מדינה חרא!

Bastet

New member
את האמת...

היא דיי אשמה בכך שהיא הלכה למוסד הזה מלכתחילה. אחרי מוסדות כאלו תמיד נדפקים (עם כל הכבוד..) בכל מקרה צר לי על חברה שלך אבל לפני התאשפזות במקום כלשהו צריך לחשוב באמת כמה פעמים טובות ... אין כאן מה כל כך להתלונן.. אבל המדינה דפוקה - זה אני מסכימה

CreativeX

New member
אחותכם דפוקה! אני אוהב את המדינה

זה שהידידה הזאת שלך בת 15 וחצי ומשתכרת קבוע ויש לה הורים פסיכופטים שלא תומכים בא בגרוש ואין לה טיפת שכל להבין שאם היא הסכימה ליסוע למוסד גמילה אז זה ידפוק לה תחיים אז זה רק בעיה שלה ושל ההורים שלה ובלי קשר למדינה. להפך מערכת המשפט מנסה לסנן את הציבור מאנשים כמוה, יש מספיק שיכורים ועבריינים בארץ, עדיף לרסן אותה עכשיו מלפני שיהיה מאוחר יותר. מי שלא מסכים איתי בעיה שלו, עובדה שלי אין שום בעיות עם מערכת המשפט ולא עשו לי שום בעיות מי שטוב עם המדינה המדינה טובה איתו.

SpyKid

New member
בקשר למשפט האחרון - ממש לא!

ואני לא מדברת על המקרה הזה...

bariska

New member
לא צריך להאשים אפאחד

היחידים שאשמים זה ההורים שלה בכלל ההורים צריכים לחנך את הילדים במיוחד בגיל הזה..והיא כי לפני שעושים משו צריכים לחשוב בכל מצב..אין הרבהמה להגיד..יהיה טוב

goblinit12

New member
זה לא כזה קשור לחינוך

אני מכירה המון אנשים שזה גם כולל אותי שההורים שלהם חינכו אותם מצויין והם שותים. זה קשור בסביבה וגם בחשיבה עצמית.

bariska

New member
כה נגיד אני

לא שותה מהיום...כי זה מפריע להיתאמן..:|

bariska

New member
ממ עכשיו התחלתי להיתאמן

בפיתוח גוף הרמת משקולות ופאוור ליפניטנג אם מישו מכיר:)

SupermanZW

Well-known member
לא כדאי להתייבש, צריך לשתות

ואם התכוונת לאלכוהול בלבד אז במינונים הגיוניים הוא אינו מזיק אלא רק אם מגזימים (וכשמגזימים אז משתכרים, ככה יודעים). גם אני מתאמן, אבל אני שותה אלכוהול באירועים חברתיים ובירה מדי פעם אפילו בבית, וזה לא מפריע לי בכלל, דווקא כיף לחזור מאימון ולאכול ארוחה טובה עם בירה.

bariska

New member
איפה אתה מתאמן הרמת משקולות

ביפו
אני מבת-ים..אם פעם תרצה לעסוק בזה בצורה רצינית אז אני יכול לתת לך כתובת ששם עם הזמן תהיה קבוצה רצינית

SupermanZW

Well-known member
לא, במ"ס חולון

אני מרים משקולות חובבני, לא מקצוען, אני לא מתחרה בתחום. מה הכתובת של המקום שאתה מכיר?

למעלה