מדיטציה אהבה

Rinor

New member
מדיטציה אהבה

חברים יקרים... חשבתי לחלוק עמכם מדיטציה קלה מאוד מהאתר הנפלא Buddhanet.net Here is a practice you may like to try: Sit down or lie down comfortably and close your eyes. Now turn your attention to yourself and say in your mind: "May I be well, may I be happy." Then recall in your mind someone very dear to you and say in your mind: "May (s)he be well, may (s)he be happy." Then recall to your mind your friends and also wish them well: "May they be well, may they be happy." Next turn your attention to the whole world, to all people around you and say in your mind: "May all people be well, may all people be happy." Finally turn your attention to the whole world, to all beings around you and say in your mind: "May all beings be well, may all beings be happy." Finish by saying: "Peace, peace, peace דרך נפלאה להעביר את האנרגיות שלנו ושל היקום, ובכך לגרום לאושר... אהבה ואור, לכולם! זילברמן ניר...

REBURN

New member
נחמד מאוד ../images/Emo140.gif

אם תמצא דברים נוספים נשמח לשמוע הטכניקה שהצגת יפה ואכן ניסתי אותה נחמדה לתרגול אם תהיה לך אפשרות שתף אותנו בעוד דברים יפים תודה דודו

אינקה

New member
../images/Emo20.gif יפה מאוד

יש לי רק תוספת קטנה: לשלוח אהבה לעצמי, לשלוח אהבה לעולם, לשלוח אהבה לעצמי ולעולם בבת אחת ובאופן שווה, לשלוח אהבה למה שמעבר לאני-עולם

ד ס ו ש

New member
תעשו לי טובה

ותתרגמו את זה בבקשה... קו המחשבה שלי לא עובד בזמן האחרון

אמרלין

New member
תודה ושאלה

גיליתי את הפורום שלכם בימים האחרונים . אינני עושה מדיטציה באופן קבוע , אלא משתמשת בה כצורך , בשעות לחץ ומשבר ( וברור לכם למה הגעתי עכשיו ) מכל מקום , בכל פעם שאני קוראת הוראות מדהימות כמו שנתנו כאן, אני נכנסת למצב של מעיין תיקשור מדיטטיבי : אני מתחילה לעפעף בעיניים במהירות , עוברת לתחושת גלי אלפא, העיניים דומעות. אני מודה על התהליך, ברור לי שזו מעין תפילה ברמה הגבוהה ביותר ושאני מחוברת / מקושרת למקור אור , אולם איני מבינה את הדבר. גם כשאני מפסיקה הקשר ( אולי לפני הזמן ) אניחוזרת למצב עיפעוף - תיקשור , אך אינני יודת לפרש. האם אני מקבל/משדר. האם יש צורך לומר /לבקש להבין לפני התחל ת קריאת הוראות כאלה. לוקח לי זמן די ארוך "לצאת" מן המצב ולהמשיך לקרוא . יש הנחיות למתחילים ? שפע אור ותודה לעונים .

chataka

New member
הממ...

אולי כדאי שתצרי קשר עם טליה טל, מפורום רוחני.

למעלה