מדינה בהכחשה...

caro

New member
מדינה בהכחשה...

היום בבוקר, לאחר ששמעתי על הפיגוע, הגעתי למסקנה (אולי זה בא לי קצת בדיליי) שהמדינה הזאת בהכחשה. ההכחשה היא לא רק בטחונית- קיומית, זאת הכחשה כלכלית, הכחשה חברתית, הכחשה תרבותית (כמו אלה שאומרים שקיים רוק ישראלי...). הכחשה הוא בפירוש המוטיב המרכזי. אישים פוליטיים, כמו מר נתניהו, שמצהירים שמערכת הבחירות הקרובה היא על "כן מדינה פלסטינית או לא מדינה פלסטינית". נו באמת, אני לא נורא חכמה אבל יכול להיות שעם ישראל כזה טיפש?! אם אתה לא בהכחשה, אתה לא גר פה ואם אתה לא גר פה, אתה באיזושהי הכחשה תמידית ומתמשכת לגבי הזהות האמיתית שלך. בכל מקרה, אתה במבוי סתום. אז אני חושבת לי, שבימים כאלה, מה שבאמת חשוב זה מתי באמת יפתח כבר סניף של "ספגטים" בחיפה?

caro

New member
הכל טוב... מה איתך? איך העבודה

החדשה? הבריאות? :)

Weird Eyal

New member
הבריאות בסדר

העבודה אני לא יודע אם אני אמשיך שם..... היה אתמול אירוע והיה לחץ נורא ואני לא מתפקד בלחץ........... את יודעת אולי על איזה מקום רגוע בחיפה שצריכים עובדים?

caro

New member
מקומות עבודה זה לא הצד החזק שלי...

אני כנראה אתחיל לעבוד בסופי שבוע בחורבה בשמירת חפצים. וזה לא מי יודע מה רגוע שם כשיש לחץ...

tygger

New member
עבודה ורגוע לא תמיד הולך ביחד.

אפשר תמיד ללכת לשמור על קברים... שם רגוע לאללה.

tygger

New member
למה?

אתה חושב שלמתים אין תלונות? זה יותר גרוע מגן ילדים שם! הוא לקח לי את הרגל... היא כיבתה לי את הנר... אין, ותמיד יש להם תירוצים למה הם לא מקשיבים. היה לי חול באוזן... בדיוק נשרה לי האוזן... במועדון אבל לעיתים טפיחה על השכם יכולה להיות סתם מישהו מעצבן שמבקש סיגריה בפעם ה101.

יש משהו בזה..

מה שהולך כאן זה בלאגן אחד גדול. לא רואה כיוון .. לא רואה דרך ברורה שאליה הולכים. לא אוהבת את זה ככה...

למעלה