מדידת חום

חמדה

New member
מדידת חום

שלום לכם, לבתי יש חום ועד כה מדדתי לה את החום בפי הטבעת. אני לא מחבבת את השיטה הזו במיוחד, ומחפשת דרך אחרת. שמעתי שהמודדים באוזן אינם מדוייקים ואמינים. מישהו מכיר את הפסים האלה שמניחים על המצח למדידת החום? רופא הילדים משתמש בהם. למישהו מכם יש ניסיון טוב איתם? ואיפה ניתן לקנות אותם. תודה מראש.

m o o m e

New member
אנחנו השתמשנו

לא מדוייק, אבל לרוב אמין בבדיקה אם יש או אין חום. אני קניתי בסופר פארם.

Lemonchela

New member
../images/Emo207.gif מודד חום

מה עדיף, מודד חום לאוזן או מודד חום לרקה? האם יש מודד חום מועדף של חברה מסויימת? כמו כן, אשמח לשמוע על מחירים

לגבי מדחום לרקה

קנינו אחד כזה וכשהגענו הביתה בדקנו עד כמה הוא אמין. בואי ונאמר בעדינות שלפי המדחום לרקה גם אני וגם בעלי או גוויות או יכולים לשמש כמפזר חום. בכל המדידות החום שהופיע היה מתחת ל-35 מעלות צלסיוס ובכל פעם הופיע חום אחר או שהחום היה מעל 39 וכל פעם טמפרטורה אחרת. מאחר ורכשנו את המדחום בשילב ביקשנו להחליף כי אולי המדחום מקולקל אבל הפעם ביצענו את הבדיקה בחנות. הפלא ופלא שוב המדידות היו ממש לא בכיוון. מבחינתי, מדחום לרקה זו המצאה יפה לאיך להוציא כסף מההורים למשהו מיותר לחלוטין. אנחנו את הלקח שלנו למדנו והיום משתמשים רק במדחום דיגיטלי פשוט עם פיה גמישה.

livlovit2

New member
אשמח גם לשמוע לגבי

מודד חום באוזן? האם אמין? כדאי להשקיע?

עדי25182

New member
המדחומים של בראון אמינים

אומנם יכולים לפספס בכמה מעלות אבל עוזרים לדעת אם יש חום או אין ואם החום גבוה מאוד או סביר לדעתי עד גיל שנתיים קשה להשאיר את המדחום בבית השחי או בפה זמן מספיק ואז המדחום לאוזן ממש טוב - מודד בשניות (יכולה לספר לך גם שאח שלי שהיום בן 10 עדיין מעדיף למדוד חום עם המדחום לאוזן ולא עם מדחום דיגיטלי)

אילתית 2

New member
../images/Emo45.gif מדחום לאוזן של בראון

מעולה נוח ואמין יש לי קניתי לפני שנתיים בערך ממש נוח למדוד גם כשהילד ישן בלי להפריע לו מה שכן מומלץ ואמין מגיל 3 חודשים ומעלה ובמדידה באוזן שמאל בלבד - לשים לב לקרוא את ההוראות מעבר לזה אמין בדקתי והשוותי כמה פעמים

למעלה