מדיטציה ותכשיטים ב-
אנשים

פינקי33

New member
מנצל"ש-פריחה כתוצאה מזיעה../images/Emo4.gif

עידו מזיע נורא וכתוצאה מההזעה יש לו פריחה בכל אזור הצוואר החזה וגם בעורף מאחורה למרות שאלו אזורים מאווררים יחסית. ניסיתי טבעקוטן אבל זה עם קורטיזון אז לא רוצה להמשיך עם זה, ניסיתי טלק, מה עוד אפשר שיפסיק את זה. אני ממש מיואשת...

anguly

New member
העלתי את זה בזמנו

ודבי כתבה לי שטלק מסרטן - אז בטלק אל תשתמשי - אפשר לשים קורנפלור במקום או למרוח משחה כמו זו ששמים בטוסיק.

פינקי33

New member
תודה אנג'ולי,

באמת הרוקחת אמרה לי לא לשים טלק, לא כי זה מסרטן אלא כי זה רק מגביר את התופעה. היא אמרה לי לנסות דזיטין של הטוסיק או פניסטיל ג'ל ולשטוף כמה שיותר עם בלנאום. (אפשר לחשוב שהוא יתן לי לעשות את זה יותר מפעם אחת ביום במקלחת...)

פינקי33

New member
תודה. מרחתי דזיטין וזה עזר קצת, נראה לכמה זמן

בכל מקרה אתייעץ עם רוקחת נוספת.

../images/Emo207.gif גולשת בפורום שלי מחפשת חוו"ד

על מדיקל ראשון (אסותא נכון להיום). אשמח אם מישהי תוכל לעזור לה. השאלה נמצאת בקישור הבא. המון
עתליה

לא הייתי כאן המון זמן אבל אשמח לשמוע את דעתכם

לא כתבתי כאן הרבה זמן, אבל יש לי כרגע בעיה משמעותית עם מיטל שלי ואשמח לקבל התייחסות. למי שלא זוכר מיטל ילדה מדהימה בת 4 ושמונה חודשים, סובלת מבעית משקל די רצינית היא שוקלת בערך 25 קילו. עשינו איתה המון דברים , אבל לצערי היא סובלת מאוד בגן, היא הייתה שלוש שנים בגן קיבוצי שם היה לה טוב השנה העברנו אותה לגן מועצה ביישוב, כדי שתסתגל חברתית לילדים שנמצאים ביישוב שלנו, איתם תלך לביה"ס ומשום שהפסקתי לעבוד ואני עובדת מעט שעות כעצמאית. שנה שלמה היא מתמודדת עם קושי חברתי, הגננת ניסתה לעזור ושיתפה איתי פעולה אבל הבעיה לא נפתרה היום הייתה שיחה עם הגננת בא ישבתי ובכיתי, כי הילדה במצוקה חברתית ואנחנו לא מצליחים לעזור. אשמח לקבל כאן עצות וכיוונים לעבודה איתה ועם ילדי הגן תודה ליאת

לבנה123

New member
קודם כל לפנות לרופא המשפחה

לברור אנדוקרינולוגי. אחרי זה לבחון הרגלי אכילה בבית. ותרגישו טוב.

זה כבר נעשה

הבעיה מטופלת אבל הכאב הוא גם על כך שהגננת למעשה מתנערת מאחריות, היא מכירה אותנו יודעת כמה אנחנו משקיעים ומטפלים היא מדברת על שני ילדים שלדבריה הם מפזרים את הארס, לא צריך להיות גם טיפול בגן חינוך להתמודדות עם ילדים שהם קצת שונים. הילדה שנונה מאוד וכולם מדברים על כך שהיא יפיפיה.ף יש בעיית משקל שאנו מודעים ומנסים להתמודד מה אני יכולה להציע לה שיעזור להתמודד עם הסבל של הילדה בגן

חן123

New member
איפה הדברים עומדים היום?

האם בעית המשקל מטופלת? האם הבעיה נובעת מכיוון רפואי או מהרגלי תזונה לקויים? לגבי החיים החברתיים אולי אפשר לערוך בבית מסיבה לכל ילדי הגן (נניח מסיבת פיג'מות) ולהעמיד אותה במרכז הענינים? זה יכול לתרום לה להרגשה ולבטחון. אני אחשוב עוד ואם יהיו לי עוד רעיונות אכתוב

לצערי אני אשמה בבעיית המשקל

כרגע מטופלת ויש עצירה בעלייה . אבל הבעיה החברתית משמעותית, עשיתי מסיבת יום הולדת הזמנתי את כל הגן, היא הולכת לכל יום הולדת שמתקיימת. היא גם קטנה מדובר בתת חובה וחובה ומכיוון שהיא ילידת אוקטובר היא ועוד ילדה אחת הקטנות ביותר בגן. אשמח לשמוע עוד רעיונות בעיקר כיצד לעזור לגננת

אולי במקום לעשות מסיבה גדולה לכולם

לעשות לה מסיבות קטנות לכמה ילדים בכל פעם - כך שהילדים באמת ילמדו להכיר אותה. הייתי מזמינה פעם-פעמיים בשבוע 2-4 ילדים, כל פעם ילדים אחרים, כולל שני אלה שמציקים לה (לחוד!). מסיבות כיפיות כאלה שאח"כ ידברו עליהן בגן - ממתקים שווים, בריכה בחצר או מלחמה של אקדחי מים, כל מה שילדים אוהבים והרבה פעמים לא מרשים להם כי זה מבלגן או מלכלך.

לבנה123

New member
מסכימה עם סוכריה

מעבר לבעיה הרפואית-תזונתית שנורא חשוב שאת מטפלת בו, אני בעד לעשות פגישות מצומצמות, עם כמה ילדות בכל פעם, שהן מאוד מושקעות. חוצמזה - יש פסיכולוגית לגן? שמלווה את הגננת? אפשר להפגש איתה לשיחה איתך בהתחלה ואחרי זה עם הגננת ביחד לחשוב ביחד איך לעזור לה.

מודה לכן מאוד ../images/Emo140.gif

בהחלט רעיונות טובים וישימים אפעל בכיוונים שהוזכרו כאן. אני גם שוקלת להחזיר אותה שנה הבאה לקיבוץ למרות שאני לא בטוחה שזה פיתרון טוב, זה פיתרון שעולה מתוך הכאב שלה וכמובן שלי, מקווה שהדברים האחרים שאנסה ליישם יפתרו את הבעיה

חן123

New member
רעיון טוב

רק הייתי עושה מסיבה סלי ממתקים , או לפחות עם מעט וכאלה יחסית לא משמינים, הנרי חלק מהמאמץ הוא שהיא תרד במשקל, וגם לא ליצור אצלה תסכולים (שכולם יאכלו במסיבה שלה והיא תצטרך להתנזר)

ריטה1

New member
שלום ליאת

לשי שלי בתחילת השנה היתה בעיה חברתית, היא עברה לגן שהיא לא מכירה שם כמעט אף אחד. המועצה המטופשת שלנו החליטה להפריד אותה ועד ילד אחד, משאר החברים שאיתם היתה 3 שנים ובינהם החבר הכי טוב שלה. גהנים צמודים, ובשעת החצר שי היתה נתלית על הגדר וקוראת לחבירם שלה מהגן השני,(רק משלמוע על זה בכיתי) או שהיתה מוצאת דרך לחמוק לגן השני. היה לה מאוד מאוד קשה. ממובילה חברתית הביא הפכה להיות זו שיושבת בצד. עד שהתחברה לאט לילדה אחרת שהיתה במצבה, אמנם אני לא ממש מברכת על הקשר ביניהן, כי שתיהן יחד מתפרעות, ומתנהגות ממש זועה, אבל לפחות יש לה חברה. והיא מאושרת. הגננת אצלנו דוקא היתה מאוד מעורבת (היא ממש נפלאה), והיא הציעה להפגיש אותה עם ילדים אחרים בגן. אני מציעה לך לעושת את אותו הדבר, אם את מכירה את האמהות בישוב, כדי אולי להתקשר אליהם ולהציע להם להביא את הילדים אליך לשחק עם הילדה. אני בטוחה שכל הורה ישמח "להפיל" את הילד/ה על מישהו אחר לכמה שעות. ולילדים תהיה הזדמנות לשחק יחד. גן משחקים בישוב, הוא מקום מפגש מעולה. הרבה ילדים מגיעים לשם בשעות אחה"צ, בריכה, הצגות, הילדים בד"כ נהנים לפגוש חברים מחוץ לשעות הגן, גם אם הם לא חברים קרובים. שיהיה בהצלחה

תודה ריטה

את מעללי המועצה הנהדרת שלנו אני מכירה גם
גם במקרה הזה היא הייתה שלוש שנים במקום אחר, משום שאני בחרתי להכניסה לגן קיבוצי ולא לגן אצלנו ביישוב והיא החדשה והקטנה בקבוצה אבל בכל זאת שנה שלמה של בעיות הסתגלות לילדה שמפורסמת בהסתגלות המהירה והקלילה שלה למערכת היא בעייתית. ולכן אני טוענת שלגננת יש כאן תפקיד משמעותי, בעיקר שמדובר בגננת שבאופן אישי אני מאוד מעריכה, אבל כאן היא פישלה בגדול ולצערי על גב ילדתי המדהימה

תמיכה לנשים אחרי לידה

נשים יקרות שלום רב, עמותת ממש ממשיכה לגייס אמהות לעזרתן של אמהות לאחר לידה. המתנדבות יעברו קורס הדרכה, עזרה ותמיכה לאורך כל הדרך. הקורס מועבר ברמת החייל ת"א בשעות הערב. למעוניינות לשמוע פרטים נוספים ניתן לפנות לבית עמותת ממש בטלפון 03-6472411. בתודה מראש, ליאת ( רכזת הפרויקט).

למעלה