מדיטציה קבוצתית

dharmax

New member
מדיטציה קבוצתית

בוקר טוב, רציתי להציע למי שמעוניין, ומתרגל מדיטציה בסגנון ויפאסנה או אנאפנה או זן: מדי יום שלישי בערב, בשעה 20:00 נערכת ישיבת מדיטציה קבוצתית. זוהי פגישה לכאלה שכבר יש להם נסיון מינימאלי לפחות, מכיוון שבד"כ אין כל הדרכה תוך כדי התרגול. לאחר התרגול, ישנה שיחת-דהרמה חופשית ותה צמחים מר כלענה (סתם...
) הפגישות האלו הן מסורת שקוימה בביתי במשך כשמונה שנים, אולם עכשיו אני מנסה להחזיר אותה, אחרי הפסקה של כמה חודשים. נראה איך זה יזרום... למותר לציין שאין זה כרוך בכל תשלום שהוא. לפרטים נוספים, אפשר לשלוח לי מסר. ברכות אום

tanka

New member
איפה

אום יקרה היכן יתקיימו מפגשי המדיטציה? אם זה קרוב אלי אשמח להשתתף המון אור ואהבה,מירית

שששלום

New member
מהלך יפה ובהצלחה

הכי חשוב יש מורה או יותר קטע חהרתי ? כי אני מתרגל זן עם מורה ימי ראשון. אם תרצה אפשר עוד פרטים

זן? זאזן? זינזון? ../images/Emo8.gif

אתה בטח כבר זן מאסטר ששששלשלום שמעתי שבזן רוצים מיינד נקי המממ... אז איך קוראים למי שאין לו מיינד בכלל?

שששלום

New member
אחרי 4 בירות ולא אכלתי ממש

היום זו נראית הצהרת מלחמה. מקווה שאני טועה. ממש לא מאסטר. בסה"כ מנסה לתת חיזוק חיובי לאותם חסרי מורים. אולי אדמבלימיינד ? בדיחה פרטית. מההההההההה ? אם כזאת פנייה למה שאתייחס ברצינות ? ניצחת . תהנה - אולי.

שששלום

New member
בזכות הקריצה אומר

לא הבנתי מה השאלה ? שוב איני מורה ולא מתיימר להיות כזה בשלב זה של חיי. מצד שני במקום בו אוכל לעזור אשמח לשעות זאת. אולי

dharmax

New member
זה ללא הדרכה, כעקרון, ולכן

ציינתי שזה למתרגלים עם ניסיון מינימאלי ומעלה
אני עצמי לימדתי במשך שנים מספר, אבל זה לא קשור, אני יושב שם כמו כולם. ברכות אום

18אבי

New member
מדיטציה קבוצתית.

היי דארמקס. יש לי בעיה עם תיבת המסרים. אני רענני, אנא שלח לי פרטים במייל - [email protected] להתראות. אבי.

היי אום יקר רעיון נחמד ויפה

ראשית עד היום עדיין לא ביצעתי מדיטציה עם קבוצה מלבד הקורס אך אשמח להשתתף באחד מן הימים אני יוצא למילואים לחודש אבל אשמח ליצור אתך קשר לאחר מכן ולהצטרף ברכות דודו

אינקה

New member
../images/Emo20.gif נהדר

מאחל לכם שמים צלולים, אם אהיה בסביבה אשלח מסר.

dharmax

New member
לכל המעוניינים...../images/Emo39.gif

תודה על האיחולים הלבביים
כמה דברים: 1. אנא, שלחו לי מסר, אם אתם מעוניינים ואם אתם רציניים, ותקבלו את יתר הפרטים. 2. שימו לב למי זה מיועד. 3. משך הזמן של הישיבה עצמה הוא 45 דקות. 4. מי שלא רציני, שלא יטרח ושלא יטריח. אני מצטער עם זה נשמע בוטה, אבל כמות הטלפונים של האנשים הלא רציניים שמתקשרים היא גדולה מדי בשבילי.
5. הרעיון בסופו של דבר היא ליצור קבוצת תרגול רצינית, חזקה, או במילים אחרות - סנגהא קטנה, שעוצמתה המאוחדת תתן לחברים בה את החסד המיוחד שיש לסנגהא!
ברכות!!! אום

למעלה