תקשיב רגע לאיך שזה נשמע...``פה בארץ חמדת אבות,תתגשמנה כל התקוות,פה נחיה ופה ניצור,חיי אושר חיי דרור,פה תהה השכינה שורה,פה נלמד את שפת התורה...`` אך אף על פי כן ולמרות הכל - עוד לא אבדה תקוותנו (תקוותי לפחות) ולא מוותרים כ``כ מהר על בית,אפילו כשקשה... מקווה לימים טובים יותר וכמובן שותפה לכאבך תום

למעלה