מדיטציה....

לי28

New member
מדיטציה....

אז אחרי תקופה כל כך סוערת שעברנו פה ביחד הבאתי לכם משהו... שנוכל כולנו ביחד להרגע אז קדימה לסגור את האורות לשים מוסיקת ריקע שקטה שקטה אם יש לכם רעש של מים, נהר, מפל, ציפורים מציצות מה טוב וקדימה... תתישבו בנוח, תעצמו עיניים - שימו לב לנשימה שלכם תראו את הראות מרגישות מסופקות, מלאות ואם לא אז תגדילו את הנשימה עד תחושת הסיפוק. שימו לב לצלילים - סימפוניה של ציפורים, תינוקת בוכה במרחקים, פרה, נחל, וביניהם הרבה שקט. עכשיו לריח, קחו נשימה גדולה מהאף תחושו, תחושו את העור, מגע רך של אוויר על הזרועות והפנים. תמשיכו לנשום ואת תשומת הלב תעבירו לבסיס עמוד השדרה, תרגישו את כח המשיכה, כמה הישבן כבד ממש נדבק לאמא אדמה. תדמינו - אך עם כל נשימה שורשם מתחיל לצאת מבסיס עמוד השדרה ולהכנס עמוק לאדמה. השורשים מתפצלים ומעמיקים ומתרחבים ועכשיו עם כל נשימה אתם בעצם מעלים את תוך הגוף אנרגית אדמה, אנרגיה יציבה, בטוחה, עמוקה, מסתורית, מזינה, קרקע. וככל שאתם שואבים את האנרגיה הזאת פנימה משהו מתחיל לקרות בבסיס עמוד השדרה. גבעול קטן מתחיל לצמוח, והוא עולה מעלה, מעלה, מעלה לאורך הגוף לאט לאט, דרך הלב, הצוואר, הרעש והנה, הנה הגבעול יוצא מהראש וניצן של פרח מתחיל להפתח. הוי איזה פרח מרהיב גדול, ריחני נפתח מעל הראש ועם כל נשימה, אנרגיה מעלה, מתחילה לזרום אל תוך הגוף, אנרגיה של רוח, של שינוי של קלות והארה. תנו לאנרגיה הזאת לרדת בכל הגוף דרך הגבעול, דרך השורשים ולהפרות את האדמה, ותנו לאנרגית האדמה לעלות מעלה דרך הגוף, דרך הגבעול, לזרום דרך הפרח, אל תוך האוויר ולהפרות את השמים. זהו... עכשיו שבו בשקט תנו למחשבות להוולד מחדש תרגישו את השלווה המוחלטת ממלאת את אזורכם, את גופכם. קחו שעה ביום לא יותר...

דיןדון*

New member
בשתייייייייייי מיליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

גדולההההההההה מהחייייייייייייים

ועוד דבר....

בקשר למה שחגית כתבה... למה בעצם לא נקטת עמדה? סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מתה עליך ליהי

לי28

New member
פתיחה רוצה הילדה...

פתיחה מתי... 1. אחרי שתשריצי. 2. לא בשישי-שבת 3. לא ביום שני וחמישי -הוצאת ספרי תורה 4. שאני הביא את שלי מהבית 5. שתזכירי לי להביא את שלי מהבית 6. שלא תקראי לי חוצפנית 7. נדון בזה..... אוהבת... לי28

דין1

New member
לי28

היי לי האמת !!! תמיד כייף לקרוא את ההודעות שלך , זו היתה טובה באמת . המשיכי לענג את כולם , ברוח נעימה וחדשה .

למעלה