מדים

Lablabla

New member
מדים

שלום! הקבוצה חיה! האימון הראשון כנראה יערך מתישהו בשבוע הבא השם של הקבוצה (כרגע וכנראה ככה זה ישאר) הוא Golan Reptiles, כל השחקנים (עד עכשיו) באים מהגולן, ומכאן השם כמה שאלות לי בנושא המדים: קודם כל, מה הצבעים של הצברים? את האנדרדוגס והפיונירס ראיתי, מה הצבעים של הקבוצה השניה מת"א? האם אנחנו יכולים לשים פרסום (זאת אומרת, של הספונסר - אם וכאשר יהיה אחד) על החולצה, כמו בכדורגל? אחד השחקנים שלנו הוא שכן של חיים אוחיון - למי שלא מכיר, הבעלים של הפועל גליל עליון/גולן בכדורסל ויתכן שמשם יבוא הכסף :) האם אנחנו יכולים לשים את שם החברה שלו על החולצות? מה המחירים בערך? (עכשיו שהקבוצה חיה, אפשר להתחיל להתרכז גם בדברים היותר משניים אך עדיין חשובים) ועוד שאלה לקבוצות - יש לכם פלייבוק? זאת אומרת, המהלכים שלכם מתוכננים? אתם עובדים עליהם באימונים? כל עזרה תהיה מבורכת, תודה כרמל

Yo-man

New member
כרגע המימון לא אמור להיות לקבוצות

אנחנו מאוד רוצים למצוא מימון לליגה כולה (מדים, מגרש, סימונים, קידום מכירות, רישום הליגה ועוד מיליון דברים כולל מאמנים). אם תמצאו מי שיממן את הבגדים שלכם זה עסק שלכם, אף אחד לא יעצור אתכם, אנחנו עדין מתייחסים לכל הליגה הזו בצורה יותר חברית ופחות תחרותית. אני לא חושב שמישהו יהיה מתוסכל אם הקבוצה שלו לא תזכה באליפות השנה... לעומת זאת מי שהוציא כמה מאות שקלים על ציוד (ועתיד להוציא עוד כמה מאות על מגנים וקסדה) ישמח אם הליגה כולה תהיה תחת מטריה אחת. חשוב לזכור שאין פרס למנצחים עדין. זה לא שמי שיסיים במקום הראשון יישלח לטורניר בחו"ל או יזכה במלגת ספורט מטעם משרד המדע והספורט. הכוונה היא שאני לא רואה מקום לבידול בין הקבוצות אלא להיפך. בזכות זה גם הקבוצות מתאמנות יחד לפעמים, מעבירים מידע בלי חשבון ועושים על האש פעם בשנתיים

omrili77

New member
תשובות בקצרה

1. הסברס באדום-שחור 2. תשכנע אותו שישקיע בליגה, לא בקבוצה. לא נראה לי שיש איפה לדחוף שם של ספונסר על החולצה, אבל קשה לי להאמין שתהיה לנו (כלומר לכל קבוצות הליגה) בעיה לפרסם את החברה שלו (בהנחה שהוא לא עושה ניסויים בקופים או משהו מרנין שכזה)... 3. רביב יכול לתת מחירים מדוייקים, אבל בעקרון מדובר בכ-600 ש"ח למכנס+חולצה+כיתוב(שם, מספר, סמל הקבוצה, סמל הליגה)+פדים רכים (לאגן, לא לכתפיים), ועוד 250 ש"ח לביטוח אם אתם מעל גיל 20 (מה שלא נראה לי) או 70 ש"ח אם אתם מתחת ל-20 (אבל מעל 17, כן?) 4. יש בעקרון פלייבוק, נראה לי ששל חיפה הכי רציני. הבעיה אצלנו (סברס) שבגלל שאיבדנו מלא שחקנים, בכל משחק יש לפחות 2-3 שחקנים שלא מכירים את שמות המהלכים אז צריך לתכנן במקום.

lirandr

New member
כמה אנשים יש ?

איפה זה בגולן ? מה הגילאים ששולטים בקבוצה ? (אם כולם לפני גיוס זו בעיה, כי הקבוצה תסגר תוך שנה) דבר איתי במסרים, אני גר לא רחוק ממך, אני יכול לבוא ולהסביר את הדברים הבסיסיים, כגון : FORMATION, BLITZ ואולי אפילו בניית פלייבוק.

lambdeus

New member
תשובה

היי כרמל. דבר ראשון, אל תדאג לגבי מדים ואל תדאג לגבי הליגה. קודם תדאג שהחבר'ה שלך יהיו רציניים, יאהבו לשחק, וישתדלו להגיע כל שבוע לשחק ולהתאמן. ברגע שתאסוף סביבך חבורה רצינית של לפחות 8 אנשים ותשתלטו על מהלכי פוטבול בסיסיים ותוכלו לקיים משחקים ברמה בסיסית, אז נוכל לדבר בכייף על לצרף אתכם לליגה. סה"כ ככה גם אנחנו התחלנו: שיחקנו שכונה כמה שנים. כמובן שאני מקווה שיקח לכם להתארגן פחות מכמה שנים, ובשביל זה אנחנו קיימים כמסגרת. לעזור לכם. היות והליגה כרגע היא במימון עצמי (כל אחד קונה לעצמו את המדים והציוד) העסק יוצא דיי יקר: מחיר לחבר ליגה הכולל מדי פוטבול מלאים ומודפסים(כרגע בלי קסדות ומגיני כתפיים), מגיני רגליים וביטוח יוצא כ-900 ש"ח. אם יש ספונסר אז בכייף, תנצלו את זה לטובתכם. סך הכל אם תצליחו להקים קבוצה רצינית, אז זה לא משנה מי יקבל את הכסף, הליגה תרויח בכל מקרה. אלוהים יודע רק איך נצליח לארגן משחקי בית או יותר קשה, איך תגיעו למשחקי חוץ. אבל עד אז חזון למועד.

Lablabla

New member
אוקיי :)

אני יכול לנסות לשכנע אותו להשקיע בליגה, צריך לדבר איתו לראות את מידת ההתענינות שלו בכל הנושא בקשר לקבוצה, כרגע אנחנו (אם אני זוכר נכון) 9 חבר'ה, כולם מהגולן וכולם השנה בכיתה יב (מה לעשות...) אני מקווה שמתישהו בשבוע הבא אנחנו נפגש פעם ראשונה כולנו במגרש (כנראה בקצרין) ונתחיל לראות מה קורה עם כל העניין אני מניח שאת המימון אפשר לדחות כרגע, לפחות מבחינה פרטית לקבוצה בקשר למימון לליגה, אם תוכלו לתת לי כמה פרטים והכל כדי להציג לו אותם, דברים שיעזרו אולי לגרום לו להבין את הדברים הטובים והכל בליגה, זה יעזור תודה, כרמל

Lablabla

New member
עוד משהו

(אני מצטער אם נשמע מההודעה הראשונה שלי שאנחנו מעוניינים רק בטובת הקבוצה שלנו - פשוט אנחנו חדשים בכל העסק ולא ממש יודעים איך הכל פה מתנהל :) ) היתה לי שאלה לשאול ואני לא זוכר אותה, אם אני אזכר, אני אשאל, אם לא לפחות הקטע הראשון של ההודעה חשוב :) כרמל

gadotmi

New member
אין לך שום צורך להתנצל

אנחנו בטוחים שזה שכתבת שאתה מעוניין במימון לקבוצה שה לא בגלל שאתה לא מעוניין במשהו אחר, אלא פשוט מחוסר הכרות של כלל המרכיבים. כמובן שהליגה תשמח לקבל ספונסרים שיסייעו לקדם את ענף הספורט באופן כללי, אבל לדעתינו אם תהיה קבוצה רצינית זה מה שיקדם הכי טוב - אפילו יותר טוב מאשר עניין המימון הישיר לליגה. איך שלא יהיה - אנשי הליגה ישמחו לעזור למי שזה לא יהיה בארצנו הקטנטונת להקים עוד קבוצות. אני ממליץ שתעשה קצת פרסום בישובי האזור שלכם כדי לנסות להגיע למצב שיש בקבוצה שלכם גם כמה חברה אחרי גיל צבא. כמובן שאין לי שום דבר נגד צעירים (ההיפך), אבל לצורך רציפות הקבוצה רצוי שלא להגיע למצב שכל המשחקנים בקבוצה מרשתים בצה"ל. בכל מקרה - שיהיה בהצלחה. אם תזדקקו לסיוע - רק תפנו ותשאלו !!

Lablabla

New member
על הפרסום אנחנו עובדים

יש עיתון שיוצא כאן לישובי הגולן, אנחנו מתכוונים לפרסם בו :)

gadotmi

New member
כל הכבוד.

אני מתאר לעצמי שיש סבירות גבוהה למצוא בקיבוצים אנשים שהעניין רלוונטי עבורם !! מקווה שתהיה הענות לפניה שלכם ולפרסומים שתעשו.

itaihasid

New member
כמה דברים

דבר ראשון, כל הכבוד על היוזמה, אני יודע כמה קשה לארגן משחקים של פוטבול (ואני עוד עושה את זה בעיר אחת) דבר שני, יש בעייתיות בזה שכולכם ביב', אני מניח שעלית על זה לבד, נראה לי שכדאי שתחפשו גם שמונה אנשים אחרי צבא שיחזיקו את הקבוצה בזמן השרות הצבאי שלכם (והשנות שרות, אני מקווה). אני יכול להגיד לך שאצלנו (כפר סבא) אלה שממש בקטע של לפתוח קבוצה ולמסד את העניין מעבר למשחק בשכונה הם הם כולם מתגייסים עכשיו (חוץ מאחד שמשתחרר) אז אנחנו ממשיכים את הבסיס של משחקים בינינו לבין עצמנו ומקווים שזה יחזיק מעמד עם היורשים (יש פה כמה ילדים כשרוניים) עד שנשתחרר...

yoniyifat

New member
הצעה

למה שלא תנסו להתארגן ביום שישי ולהגיע אלינו למשחק הפתוח בת"א? נראה לי שזה יהיה שווה את המאמץ! תוכלו ללמוד הרבה מאוד ולראות בדיוק באיזו רמת משחק מדובר וכו'. אנחנו גם עושים אימון לפני תחילת המשחק כך שזה בכלל יכול לצאת מעולה בשבילכם.

Yo-man

New member
יוני - איפה הסרטים מפרו ?!

לא אמרנו שתעבור אצל רשף ותשאיר לו אותם ? ג'רמי לוחץ עלי מברזיל...

yoniyifat

New member
וואלה צודק!

אתה או רשף מגיעים היום לישיבת הנהלת הליגה? אם כן אני אביא את זה לשם! סורי, שכחתי קצת מהעניין

Lablabla

New member
כל שישי? או שישי הזה?

משחקים פתוחים כאלה אצלכם יש כל שישי? כי עכשיו זו התראה קצרה מדי (מה גם שיש בגרויות חורף שבוע הבא) תודיע מתי יש :) כרמל

roei90210

New member
ת"א משחקים בשישי, חיפה בשבת

ברוב המפגשים הקבוצות גם מתאמנות לפני או אחרי המשחק. בחיפה, יש עוד הרבה אנשים שמשחקים פוטבול, לא במסגרת הליגה, אז אנחנו משחקים אחרי האימון.. אני לא יודע בדיוק באיזה שעות ת"א משחקים (ביום שישי), אבל אנחנו משחקים בשבת בסביבות השעה 12:00. אתה מוזמן ליצור איתי קשר ליותר פרטים ואני אשמח לעזור. 054-4969407. רועי.

Lablabla

New member
וגם איפה

כי מסתבר שבשישי אני מגיע לת"א! אז אני אשמח אולי לקפוץ לראות מה קורה אז, מתי ואיפה בת"א? כרמל

roei90210

New member
לפי מה שהם כתבו פה

הסברס מתאמנים בספורטק בת"א ביום שישי הזה, בשעה 10:30.

Lablabla

New member
תודה, רק.. איפה זה הספורטק?

איך מגיעים לשם? אולי אני אצליח להגיע תודה כרמל

למעלה