מדידות ....

Master Stav

New member
מדידות ....

בעקבות סוגיה של גודל אורך וכדומה התעוררה שאלה רצינית .... מהיכן מתחילים למדוד, מהאשכים או מנקודת החיבור עם פי הטבעת?

א פרח

New member
וניזקרתי באסכולה נוספת

הגורסת כי בכלל מודדים בחלק העליון מנקודת החיבור לבטן. אז מה אתם אומרים לאיזו אסכולה אתם שייכים?

תלוי

לאיזו מטרה המידע..... ובעיקר - לאיזה מספר (תרתי משמע) בא לך להגיע...... אני מתחיל באופן נורמלי מהאף אבל לכל כיוון שלא מנסה - לא עובר את ה - 5 ס"מ (אוף ....ס"מ? מ"מ? מטר? רגע ננסה שוב.....) כן.....אותה תוצאה מת לקנות סרגל חדש......לכל מיני מטרות..... סתו - אני זקוק למתכון חלומי לאורז. לא משהו סתם מגוגל. משהו שניסו כבר. חלומי - גם מבחינת הטעם וגם מבחינת צבעוניות ההגשה יש משהו בקנה?

nerissa

New member
../images/Emo12.gif

מההתחלה של מה שנכנס פנימה, כמובן
אלא אם כן יש כאן מישהו שמכניסה גם את האשכים פנימה. או אלא אם כן אתה סתם עושה תחרות אורך עם גבר אחר ואז רצוי למדוד מעצם הזנב

shiri7

New member
ברור, כאילו דהההה ../images/Emo45.gif

למה למדוד משהו שלא נכנס??

nerissa

New member
זה לא למדוד. זה לשקול ../images/Emo6.gif

סרט מדידה למדוד אורך שפתון עם שנתות למדוד היקף סקאלות על פרקי הידיים למדוד משקל לא?

shiri7

New member
../images/Emo6.gif

בשביל מה סרט מדידה, לא הבנתי?.... אי אפשר לצייר שנתות על עוד איברים אסטרטגיים שיכולים לשמש למדידה?

רגע רגע רגע

מנסה לצייר את הסיטואציה משהו לא מסתדר לי שפתון מכיר - זה על השפתיים (בתור משתמש ותיק......) סקאלות - קושרים על פרקי הידיים? אז היכן בדיוק הסרט מדידה? קשור לשמוליק?
אוף..... כמה קשרים בשביל אחת לא קשורה

nerissa

New member
כתוב "לא קשורה"!

לא כתוב "לא מתוסבכת.."
יש לך בעיות עם קשרים??

עם חלקם....בוודאי

לא מצליח לי שהמטפחת לא תתחלק מהראש. וזה למרות שהתייעצתי עם בנות עקיבא......ועם רבניות.... יש לך פתרון לא מתוסבך?

nerissa

New member
אתה מאזוכיסט!

חוצמזה אקדח סיכות יותר כייפי על הירכיים מפנים..

לולה 123

New member
לדעתי

מודדים את האורך החל מאונה ימנית במוח ועד אונה שמאלית במוח כי הרי כל ענין המדידות הוא רק בראש שלכם ...

Master Stav

New member
מרוב מדידות ....אני משוגעעעעעעעעעעעעעעעע

זה מה שקורה......שמנסים להתאים בין תיאוריות ...לבין ...המציאות הנושכת ....אאוצ'

למעלה