מדינה בהכחדה

junntil

New member
מדינה בהכחדה

מדינה בהכחדה די נמאס לנו!!! עד מתי נאכל את דברי הסרק של המדינה הזו ,לא משנה עם מי נדבר איך אמר קהלת "הכל הבל הבלים". זוכרים את הצגת היחיד פליטת פה של דודו טופז משנות ה 80 שבו הוא שהישראלי הוא מזוכיסט אוהב לקבל סטירת לחי כל בוקר שהוא קם , ככה זה עד היום. אנחנו עם מטומטם פשוט מטומטם כל אחד דואג לתחת שלו במקום לצאת למאבק חריף ולאגד כוחות אנחנו נותנים לבעלי הכוח הפוליטי והכלכלי לנהל אותנו כראות עינם. יושבים לכם בכנסת ,במשרד החינוך ,במשטרה ובמשרד הביטחון ולמעשה בכל גוף ממשלתי או ציבורי שאנו ממנים מכיסנו ,אוכלי חינם שרק נהנים על חשבוננו וצוחקים לנו בפנים. יצאנו מהמיתון אומר ביבי נתניהו ,מי יצא מהמיתון בנק פועלים,פרטנר תקשורת , או כל הגופים הגדולים שמנהלים לנו את המדינה. ביבי מתי יצאת לשוק הכרמל לראות את אלו שנוברים בזבל על מנת לאכול. מדינת ישראל היא מדינת עולם שלישי לכל דבר היי טק אולי נותן אור שונה על המדינה בעולם אבל גם בהודו יש המון גאונים שיוצאים ממנה והולכים לעבוד במדינות אחרות אבל עדיין הודו היא מדינת עולם שלישי וכמוה מדינת ישראל. לא יתכן שהמשטר הקפיטליסטי יהיה אך ורק נחלתם של בעלי ההון מה קורה לשכבות החלשות. שימו לב לנתונים הבאים: · אחוז המובטלים עלה · הפשיעה גברה איך לא תגבר שיש בכנסת אנשים שמקושרים באופן ישיר לפשיעה · ילדות בגילאי 12- 18 מוכרות את גופן לכל דורש · סחר בסמים בקרב בני נוער · הוצאה לפועל עובדים שעות נוספות · רצון של המון צעירים לעזוב את המדינה הולך וגובר ויש עוד המון דברים שקורים בכל רגע. כל גדולי האומה לדורותיהם עד בגין מתהפכים בקברם ממה שקורה במדינת היהודים הלא היא מדינת ישראל. האם אנו צריכים להגיע למרד אזרחים כי זה מה שיקרה אם לא היום אז מחר, כי לכל אחד נמאס בסופו של דבר. ראו מה קרה בהמון מדינות דוגמת ארגנטינה ועוד. דתיים חילוניים ,אשכנזים ספרדים,עניים עשירים, מבוגרים וצעירים למעשה כל אחד הנושא ת.ז כחולה וכאלה הולכים ומתמעטים לכולכם יש את הזכות לקבל יותר ולחיות במדינה היהודים הלא היא מדינת ישראל,לא לקרוא למדינה זו "ארץ אוכלת יושביה" כי זה מה שקורה. בואו ונרים את הדגל וננסה ליצור לנו מדינה טובה יותר כזו שנרצה באמת למות למענה ולא למות ממנה, לנו יש את הכוח לעשות ולשנות. קצת עלי שמי אבי בן 31 נשוי + 1 תושב חולון. אני עוסק בתחום תקשורת נתונים ,מנסה לחיות בצורה מכובדת ולפרנס את משפחתי בכבוד. לא עסקתי מימיי בפוליטיקה אני רואה בתחום זה שם נרדף למאפיה וגם לא רוצה לעסוק בפוליטיקה רוצה לעסוק בשיפור מדינת ישראל. אשמח לקבל תגובות ורעיונות כיצד נוכל לפעול כגוף אחד שנקרא אזרחי מדינת ישראל ניתן לשלוח תגובות למייל [email protected]

MS6

New member
ההרגשה קשה מאוד...

כשבא סוף סוף מישהו ומנסה לעשות קצת סדר בכל הבדיחה שנקראת הכלכלה הישראלית. יש אנשים שפשוט נולדו מקופחים, צריך לעזור להם להיות שווים. לעזור להם לצאת לעבודה... רוצה שהמצב הכלכלי ישתפר? הבעיה היא באליטות הישראליות שעם השנים גנבו כ"כ הרבה כסף מהמדינה והרעו את המצב הכלכלי של כולנו.. אני מדבר על הקיבוצים, הגנבים של המדינה, אלפי הדונמים שהם גנבו למדינה בשם החקלאות והפכו אותם למפעלים. הארגונים הקפיטליסטים הללו צריכים להיסגר. כולם.

הלוואי והקיבוצים היו אלה שאשמים

במצב שלנו. אם בגלל הקיבוצים הגענו למצב הזה, אני בחיים לא אצא לשום הפגנה נגד הכלכלה. אך כמובן שלא זאת התשובה. התשובה היא עלית הליכוד בשנת 1977 לשלטון במדינת ישראל, ואיתו עליית הקפיטליזם בא"י.

spake

New member
אחד הדברים הכי טובים.....

עליית הליכוד בשנת 1977 אחד הדברים הכי טובים שקרו למדינת ישראל!.....

charmillion

New member
מי שמאושר לחיות עם מפלגה אחת בלבד

מוזמן להגיע לארצות מוכות הקומוניזם ולראות מה זה עשה לכלכלתן!

MS6

New member
תשאל את ההורים שלך איך בית שמש

הייתה נראית לפני 77' ואחרי 77'... כל השכונות שאתה רואה היום, מה שנקרא בעבר פרוייקט שיקום שכונות: התרומים, רמת לחי, 'השמונה קומות'.. כולם נבנו בתקופת שלטון ליכוד, השלטון היחידי שהביא מעט צדק אחרי שנים של שחיתות ואפליה.

spake

New member
זה מה שקוראים אידיאולוגיה!

מה שהיום אין בכנסת שלנו רק אנשים שמנסים לשחוף אחריהם ציבור בשביל עוד חצי מטר בגבול.......

junntil

New member
אף אחד לא נולד מקופח!!!

אף אחד לא נולד מקופח!!! אנו כמכלול הופכים אותו למקופח. ולמה שמישהו יעשה סדר בכלכלה במקומך ובמקום מי שהכלכלה נוגעת לו,זה שעזנו להם להיבחר לא נותן להם את הכוח, הכוח נמצא בידיים שלנו אם אותם נבחרים רוצים להשאר נבחרים. זה לא רק קיבוצים שגנבו אלא ישנם המון גופים גדולים וקטנים כאחד,ציבוריים ופרטיים עד לדרג הכי נמוך דוגמת אזרחים שמשתלטים על שטחים ציבוריים (כפר שלם בת"א ועוד רבים). ומה מונע ממך לקום ולהלחם מול הטייקונים הקפטילסטים לטובתך ולטובת העם לא צריך לסגור אותם פשוט לא לתת להם לעשות ככל העולה ברוחם.

MS6

New member
תראה יש הרבה היגיון במה שעושה ביבי

ביבי רוצה שההשקעות הישראליות ישארו בארץ (חח עכשיו אני ישתמש קצת בלימודי כלכלה שלי) הוא רואה משקיעים ישראלים מבריחים את הכסף הזר החוצה ובונים מפעלים בסין ובאפריקה במינימום הוצאות הוא רוצה לשמור את המפעלים שלהם בארץ ולהביא משקיעים זרים לפה, הדרך היחידה לעשות את זה היא דרך סיוע כספי, לגרום שיהיה משתלם להם להשקיע בארץ.הדרך הסוציאליסטית הישנה שטיפחה את אותם מקופחים ע"י סכומים לא מבוטלים של כסף יצרה מעין תרבות של קיפוחיזם. אדם יושב בבית וחושב "למה לי לצאת החוצה ולעבוד בשביל 2000 שקל בחודש כשאני מקבל גם ככה 1800 על כך שאני לא עושה כלום (סתם זרקתי פה סכומים) אסור לנו להגיע למצב כזה, צריך להוציא כמה שיותר אנשים לשוק העבודה ובכך להפחית את הלחץ מהמעמד הבינוני ההרוס גם ככה. לא אמרתי שכל התוכנית של ביבי היא טובה, יש כמה דברים שאני לא מסכים איתם, כמו העלאת שכר הלימוד. במקום להפחית אותו ולעודד אנשים לצאת וללמוד מעלים את השכר לימוד ועל ידי כך מפחיתים את מספר הסטודנטים. זו טעות אנוש. דרך החשיבה שלי בעניין היא לפי התיאוריה של ז'בוטינסקי, של מדינת רווחה. עלינו לדאוג לכך שמדינת ישראל תהיה מדינת רווחה ( לא סוציאליזם אלא רווחה) זאת אומרת על המדינה לספק מוצרים בסיסים כגון: דיור, לבוש, מזון, חינוך, ביטוח רפואי, לכולם (מה שנקרא חמשת המ"מים: מעון, מזון, מלבוש, מורה, מרפא), ולאפשר כלכלה חופשית בכדי לא להגביל את המעמד העליון והמעמד הבינוני. מדיניות כלכלית שכזאת ניתן למצוא בסקנדינביה ולכן רווחת התושבים במדינות אלו כ"כ גבוהה. לעומת זאת הגישה הסוציאליסטית היא לא טובה, מגבילה, ויוצרת "מקופחים טבעיים".

junntil

New member
להוציא אותם לעבוד

אני מסכים איתך צריך לעבוד בשביל להוציא אנשים לעבוד יש מאות דרכים לצמצם את האבטלה ולכל אחד יש בטוח רעיון או שניים, אבל אף אחד לא מיישם את הרעיונות רק הבירוקרטיה בארץ היא עבודה מעייפת כך דוגמא : מובטל החותם בלשכה פעם בשבוע ומקבל דמי אבטלה בס"ך 3800 ש"ח מובטל זה תפקידו בצבא נהג,תן לו בזמן האבטלה שלו עבודה בבסיס צבאי ליד הבית במקום מילואימניק אחר אשר עובד ובעל תפקיד זהה ויצרת לך מקום עבודה!!! נכון רבים לא יאהבו זאת ואולי זה ידרבן אותם לחפש עבודה אשר תתאים להם ואם לא לפחות הוא מועיל באופן זה או אחר. ולא חסרות דרכים לייצר עבודה

dimiav

New member
../images/Emo46.gifזה מפגר!!!

מה שקורה זה שהעשירים רק מתעשרים והעניים אוכלים חרא וגם אולי זה הוכח במספר מדינות אבל עד עכשיו לא רואים שזה באמת עובד אצלנו

spake

New member
חחחחח........

אתה יודע אתה מצחיק אותי לפעמים אתה מתחיל להשוות בין הקיבוצים לאליטות זה כבר מטופש......... בקיבוצים לידיעתך יש בתים חצי מהגודל שיש לך ובמקום זה הם משקיעים בחינוך ובחיי חברה.......... בזמן שכולם מדברים על אפליה לטובת הקיבוצים לידיעתך הם בחובות עצומים..... האליטות של המדינה גרים בצפון ת"א ברחביה הרצליה וכו' לא בקיבוצים שם יוצאים ב-5 לפנות בוקר לחלוב פרות דבר שאני לא בטוח שה"עניים" בארץ היו מוכנים לעשות בכדיי להרוויח את לחמם! לכל מי שיש בעיה עם הקפיטליזם שמנסה להכניס הליכוד למדינה שלנו שיבחר מפלגת העבודה או אולי אפילו מרץ (או איך שלא קוראים להם כבר) בקלפי שנה הבאה! ובמקום לחשוב על עוד חצי מטר פה חצי מטר שם בגבול עם סוריה לבנון או איך שלא קוראים להם בגדה שיחשוב קצת על איכות החיים במדינה שלנו!.........ואולי סוף סוף לא רק שר האוצר יחשוב על הכלכלה שלנו אלא גם ראש הממשלה........ אם יורשה לי להזכיר הסכמיי אוסלו ידידיי משה ובני הם אלא שהוציאו אותנו מהבוץ הכלכלי הקודם אז בבקשה בפעם הבאה שאתם מגדפים את חותמי הסכם זה תחשבו שניה גם על הכיס שלכם.......

charmillion

New member
ואת הכל הפסדנו כעת גם בגלל אוסלו

אז תודה לך אוסלו, על הימים היפים, החיוכים במדשאות, לחיצות היד הקרירות, פרסי הנובל התמוהים ושלל מפלגות חסרות שדרה!!! לעבודה ואפילו למרץ הייתה הזדמנות להראות את בורותן בענייני כלכלה אז תוכלו להודות להן כעת. אני לא אומר שהליכוד איזה מציאה גדולה. חבל שאין להן אלרנטיבה.

spake

New member
לאיזה באמת........

אולי זה ההסכמים הדפוקים של ביבי וברק כראשי ממשלה אבל בתקופת רבין כל אזרח במדינה הרגיש את הצמיחה הכלכלית........!

MS6

New member
כל אזרח גם הרגיש את הפיגועים...

והם באו בצרורות... רבין התחיל את כל השגעון הזה שאנחנו נמצאים בו.

spake

New member
קל לך......

קל לך להאשים אותו........אתה לא רוצה להודע לעובדות שאומרות שאנחנו צריכים פה שלום........שלום........ועוד הפעם שלום! ואם אני צריך בשביל זה להיפרד מעזה נפתר........ ולדעתי גם בגין רצה לוותר על זה! ומה דעתך על ה-אבא של הימנים שרון שעכשיו אתה כל כך שונא?....אה הוא התנגד שהסכמיי אוסלו ועושה אותם בעצמו בצורה הרבה פחות טובה אם אז הוא רק היה חושב!....אולי היה פה יותר טוב........

charmillion

New member
ותודה שוב לתקשורת על שטיפת המוח

אנחנו צריכים שקט ושקט. אם שלום מביא שקט אז אחלה. אבל אם משהו אחר אז זה בהחלט גם מצוין. השאלה היא האם בשביל זה צריך "להפטר" מעזה (ולא משורש פ.ת.ר כפי שהשתמשת כי זה לא הפתרון!!!). אל תכניס לבגין מילים לפה. שרון אינו האבא של הימנים יותר, עכשיו הוא האבא של השמאלנים ומחזיקי הכסאות. זה שגם הסכמי אוסלו טעות בדיוק כמו ההתנתקות, לא אומר שאנחנו צריכים ליישם אותה. ובכאלה השערות אפשר גם להגיד... אולי מה שכהנא אמר היה נעשה, היה פה יותר טוב.

MS6

New member
ואחרי הודעה כזה אני מדבר שטויות?

נראה לך שיש אדם אחד נורמלי בעולם שלא רוצה שלום? מי המטומטם שמעדיף מלחמה על שלום? השאלה היא איך משיגים שלום. אז אתה כותב בצורה מאוד ילדותית שאנחנו צריכים שלום שלום ועוד פעם שלום ומזה אתה מסיק שצריך להיפטר מעזה, אני לעומת זאת חושב שאם נפטר מעזה לא רק שלא נקבל שלום אלא נקבל יותר פיגועים ויותר הרוגים. שרון אף פעם לא היה איש ימין, הוא מפא"יניק מושרש שהייתה לו איזשהי ברית עם הימין, איש ימין ביסודו הוא לא.אני לא שונא אף אחד, טפשים שונאים. ואני בטח שלא שונא את שרון. דעתך בקשר לבגין בכלל לא נכונה.. בתור אחד שקרא כמה ספרים שכתב בגין או שנכתבו עליו (וגם בתור אחד שחבר באותה תנועה שהוא היה חבר בה) בגין לעולם לא היה מוותר על חלקים מארץ ישראל. לא אחרי מה שהוא עבר, בגין אמר אלפי פעמים שהוא לעולם לא יוותר על חלקים מישראל (סיני זה לא א"י לכן סיני לא רלוונטית) דוגמא לכך אתה יכול למצוא בחתימה שלי שבא צוטטתי את בגין אחרי שהוא שמע שיחלקו את הארץ לפלסטין ולישראל. אני פשוט לא מאמין בנוסחא הזאת שאין לי מושג מי המציא שאם אתה נותן שטחים ככה יהיה לך יותר שלום. לדעתי זו שטות, שבכל העולם הוכחה כלא נכונה, במיוחד כשמדובר בשטחים שהם חלק מארץ ישראל ולא שטחים כבושים כמו סיני. כי ברגע שאתה מוותר על שטחים שהם חלק מהארץ שלך ובעצם אתה אומר שהשטחים הללו כבר אינם שלך אז כל השטחים שמרכיבים את המדינה שלך אינם רלוונטים. כי אם עזה היא חלק מפלסטין, אז גם הנגב השפלה וגוש דן הם חלק מפלסטין. אי אפשר להגיד שחלק מארץ ישראל שלנו, אם נאמר את זה נאבד את הצדק שבציונות. אני גם רוצה שלום אבל אני חושב ששלום יגיע מתי שנדע לכבד את עצמנו. כשנוכיח שאנו עובדה קיימת ואין שום סיכוי שיסלקו אותנו, ושנוכיח שאנחנו לא מוכנים לוותר על שטחים מארץ ישראל- רק אז יבינו השכנים הערבים שלנו שאין שום סיכוי לגרש אותנו מפה והם יקבלו אותנו כשכנים.

למעלה