מדיטציה

Panther

New member
מדיטציה

ניסיתי שני סוגים של מדיטציות: מדיטצית נשימה ומדיטצית אום. נשימה יותר נעימה לי, אבל לא מאוד משפיעה עליי אחרי זה. למישהו יש הצעות לשיפור, הצעות למדיטציות יותר טובות?

the one

New member
מדיטציה...

שלום, מדיציה אמיתית זה לא משהו שאתה יכול באמת ``לעשות``, היא מתארת מצב בו אתה חופשי מעצמך. הסיבה שחלק יותר נעים מחלק אחר היא שאתה מחפש במדיטציה לחוות משהו מסויים, אתה רוצה להרגיש בצורה מסוימת, ושזה לא הולך ישנו תסכול מסויים, מדיטציה נותנת לכל להיות ללא הבחנה כלשהי, מדיטציה היא סוף האני.

shay_no1

New member
מדיטציה

לthe one שלום קראתי את מה שכתבת על המדיטציה ורציתי לשאול אותך איך לדעתך אפשר להגיע או איך מגיעים למצב שנקרא מדיטציה אל מול המחשבות והטרדה?

the one

New member
תשובה...

האמת היא שאם נעיז לתת למחשבות להיות מבלי לגעת בהם, נראה ששום מחשבה לא יכולה לגעת בנו באמת, אנחנו נראה שאנחנו לעולם חופשיים ממחשבות, הבעיה היא שאנחנו לא רוצים להאמין בזה, זה לא נראה נכון, אתה מבין אנחנו צריכים להתחיל ולשאול את עצמנו, מי אנחנו, אבל לשאול עם כל כוחנו ונשמתנו, האם מה שאנחנו חושבים זה אנחנו, ואנחנו צריכים לקבל תשובה, אם אנחנו לא המחשבות אז באותו רגע אנחנו חופשיים מהמחשבות באשר הם, כנך לגבי כל רגש, כעס וכו... אתה מבין המטרה היא להבין שאין מה לפתור או לשנות בנו כי אנחנו מעבר לכל מחשבה או רגש, אז נגלה מה שבדתות דיברו...אלוהים, האמת,אחדות... ישנם הרבה טכניקות לחוות את הדבר, אך זאת צריכה להיות ההבנה שלנו.. טכניקה מענינת היא לראות את עצמך במדיטציה ללא ראש, לחוות הכל אך ללא הראש, אם תעשה את זה תראה שאתה חופשי מהמחשבות, תחווה חופש שאולי לא ידעת קודם. באהבה אודי.

Tal_Ya_Tal

New member
איזה ראאאששש,;-)

היי אודי, איפה בדיוק השארת את הראש?!?!?!?!?! באהבה, טליה

the one

New member
תנסי ותראי...

שלום טליה, מה שלומך, לא שומעים ממך בכלל... שמח לראות אותך פה, היי התחלתי שוב את הקורס בניסים, אך הפעם הכל נראה שונה מאז... שמח לראות את הפורום כאן פורח. ביי אודי.

Tal_Ya_Tal

New member
ההיי אודי,

נכון, היו לי קשיים להיכנס לאינטרנט, במשך כמעט שבועיים!!! אני שמחה שאתה ``שומר לי על הגחלת`` שמחה לשמוע שאתה עושה שנית את הקורס בניסים. עם מי? לבד? ולאן נעלמת לכלכך הרבה זמן? יניב חיפש אותך כבר פעמיים, אתה יודע? (בפעם הבאה שהוא מגיע, זה יהיה כנראה בינואר) להשתמע, L&L (LIGHT& LOVE( TALYA

the one

New member
שלום טליה

באמת התנצלתי בפניו, אך אני פשוט לא מוצא זמן לכלום, אני עושה את הקורס לבד, מוצא אותו כמו ספר זן ממש. חוץ מזה אני עדיין בדרכי להעלמות המוחלטת שלי, כמובן אוסיף שזאת העלמות הכי חיובית שיכולה להיות. אני אף פעם לא נעלם, תמיד קרוב, היי את היית המורה הראשונה שלי, זה עלה בי עכשיו, אך איך אוכל להעלם...??? מחפש אישה רוחנית... מכירה מישהי בגילי רצינית בתחום, את מכירה אותי... אני נמצא אצל ישראלי בשם reza מואר ...??? פעמיים בשבוע מדיטציה אצלו. http://www.reza.faithweb.com אז שיהיה לך סוף שבוע מקסים

תקוה_אב

New member
מדיטציה

לעשות מדיטציה, זהו תהליך של התחברות לעצמי. ההתחברות לעצמי מתחילה מהשקטת והרגעת המחשבות. אפשר לעשות זאת על ידי למידה להיות יותר מודע לעצמך. כאשר אתה מודע לעצמך ומחובר לעצמך - רק אז אתה יכול להתחבר למדיטציה. הבעיה איננה בשיטה, כי כל השיטות דומות וכולן מביאות בסופו של דבר לתוצאה דומה. מדיטציה הינה העמקה לתוך הנפש והתבוננות פנימה. כאשר אנחנו פתוחים ונקיים ללא פחד וחרדה ואמיתיים בכוונה שלנו להשתנות, רק אז אנחנו מתחברים לעצמנו ויכולים לעשות מדיטציה ולהיתרם ממנה. מדיטציה הינה התבוננות פנימה. לעשות מדיטציה איננה דבר חולף שעושים פעם אחת, אלא זוהי דרך חיים.

למעלה