מדיטציה

Natushka

New member
מדיטציה

היי לכולם! אני רוצה להזכיר כאן עוד טכניקה מצוינת למדיטציה והיא המדיטציה הטרנסנדנטלית. טכניקה פשוטה וקלה לתרגול והיא מעולה למי שרוצה להפיג מתחים ולהתמודד עם לחצי היום יום. במקרה שלי היא עבדה ועובדת מצוין... המלצה נוספת שלי היא ספר ``כוחו של תת המודע`` של ג`וזף מרפי. ספר מצוין שמזכיר לנו שהרבה (אם לא הכל) תלוי בנו. התנ``ך הפרטי שלי. ביי נתושקה

Tal_Ya_Tal

New member
היי נתושקה, B-)

המדיטצייה הטרנסאנדנטלית, היא אכן טכניקה להפגת מתחים ולמנוחה בעיקר. היא הראשונה שהובאה למערב על ידי המהרישי מהש יוגי ונוסתה בהתחלה על טייסים אמריקניים שזמני הטיסה התכופים שלהם גרעו מאתם שעות שינה וגרמו לעייפות רבה. כך גילו במערב, שעשרים דקות מדיטציה, שוות לשעתיים של שינה!!! אפשר להגיע למודעות רוחנית גם באמצעות המדיטצייה הטרנסאנדנטלית. אולם לא כל מי שמתרגל את המדיטצייה הטרנסאנדנטלית מגיע למודעות רוחנית. כי כפי שאת בעצמך הגדרת זוהי רק טכניקה. טכניקה שהוצאה מעט מהקשרה. היא הוצאה ובודדה מתוך התפישה הרוחנית. (אולם יתכן שהיום מלמדים אותה אחרת. אני נחשפתי אליה לפני כשלושים! שנה) ושם פגשתי אנשים כאלה, שעד היום, `זה מה שמחזיק אותם על הרגליים` (ותו לאו) לטענתם. לגבי ``כוחו של התת מודע``, אין ספק שהוא ספר בסיסי בדרך של המודעות הרוחנית. אבל כל אחד ו`התנ``ך שלו. `התנ``ך` שלי הוא `הקורס בנסים`. תנסי פעם :)) L&L TALYA

Natushka

New member
קורס בנסים

של מי הספר הזה? הייתי רוצה לקבל פרטים כמו הוצאה וכו` ואיך אפשר להשיג אותו תודה צ`או נתי

Tal_Ya_Tal

New member
אודות הקורס בנסים ;-)

היי, נתושקה B-) אגב, קבלתי את המייל שלך.יקח לי איזה יום-יומים לענות לך. הקורס בנסים נמסר בהכתבה אוטומטית להלן שקמן כהן, פרופ` לפסיכולוגיה קלינית באוניברסיטת קולמביה, שלא היה לה קודם שמץ של ידע רוחני. הספר, שיצא בהוצאת `גל` בעברית, אחרי שלוש עשרה שנות עבודה על התרגום, מאפשר את לימוד הקורס באופן עצמאי. אולם כדאי יותר לעבור את הקורס, בקבוצה, או לפחות בהנחיה עם מורה מנוסה. אפרת שר-שלום, ממשיכת דרכו של אבי יסעור, מוסמכת מטעם עמותת נס שלום להעביר את הקורס בישראל: 03-6053063 מורה נוספת של הקורס, (שהייתה גם מורתי), היא רחל בר-אור: 6040847. אני מצרפת כתובת של אתרים של הקורס. (יש כאלה הרבה. באנגלית כמובן) אני עובדת עם אנשים שרוכשים את הספר ורוצים לעבוד אתו באופן יחידני. L&L TALYA

leo McWhite

New member
יש לי שאלה...

איך בדיוק מתבצעת המדיטציה הזאת?.... אני לא מכיר אותה... והייתי רוצה.. בבקשה תמימה.. ליאו

למעלה