מדידת דחף של מנועה

jeblesh

New member
מדידת דחף של מנועה

טוב ליפנה הרבה זמן שפחדתי לסים את המנועה החשמלי של מחונית על שלת ישנה שהיתה לי על תיסן שבניתי חשבתי עייך לימדוד את הדחף שלו בניתי מין מיבנה דומה לשרפרף (כיסה בלי מישענת) וחיברתי את המנועה כולל המדחף למיתקן קשהמנועה קלפיי מתה והמדחף מיסתובב ביין הרגליים שלו והנחתי אותו על מישקל ואתם כבר יכולים לנחש עייך מדדתי את הדחף שלו מישהו מקיר דרך פחות חורנית פשות יש בחור שרוצה לימדוד את הדחף אבל יש לו מנועה 1.2 זה איהיה דיי מסורבל לימדוד דחף בצורה הזותי אים מנועה קזה...

noam weissman

New member
מדידת דחף

היי, הרכב את המנוע על בסיס ומאחורי המדחף, נניח 20 ס"מ מרחק. הרכב או מצנח קטן המחובר לקפיץ או כל רעיון אחר. השיטה אינה מדעית או מדויקת היא יחסית. אתה יכול למצוא מדחף יותר יעיל בעזרת בדיקה יחסית כזאת. כמה שהקפיץ נדחף יותר יש לך יותר דחף. אני חושב שהרעיון שלך דומה והמימוש אולי אפילו יותר מוצלח. זה לא כל כך חורני !. בברכה.

jeblesh

New member
נחמד אבל

הרעיון הו לדאת את הדחף במידות ולא בישויל לימצו פרופ יותר מתעים אים השיתה הזותי אפשר אים מחברים את המיצנח למישקל בייצים :) אבל זה נירעה לי פחות מדויק מי השיתה שלי טודה בכול אופן...

isak

New member
רעיון

אתה יכול למדוד דחף, כשהמנוע מורכב ישירות על הטיסן. תתלה את הטיסן מהזנב שלו (מנוע למטה) על משקל קפיץ תלוי (כזה שמחזיקים ביד ויש לו וו מלמטה). תמדוד את משקל הטיסן כשהמנוע עובד וכשהוא לא עובד. ההפרש אמור להיות הדחף.

למעלה