מדים

חתולית

New member
מדים

בבית הספר שבו אני לומדת יש חוקים כמו בצבא - חובה אבל חובה לבוא עם חולצות עם חולצות בצפר, פירסינג - לא, שיער מעבר לתחת לבנות - לא, שיער ארוך לבנים - לא, מה כן?! פיגור! מי מזדהה?

חתולית

New member
בעד?

בעד מדים? אני בשוק! איך אפשר לרצות לבוא עם מדים, זה מדכא את הדמיון, אין שום אפשרות לדמיון חופשי ולבחירת הבגדים. אותי זה מדכא, אני לא יודעת מה אתכם, אבל אשמח לשמוע.

כן...אני בעד...

זה יתר קצת תרבות לאנשים... ואישית אני לא אוהב לראות בנות עם שדיים בחוץ.

חתולית

New member
חופש הביטוי

בסדר זכותך לרצות לא לראות אבל אם ככה הן רוצות להתלבש וזאת מידת החושפנות שבא להן מי אתה או הנהלת בית הספר שתגידו להם איך להתלבש? בסדר אז אפשר להגביל את מידת החושפנות אבל לתת תלבושת?! זה באמת עובר כל גבול. אולי חלק מקבלים את זה כמו שזה ואני נראית להם סתם מופרעת חסרת תקנות, אבל אני בעד חופש. מצטערת.

קצת תרבות קצת תרבות...

זה לא נעים לראות כאלה דברים... יהיה לך נעים אם בנים ילכו עם זין בחוץ |?|

חתולית

New member
יחי ההבדל הקטן

לא, לא יהיה לי נעים (בכלל) אבל אם יש אחד שירצה ככה - שיבושם לו. זה לא יהיה נעים, אבל יחי החירות, אם זה מה שהוא רוצה מי אנחנו שנתנגד? חוץ מזה, יחי ההבדל הקטן בין שני הדברים. מצדי שבנים ילכו בלי חולצה. זה לא כמו ללכת בלי תחתונים/מכנסיים ובנות עם בגדים חושפניים הם לא בנות בלי חולצה/חזייה אלא בנות עם קצת פחות חולצה. אז?

כי זה לא נעים לעין...

פשוט ככה... את היית רוצה שפיטמה של מישהי תיכנס לך לתוך העין? (אפשר לאבד מזה עין רק שתדעי :) ) אחר כך בנות שהולכות ככה מעיזות לבכות למה אונסים אותן (אני לא מצדיק!!!) ולמה לא מכבדים אותן...

חתולית

New member
חושפנות = אונס לדעתך?

אני לא מכירה בנות שמוציאות את הפטמה החוצה! אז אולי הן לא ממש שמרניות (ממש לא) אבל הן עושות מה שבא להן, יחי החופש! וחוץ מזה, מה הקשר לאונס? גם את ההכי שמרניות אונסיים. אז אולי כאלה שחושפות יותר מפתות אנסים, אבל גם אני לא הכי שמרנית ואותי לא אנסו... אני לא אומרת לעולם לא כי לא משנה כמה שמרנית תהיי אפשר לאנוס אותך, אבל אולי יש לי פחות סיכויים...??!!!

משהו כזה...

יש פחות סיכוי שאם את יותר שמרנית לא תאנסי. אנסים הם אנשים חולים וזה שבנות הולכות עם מינימום בגדים גם לא תורם למצב.

kiticat

New member
בשום פנים ואופן!

בשום פנים ואופן אין שום תירוץ לאונס! גם לא ``עידוד`` מצד אותה בת או אישה! אם אישה רוצה ללכת בצורה מסויימת, זכותה, ובסך הכל יותר חשוב איפה את הולכת מאשר מה את לובשת

Mind_Thief

New member
לדעתי אנשים קצת מגזימים בנושא..

כי כשתחשביעל זה מה ההבדל בין ללכת בחולצת בטן מינמלית וחצאית תואמת בדרך הבייתה לבין לסוע עם לוחית רישוי ישראלית בעזה? זכות הביטוי אבל שכל אחד יעשה חשבון לעצמו איזה סיכונים או מוכן לקחת בשביל החופש ביטוי המפוקפק הזה... ואני לא מצדיק...אני רק אומר עובדות...

חתולית

New member
זכות כל אחד/ת

בסדר, זכות כל אחד לחשוב מה שהוא רוצה, וזכות כל אחד לקחת את הסיכונים שלו, וזכות כל אחד ללכת עם בגדים חושפניים, גם לבנות! שוויון זכויות! חייבת ללכת, מצטערת...

חתולית

New member
מידה חופשית

נכון, זכות כל אחת ואחד ללכת עם מידת החושפנות שהוא מוצא לנכון!

חתולית

New member
דוחה עד כדי כך?

בזה אתה צודק, אבל בזה שזה לא נעים לעין, זה באמת עד כדי כך מגעיל אותך? ברמה של דוחה? לא נראה לי... אני לא עושה הכללה על גברים שרוצים לראות בנות ערומות חס וכרפס אבל פשוט לא נראה לי שזה יכול ממש להגעיל... ויש אצלכם בביצפר כאלה שהולכות עם ה_____ בחוץ? אתה יודע מה, נמאס לי להגיד ואפילו די מגעיל אותי). חתולית.

shanikoo

New member
אני לא מבינה

אני חושבת שצריך לשים הגבלות, בי``ס זה לא איזה דיסקוטק,ואנשים לא יכולים לבוא לגמרי איך שמתחשק להם...אבל מדים זה טיפה מוגזם....זה בכלל לא תרבות...זה מוציא את הייחודיות,את היצירתיות.... אני מתלבשת ובוחרת את הבגדים שלי כל בוקר לפי המצב רוח שלי,וזה נראה לי דיכוי לא לתת לנו לבחור את הבגדים.... יש הגבלות,בשביל שלא תהיה חגיגה,ובשביל שאנשים שלא נעים להם לא יצטרכו לראות דברים שלא נעים להם,ובשביל לשמור על מראה נאה,אם אפשר לקרוא לזה ככה.... הגבלות נותנות טיפה תרבות,המדים,זה לא נחוץ.....

למעלה