מדיח כלים SCHOLTES

elimalka

New member
מדיח כלים SCHOLTES

אמא שלי רכשה את המדיח הנ"ל, תוכנית רגילה לוקחת כשעתיים. לדברי הטכנאי תוכנית חסכונית יותר בחשמל ובמים (נקראת BIO) לוקחת שעתיים וחצי, אך יותר חסכונית... יש השערות הכיצד?

wireless1

New member
פחות מחזורי שטיפה= פחות מים מוזנים למדיח

גם אם זמן השטיפה ארוך יותר, בנוסף אם טמפרטורת העבודה בתוכנית bio נמוכה יותר יש גם חסכון בחשמל. לסיכום, אתה יכול לשטוף זמן ארוך יותר עם אותם מים ובטמפרטורה נמוכה יותר ועדיין לקבל תוצאה משביעת רצון.

elimalka

New member
זה מה שלא מובן לי,

פחות מחזורי שטיפה = פחות זמן הפעלה. טמפרטורה נמוכה יותר = פחות זמן הפעלה של הגוף חימום. אם כן, מדוע זה צריך לקחת יותר זמן???

לינאי

New member
האם זה נכון גם לגבי מכונת כביסה ?

יש לי גם תוכנית חסכונית במכונה ואכן זמן הפעולה שלה יותר ארוך מהרגילץ באמת גם לי לא מובנת המשוואה שלמרות שזה לוקח יותר זמן = פחות צריכת חשמל.

wireless1

New member
ראי תגובתי קודם

ובנוסף, במכונת כביסה לעיתים גם כמות המים בכל שטיפה יכול להשתנות שזה עוד גורם במשוואה.

wireless1

New member
לא בהכרח

ניתן להאריך את זמן מחזור כל שטיפה מבלי להחליף את המים. לדוגמא: 5 מחזורי שטיפה שכל אחד מהם 10 דקות= 50 דקות פעולה. 3 מחזורי שטיפה שכל אחד מהם 20 דקות = 60 דקות פעולה. אם בכל מחזור נכנסים 10 ליטר מים, במקרה הראשון יש לי לחמם 50 ליטר בעוד בשני רק 30. בנוסף בד"כ בדוגמא השניה גם הטמפרטורה משתנה מ65 מעלות במקרה הראשון ל 55 במקרה השני... זה פחות או יותר הרעיון ומשתנה מדגם לדגם ומתכנון לתכנון.

yzmot

New member
שים לב לפתגם שאני כותב לך כאן ותבין

יש פתגם שאמרו אותו הרבה אנשים בחיי היום יום תאמר לי מי הם חבריך ואומר לך מי אתה בעצם אם רכשת מוצר של שולטס סימן שאתה בנאדם רציני, ששואף ורוצה להתקדם ולהיות בשיא הטכנולוגיה החידושים והאיכות לטכנולוגיה של שולטס אין תירגום ממשי אצלי בבית כל הבית שולטס מכונת כביסה, מדיח, תנור אפיה , קולט אדים, כיירים מוצרי שולטס לא ניתנים לתרגום אתה לא יכול לגלות את הטכנולוגיה שלהם שימוש בטמפרטורה נמוכה יקטין את החום במדיח שלך על גבי גוף החימום פעולות השטיפה לעומת זאת לא משתנות הטמפרטורה יורדת הצריכה של זרם וההתנגדות יורדת הצריכה שלנו יורדת וזה פעולה שלוקחת זמן ארוך יותר מהרגיל שטיפה ארוכה במים בעלי טמפרטורה נמוכה מזו שגבוהה בפחות בזמן תנקה את הצלחת בדיוק כמו שאתה תלחץ על פעולה רגילה אני יכול להיות בטוח בזה בוודאות שולטס חברה מיוחדת ורצינית נוהגת לדייק בדברים האלה

elimalka

New member
הממ.. לא בטוח שירדתי לסוף דעתך,

מה זאת אומרת "לטכנולוגיה של שולטס אין תירגום ממשי"? האם היא באמת חברה טובה או לא? כי מאוד התלבטתי בין מדיח שלהם למדיח של סימנס.

yzmot

New member
אין תירגום לטכנולוגיה של שולטס

אתה באמת לא יודע מה באמת הטכנולוגיה של שולטס מוצרי שולטס הינם מוצרים בעלי איכות גבוהה מאוד מוצרי שולטס נתפאסים בכל עולם כמוצר מהפכני בכל מוצר אולם שולטס יקרים מאוד הינה לדוגמא כיריים מזכוכית יכולים להגיע ל 4500 ומתחילים החל מ 3200 תנור בנוי מתחיל מ 4200 ויכול להגיע ל 14000 לדעתי המבחירה שלך טובה מאוד אין ספק ששולטס זה מוצרי בינלאומי והמפכני

elimalka

New member
תיארתי לעצמי שהוא מוצר טוב, לא סתם הוא יקר...

בכל אופן לא הייתי בטוח, מכיוון שלפעמים מוצרים יקרים אינם טובים כמו שמצפים מהם. תודה בכל אופן, אלי.

yzmot

New member
שולטס היא איכות בפני עצמה

לדוגמא אני חקרתי את התנור אפייה שלהם ולא הבנתי למה התנור שקניתי עלה 5700 שקל ואותו תנור של חברה אחרת עם אותם תוכנויות אפייה עולה פחות מ 3000 שהיסבירו לי אמרו לי ששולטס זה חברה גרמנית אני לא יודע כמה זה נכון ומוצרי הגרמנים אמינים ומיוחדים דבר שני התנור הוא יציקה אחת ולא כמו כל התנורים שהם שני חציאים עם תפירה באמצע טכנולוגית האפייה בתנור שונה מכל תנור אחר התנור הוא תנור אלקטרוני ורק שאתה אופה עם התנור בפעמיים הראשונות אתה מבין כמה היה שווה לקנות תנור כזה

elimalka

New member
לא חושב שמייצרים אותם בגרמניה

גם באתר הבית אין קישור לאתר גרמני. את המדיח שקיבלתי ראיתי שהוא מיוצר באיטליה.

למעלה