שלום ליאת
לשי שלי בתחילת השנה היתה בעיה חברתית, היא עברה לגן שהיא לא מכירה שם כמעט אף אחד. המועצה המטופשת שלנו החליטה להפריד אותה ועד ילד אחד, משאר החברים שאיתם היתה 3 שנים ובינהם החבר הכי טוב שלה. גהנים צמודים, ובשעת החצר שי היתה נתלית על הגדר וקוראת לחבירם שלה מהגן השני,(רק משלמוע על זה בכיתי) או שהיתה מוצאת דרך לחמוק לגן השני. היה לה מאוד מאוד קשה. ממובילה חברתית הביא הפכה להיות זו שיושבת בצד. עד שהתחברה לאט לילדה אחרת שהיתה במצבה, אמנם אני לא ממש מברכת על הקשר ביניהן, כי שתיהן יחד מתפרעות, ומתנהגות ממש זועה, אבל לפחות יש לה חברה. והיא מאושרת. הגננת אצלנו דוקא היתה מאוד מעורבת (היא ממש נפלאה), והיא הציעה להפגיש אותה עם ילדים אחרים בגן. אני מציעה לך לעושת את אותו הדבר, אם את מכירה את האמהות בישוב, כדי אולי להתקשר אליהם ולהציע להם להביא את הילדים אליך לשחק עם הילדה. אני בטוחה שכל הורה ישמח "להפיל" את הילד/ה על מישהו אחר לכמה שעות. ולילדים תהיה הזדמנות לשחק יחד. גן משחקים בישוב, הוא מקום מפגש מעולה. הרבה ילדים מגיעים לשם בשעות אחה"צ, בריכה, הצגות, הילדים בד"כ נהנים לפגוש חברים מחוץ לשעות הגן, גם אם הם לא חברים קרובים. שיהיה בהצלחה