מדינה טיפשית!

מדינה טיפשית!

הם החליטו שהם לא ירשו לי לשרוף ילדים ביום העצמאות! אז מה הם עשו? הוציאו את החומר הדליק מהספרי קצף, ונשאר חומר שמתקשה.. אז במקום להוציא את הזיפו ולשרוף ילדים ישר, הייתי צריכה לזרוק אותם לים... הליכה מיותרת! תפתחו איתי במאבק!

סתם לידע כללי עלי.. :)

אני מתנדבת בכיבוי אש בדרגת סמלת אני נמצאת בתנועת נוער ובין הבנות הבולטות שבה, אני תורמת לחברה ברמה שאולי לא תגיע כל החיים... אני חולה על הארץ הזאת, רק ההומור שלי חולני.. תתבע אותי..

PreDirector

New member
אם כבר ...

הספריי מקשה....את יכולה "להקפיא" את הילדים ,לתקוע בהם שיפוד ואז לעשות על האש... תודיעי לי איך יצא..

גרררר..

נשמע אחלא.. :) אפשר אולי לשמור את הדם בצורה כלשהי למצות של שנה הבאה?

דר דרעק

New member
כופרת שכמותך

איך את יכולה לחשוב בכלל על הכנת מצות מדם של ילדים יהודים? זה לא כשר! מצות מכינים רק מדם של נוצרים והמהדרין מקפידים שיהיה דם קתולי.

PreDirector

New member
עם הדם אפשר לעשות דברים מעניינים

את יכולה למשל לשים בבקבוק ואז לבוא עם זה לשירותים ציבוריים באיזה קניון ולהתכיל לשפוך לאט את הדם לתא של זו שיושבת לידך תוך כדי צעקות :"אוו..אלוהים....לא היית צריך להביא לי תינוק..." תנסי...תודיעי לי איך היה(אם ירשו לך לצאת משלותא)

mahboba

New member
צריך להרחיב לאחותך את החור באוזן

עם אשך מלוק......לעזאזל תעוףף מפה לא נראה לך תעוף מה לעזאזל אתה רוצה !

mahboba

New member
לעזאזל ידעתי שמשהו לא כשורה פה !

רגע...כמה חורים יש לאישה ממוצעת בישראל? מלבד סבתא שלי שהיא מיוחדת ויש בה יותר מ18 חורים כי סבא פתח אותה על ימין ועל שמאל...וגם אני

Kps

New member
אהבתי את החתימה שלך../images/Emo13.gif

יש שלושה סוגי אנשים בעולם כאלו שיודעים לספור וכאלו שלא

mahboba

New member
אני לא יודע מה הולך בעיר שלכם !

אבל לפי איך שאני זוכר ....כשחגגנו את יום העצמאות באושוויץ...הנאצים סיפקו לנו ספרי מיוחד שעבר את תקן הבטיחות אבל זה היה מוזר אני חושב שזה היה פג תוקף מכיוון שמתי שהתזתי על אמא קצת קצף...היא התחילה להקיא והשדיים המתפוריים שלה נשרו ! ד"ר מנדלה היקר מיד הגיע והתנדב לעזור אבל לצערי הוא אמר שהוא לא יכל לעשות כלום מלבד דבר אחד...ולכן אמא שלי הולכת עד היום עם שדיים על הראש !

למעלה