מדיום

etiush

New member
מדיום

אמא שלי נפטרה לפני 8 חודשים. אבא שלי הלך למדיום שעוד אז אמר לו שצריך לחכות 8 חודשים לפני שמתקשרים, ודיבר דרכו עם אמא שלי. שאל אותה כל מיני שאלות שלא היו לו ברורות והיא נתנה לו הסברים מדוייקים. טענה שהיא הייתה צריכה ללכת מהעולם הזה כי היא לא עשתה מה שהייתה צריכה לעשות. אמרה שאנחנו, בנותיה, נהיה בסדר. ואז אמרה שאפשר יהיה לתקשר איתה רק בקרוב כי אח"כ היא הולכת. עכשיו כמה שאלות: לאן היא בדיוק הולכת עוד מעט? האם נשמות יכולות לדעת דברים על העתיד של החיים כמו שהיא אמרה עלינו על בנותיה שנהיה בסדר? האם זה יהיה בסדר אם גם אני אלך לאותו מדיום לעלות אותה, או שזה סתם יפריע לה? תודה

eldorado

New member
היי

מה שאני אומר צריך לקחת בערבון מוגבל כי אין לי הרבה ידע בנושא אבל בעקבות אבידה שהיתה לי לפני חודשיים דיברתי עם מדיומים (גם כאלה די ידועים מחו"ל טלפונית) וקראתי ספרים וראיתי את התוכנית של ג'ון אדוארד בערוץ 10 ולא שמעתי בשום מקום על דבר כזה שמישהו הולך לאן שהוא עוד מעט ולא יהיה ניתן לתקשר איתו. נשמות יכולות לדעת דברים שיהיו בעתיד בצורה הרבה יותר פרטנית אפילו. יש לי שמץ של הרגשה שהמדיום שלכם לא הכי אמינה או לא כל כך מומחית. אני הייתי אצל מדיום באפריל שפשוט הדהימה אותי, מאז ולצערי אחרי אותה אבידה לא נתקלתי במישהו שהשאיר אצלי כזה רושם חזק

etiush

New member
אולי

יכול אולי להיות שזה הזמן שבו קורה תהליך של גילגול הנשמות? שזה מוביל לעוד אספקט, כי אם יש גילגול נשמות אז איך אפשר לתקשר עם הנשמה שעומדת להיוולד או נולדה מחדש? יש המון סתירות בנושא. למשל, אחד הרבנים בשכונתינו אמר בכלל שאין יותר גילגול נשמות, כי בקרוב תהיה תחיית המתים וכולם יהיו נשמות...

eldorado

New member
אפשר לתקשר כי לא כל הנשמה

חוזרת כתינוק, חלק מהנשמה של כולנו נשארת למעלה וניתן לתקשר איתה. חוצמזה היא לא אמרה לך שזו הסיבה אז אני הייתי מאד חושד שהיא רוצה שתבואו כמה שיותר. ביהדות מקובל להאמין בתחיית המתים בד"כ. לא כולם מושלמים מה לעשות... אגב, אמא שלי התקשרה לאיזה מדיום אחת ונתנה לה את השם המקוצר שלה. ההיא אמרה שהיא תקרא לה בקרוב אבל בינתיים היא מצלצת כל פעם ואומרת לה "אבל זה לא השם שלך נכון?" ו"איך שמך המלא, בת.ז?" ו"איך קוראים לאמא שלך?" לא ייאמן איזה שרלטנים יש שם בחוץ, גישה למחשב של משרד הפנים לא הופך אותך למדיום

etiush

New member
אותו מדיום

אמא שלי הייתה הולכת לאותו מדיום גם בגלל היותו הילר. והאמת שהוא אמר לאבא שלי חודשים לפני שאמא שלי נפטרה והראתה סימני החרפה במחלה (הוא בכלל לא רופא אז מאיפה לו לדעת מה מצבה באמת) - שאין לה עוד הרבה זמן לחיות... קשה לדעת מי אמיתי ואמין ומי לא, אבל אנחנו מכירים את הבחור הזה לא מעט זמן ובינתיים הוא נראה אמין.

eldorado

New member
סבבה, אם הוא הוכיח את עצמו

אז מי אני. אבל אני אוהב לקבל הוכחות חותכות מהמדיום שלי, שיזרוק לי שמות, תאריכים, חיזויים לגבי העתיד וכו'

למעלה