מדינה אבודה......?

מדינה אבודה......?

קראתי הבוקר על מצבו של רוה"מ. עלתה בי תחושה חזקה של חוסר אונים. חוסר אונים מול משהו כזה, שפתאום תופס אותך - רגע אחד אתה צלול, ורגע אחר כ"כ רחוק מזה. חוסר אונים של מדינה שלמה שנתלתה על אדם אחד. מה אתם מרגישים?

לקשמי

New member
לא מרגישה כלום

רק מאחלת רפואה שלמה לרה"מ. חוץ מזה באופן כללי אני די מנותקת מהחדשות, פוליטיקה וכו'. לא מתעניינת בכלל. (או כמעט בכלל). כך שאני לא מרגישה כלום וממשיכה בשגרת חיי.

sunshine2004

New member
אני מרגישה עצב...

מנסה לראות כמה שפחות חדשות... רק להתעדכן מדי פעם... וכמוך...גם בי עלתה הרגשה של חוסר אונים...מה עכשיו... מקווה שהוא יצא מזה... באמת עצוב...

reedgreenwhait

New member
הממם

אני יודעת על זה מהמעט ששמעתי בחדשות וממה שהמורה שלי לאזרחות סיפרה. האיש עבר אירוע מוחי. אם הוא יחייה, הוא לא יהיה כמקודם (ואינני יודעת איך הוא היה מקודם)... אינני יודעת מספיק כדי להרגיש משהו בנושא...

BellA עלמה

New member
אי ודעות מבחינת המאקרו

עצב דאגה שתהליכים שהוא התחיל לא ימשיכו לצערי. דברים שרק לו היה את האומץ לעשות.

לירננה

New member
אני עכשו

מאוד רואה אותו כאדם זה מה שעולה לי לפני החשש איך המדינה תתמודד והבורסה שרועדת. הכרתי אנשים שעברו אירוע מוחי ואני יודעת איזה שיקום הם עברו כדי להחלים, וגם לא כולם החלימו אלא הדרדרו לפעמים. אז אני חושבת עליו בתור אדם שמתמודד עם הדבר שכל אדם פשוט מהרחוב עלול להתמודד איתו. אני לא אוהבת את דרכו הפוליטית ולא מסכימה איתה וגם אותו לא ממש סבלתי. אבל ברגע שהוא נהיה חולה פתאום זה הפך לא חשוב. כי הוא עכשו אדם כמו כל אדם. והוא חולה. וזה פשוט נוגע כאדם לאדם, ולא כדעה פוליטית לדעה פוליטית.

אדם לפני פוליטיקאי.

אתמול בעבודה, מישהי אמרה שבטח ביבי, או אנשי העבודה שמחים. עניתי לה שפעם שמעתי שרק מול הטלויזיה הם יריבים אגרסיבים, וביומיום, הם אפילו מפתחים קשרי חברות - כמו אנשים אחרים שעובדים באותו מקום עבודה. הייתי רוצה להאמין שזה כך. מעניין אם עבור כ-ו-ל-ם, שרון הופך לאדם מן השורה.

reedgreenwhait

New member
אדם מן השורה, מה?

אענה לך על השאלה ששאלת לעיל כאן... התלמידים אוהבים שיעורי דיון, מהסיבה שעל דיונים לא נבחנים ולא מקבלים שיעורי בית...זה בלבד מזכה כל נושא דיון לתגובה חיובית... לא זוכרת איך התלמידים הגיבו ספציפית... אני אישית ציירתי במחברת. המורה אמרה ששרון (אם ככה קוראים לו) קיבל טיפול שאדם רגיל, אדם מן השורה, לא היה זוכה לו, ושזה לא בסדר...

אדם מן השורה

לגבי הטיפול ששרון קיבל ואולי אזרח אחר לא היה מקבל - זה לא וודאי. אבל בלי קשר, כל חברי הממשלה מקבלים יחס שאזרחים לא מקבלים. את האזרחים לא מאבטחים מרוצחים (ולא חסרים רוצחים במדינה), לא מאבטחים מפיגועים (וגם זה, ממש ממש לא חסר), לא חושבים על אפשרות להטיס אותם ספיישל לבי"ח אם צריך. ***גם אני הייתי מציירת במחברת. זה דוקא עוזר להקשיב.

לא מסוגלת להתנתק מהחדשות ../images/Emo10.gif

אתמול עשיתי בייביסיטר, לא הצלחתי להתרכז בכלל במאמר שהייתי צריכה לקרוא, הייתי דבוקה לטלויזיה. כל כך רע לי בגללו ובגלל המשפחה, המון דברים התגמדו אצלי בגלל זה. החוסר אונים הזה, שאין מה לעשות זה דבר כל כך קשה.

omer73

New member
אני מרגיש

עצב וצער גדול. אומנם אני לא הסכנתי עם חלק מדועתיו וחלק מהמלכים שעשה, אבל עדיין אני מעריך את הבנאדם שנתן המון למדינה, הוביל מהלכים מבריקים במלחמות העבר. עצוב לי ומצער, מדובר לפני הכל בבנאדם, במישהו שיש לו רגשות, שיש לו ילדים שאני לא מאחל לאף אחד להיות במצבם. ככה שזה לא משנה מה דעתו הפוליטית, מדובר לפני הכל בבנאדם. אני מקווה שלפחות הוא יצא מזה וימשיך לחיות בכבוד, גם אם הוא כבר לא יוכל לתפקד כרה"מ.

למעלה