מדידית האשליה

מדידית האשליה

שלום , "אדם נמדד ב-כיסו כוסו ו-כעסו" אדם - הוא מצב יחסי של תפישת האור , דהיינו אור הינו היבט על-זמני , וכאשר הוא יורד לתוך היבטים יחסיים הוא פועל כתפישות של היחסיות שהם בעבורו היקום , ואם נסדר תפישות נקודתיות אלו , נקבל היבט מתהווה המקיף את תפישת האור העומד לעומת התפישה עצמה , דהיינו יהיו לתפישותיו נקודות חיבור בתפישתו , היבטים שכולנו מזהים בזכרונות במחשבות ברגשות ובתפישת עולמינו וכו´ אולם העניין כולו הוא במישור יחסי בלבד ואין מציאות כשלעצמה , ועל כן החוט המקשר בין כל תפישותיו הוא היבט של אור יחסי ולא קניין אישי , ולכן נכון יהיה לטעון שמכלול תפישותיו מלוות את האדם בכל רגע , והם יהיו עבורו וקטורים או כוונות בשדה יחסי , הכוונות הללו הבאות לביטוי כיחסיות הסובבת לעומת קיומו הנתון בכל רגע נקראות כיסו , כאשר המקיף את אורו מקיף אותו כקיום אשליתי הנקרא ממון . בתוך היבט שדה יחסי זה של כיסו וממון , הכוונות באות לביטוי כקיום הסובב את קיום עצמו , דהיינו המחזוריות בחיינו של אירועים מחשבות רגשות מפגשים וכו´ ובין שדה הכיס והממון שבו יש מחזוריות , הכוונות באות לביטוי כעולם הסובב את הקיום הנקרא כעסו (המציאות). וכך בכל פעם שיש יתרון לתפישת האור בתוך הביטויים הנ"ל אנו רואים שכרינו כטוב , דהיינו את הקומבינציה של העולם הבא לקראתינו כשילוב הכוונות היורדות לעומת התהוותינו היחסית , ואנחנו יכולים לשנות איזה פרמטר שאנחנו רוצים מעבר לזמן ולמקום וזאת בתנאי שאנו מעלים בכוונותינו מעל הזמן והמקום , מה שנקרא ואהבת את ה´ בכל לבבך ובכל נפשך ובכל מאודך , ופה ישנה הדילמה הידועה של סם החיים וסם המוות , בהיותינו סובבים ביקום האם נתעלה מעל היחסיות הגשמית ביקום או האם ניפול למקיף את קיומינו המתקיים לעומתינו כתחומים , דהיינו לכעסינו. שהוא המקיף אותנו כקיום יחסי הנקרא מוי , לעומת מורה הדרך החוצה מעברינו המודע הנקרא משה . ניתן לומר שהויכוח הוא בין מוי(מוות) למשה(חיים). גם אם מוי הוא שם חיבה למבחן והניסיון של תורת משה . "ושמרתם את המצוות והחוקים..." דוד היחיד

Justin Angel

New member
המ...

מעניין... התאוריות שלך לפי דעתי האישית מופרחות וחסרות היגיון. (ד"א אנחנו בשנות ה2000 , למה בדיוק אתה משתמש בעברית תקנית של 1980?) 1) היקום הוא לא דבר שמשתנה על פי תפיסה אישית של בני אדם. אני חושב שאתה מתכווון אולי לאחד מחוקי הקסם שקובע שלכל אחד יש יקום אישי ושונה במקצת מכל יקום אישי אחר. אבל מהכתבה של משתמע שאתה התכוונת ליקום האמיתי ולא ליקום האישי. 2) אני לא מסכים בנושא הווקטורים. ווקטור מידיעותיי בפיזיקה הוא משהו שניתן לספור. כלומר : כף , מרחק , זמן. בניגוד לדברים שאינם ניתנים לספירה: יופי , שמחה. אני לא בטוח אם לאדם יש משהו חוץ ממרכיבים ביולוגים גרידא שניתנים לספירה. ואם אתה התכוונת לכיוון שבו "האור" שלנו מכווון אותנו אז אתה צריך להבין שרוב הזמן בני אדם פועלים בניגוד לעקרונותיהם בהתאם למצב הסביבתי. 3) ", הכוונות באות לביטוי כקיום הסובב את קיום עצמו " אני חולק על דעתך בנושא. הכוונות האלה נמצאות בתוך האדם וגם מחוצה לו. 4) "ואנחנו יכולים לשנות איזה פרמטר שאנחנו רוצים מעבר לזמן ולמקום ". טיפשות מוחלטת לשייך כזה דבר. אי אפשר להגיד שישנו יחס ישר בין כמה טוב שאנחנו מבינים את היקום העצמי ובין היכולת שלנו לשנות "פרמטר שאנחנו רוצים מעבר לזמן ולמקום". אבל אם הכתוונת ליקום האמיתי ולא ליקום האישי אז הטענה הזאת נכונה מאוד. *ג´סטין קורה לאנשים להביט על מה שכרגע קרה* למעשה אתה אעכנת שככל שאנחנו מבינים את היקום עצמו יותר טוב אנחנו יכולים לשנות אותו. זהו הבסיס למג´יק בכל סוגיו. למרות שהעקרון הזה בא לישום ברכים שונות במאגיה , בקסם ובכישוף זה עדיין עיקרון בסיס בהם. הערה\הארה: הכתבה שלך כתובה בניסוחים מאוד גבוהים שלא הייתי מליח להבין אותם אלא אם כן היתיי לוקח תואר ראשון. אני גם יכול לדבר בתאוריות מורכבות ככה בפורום אבל אז אף אחד לא יבין אותי כמו שאף אחד לא יבין אותך. אני ממליץ לך לנסות לכתוב בעברית יותר פשוטה , אתה יודע למה אני מתכוון. אנשים , אם אתם צריכים תרגום של הכתבה הזאת לרמה שאתם תבינו אני מוכן לעשות את זה. לפי דעתי חוסר הבנה של הכתבה הזאת בלי איזה הכשרה מעשית בפיזיקה ובהכוכחות מורכבות זה דבר נורמלי לחלוטין ואין במה להתבייש בכך.

הארת ההערה

נסה לראות את העניין כאילו אתה מביט מרגע המפץ עצמו , בו כל נושאי הוקטורים היחסיים לעומת היקום הם נזילים , ומכאן הגדרתם כהיבט מקיף , ולא כהיבט סובב , כאשר ההיבט המקיף מנוצל לשימוש לעומת תפישות סובבות הרי זה קסם , ואילו השמירה על ההיבט המקיף בכל מצב הוא העניין , לא קסם בישראל ולא כישוף ביעקב , אלה המשכת הכוח הבורא נטו , המגולם ביקום כאור , לעומת היבטיו הסובבים שהם בדיוק עניין הסטרא אחרא , וכיצד הבדלה זו באה לביטוי בכל מצב , ואיך יוצאים ממצבים חשוכים אל האור ואל הבורא . ובהשאלת מושגים מהמדע , שדה תמטי בעל אקסיומה ראשונית אחת , דהיינו רמת חשיבה מתקדמת יותר מאשר חשיבה בעלת שני אקסיומות כגון מתמטיקה דמיונית שהיא הבסיס לתפישה של תורת המיתרים ופיתוחה , שזה איפה שהמדע נמצא היום בשנת 2001 ,לפחות באופן רישמי , ביחס להבנת התפישה בכלל ולראיה מרגע המפץ הגדול בפרט . וכיצד זה בא לביטוי בכל רגע נתון , וכיצד ניתן להתחבר לזאת גם ללא ההבנה הגבוהה הנ"ל , מה שנקרא מעלת התמים . והרי במרמת המפץ אין אני (אותם אותיות אין=אני) וכך היחס הוא בחציית ים סוף , מתוך היבט של ה-אין אני ,באין סוף , מה שנקרא ובני ישראל חצו את ים סוף בפרסה . מתחיל להבין או שזה עדיין גבוהה , הרי כל מלאך או ישות כפופים להיבט זה כולל המלאך גסטין . דוד

Justin Angel

New member
או קיי

די... ביקשתי יפה שתוכל לכתוב ככה שכל הפורום יוכל להבין אותך ולא רק הקוולת בראש שלך. אתה בבקשה מוכן להאיר את עייני כיצד ההברקה הקצרה שלך מתייחסת באיזהשיה נקודה לתגובות שאני נתתי? או שפשוט החלטת לרשום משהו ואז אני אנסה לקשר את זה איכשהו כתדובה על התגובה שלי?

התיחסות לנקודות

1.עניין היקום האישי תלוי בהגדרתך לאישי , בעוד שלפי גישתי באחדות או בנקודת התצפית על הבריאה כולה דהיינו מבט מתוך המפץ הגדול , כל פעילות היחסיות היא עניין של השקפה היוצרת את תמונת היקום הנצפה , וישנו יחס ישר בין הגדרת האני שזו פעילותי המתהווה ביחסיות (שזו תוצאה של ההשקפה מרגע המפץ ,זוית שאתה מכיר במושג נשמה) לבין השדה של הפעילויות היחסיות , שה"אני" הצופה הדינאמי מזהה כקיום בו הוא מתקיים . דהיינו היבט האני לעומת שדה האין , הסובב את היבט האני כמרחבו הפנימי של היקום . 2)וכך לעניין הוקטורים , אם תצפיתי מרגע המפץ מגדירה את תמונת עולם ה"אני" ביקום , דהיינו את הפרמטרים של המרחב-זמן , דהיינו ניתן לשנות היבטים אלה ,וכך היבט של מצב צבירה שאתה כאדם מזהה כשמחה , ניתן למדידה לפי תיצפות שדה האין בו אתה ה"אני" מוגדר ועד כמה מתוך האין המקיף אותך אתה מזהה כחלק מקיומך העתידי , חוויה שאתה מכנה שמחה , הרי היבטים יחסיים אלה בין אין לאני מגדירים כל מחשבה ותחושה וכו´ וכך בסופו של עניין מגיעים לתובנה שאין עוד מלבדו שהוא המביט מתוכך , על כל זויותך מתוך מודעות מוחלטת ולא מתוך עיוורון חלקי הנובע מיחס שדה האין להתהוות ה"אני" . 3) הכוונות קיימות באדם ומחוצה לו רק מתוך השקפה של האני על האין , דהיינו היבטך המדיד הוא הכוונות או זויות המבט מרגע המפץ שמגולמות בקיום הסובב אותך לעומתך קיומך היבט הידוע כ- כוסו של אדם ,וזה כולל אותך וכל מה שמסביבך . 4)וכך הפועל היחיד ביקום הוא האל , ואתה מייצג היבט בין אני לאין , וככל שאתה מתעלה מהיבטך ה"אני" אתה מתאחד אם האל ופועל כחלק הרץ לפני רצונו כמו אברהם שהיה אחד אפ האל , ולא ממש כ"אני" ביטול האגו המפורסם . וכך ככל שאתה מתעלה ומתחבר אם האל היבט האני בטל לאל , כך שאין עניין של יקום אישי , כי אין אתה , וכך שאתה אחד אם האל כל היקום כפוף לך כולל כל מלאך שיש , מקווה שתתעלה מעל הנקודות ותהיה שמח . דוד

Justin Angel

New member
...

אני מצטער. אבל שאני קורא את הדברים שלך אני מוצא קשר מינימלי בינם לבין התגובות שלי.

למעלה