מדים לנוער תלם

מדים לנוער תלם

במועצה החינוכית של נוער תלם שהתקיימה לפני כשבועיים, הוחלט בין השאר על החזרת ´החולצה הכחולה´ והעניבה של נוער תלם לפעילות. כבר בעוד מספר חודשים, החניכים יוכלו לרכוש את החולצה עם הסמל של נוער תלם ולבוא איתה לפעולות. זוכרים את המעגל ידידות? המעגל ידידות הופסק לפני כשנה וחצי. אבל, החל מהשנה הוא חוזר למתכונת הרגילה שלו. על כך הוחלט במועצה החינוכית.

היי כולם!

שלום לכולם. אני שמח שסוף סוף המחשב שלי איפשר לי להכנס לפורום כי עד עכשיו לא הצלחתי. למי שלא מכיר אותי אני מש"ש (מדריך שנה שלישית) בנוער תל"ם ירושלים. אם לא ידעתם, במועצה החינוכית נערך דיון בהקשר למדים של נוער תל"ם. לאחר מאבק לא קל, הצלחנו להחזיר את החולצה הישנה (החולצה הכחולה עם הכפתורים) לפעילות. בחודש מרץ תיערך ישיבה של המזכירות הצעירה בנוגע לעיצוב מחדש של החולצה (עיצוב הסמל שנוער צלם מחדש). אם בא לכם, אתם יכולים לכתוב כאן הצעות ורעיונות לסמל החדש. תודה :) ד´ בנות זו ה-קבוצה!

La Gamba

New member
שאלה

האם הצבע הכחול נבחר מסיבות אסתטיות, או אידיאולוגיות?

למיטב דעתי

החולצה הכחולה נבחרה אחרי ההחלטה לעזוב את תנועת הצופים והקמת תנועת הנוער. החולצה הכחולה נבחרה בעיקר בגלל שאר תנועות הנוער (נוע"ל, מחנוע"ל, שמו"צ) שלכולן חולצות כחולות.

La Gamba

New member
כלומר

כי החולצה מייצגת סוציאליסטית? עד כמה שידוע לי, כחול זה צבע התנועות הסוציוליסטיות....

למעלה