משתמשים במדחום שמיועד לעבודה עם שוקולד
יש עשרות דגמים מאזור ה- 50 ש"ח ועד 300 ש"ח ויותר, השאלה היא התקציב. בחנויות המתמחות מר קייק וכו' יש מבחר גדול מאוד. על מה לשים דגש:
1. תצוגה דיגטאלית (אני חושב שממילא כולם היום כאלו).
2. תצוגה של עשיריות מעלה.
3. רמת דיוק של פחות ממעלה סטייה.
4. מי שרוצה לפנק את עצמו יכול לרכוש מדחום עם חיישן מחובר לחוט שניתן להניח בקערה וככה שתי הידיים משוחררות.
5. רגישות טובה בתחום העבודה עם שוקולד 30 -50 מעלות.
ושוב, יש המון דגמים שעונים על כל הדרישות הללו וניתן למצוא אותם בחנויות המתמחות. הכל בהתאם לתקציב. אני משתמש כבר קרוב ל- 5 שנים עם אותו מדחום (דגם פשוט מאוד שאני כבר לא רואה בחונויות) ואין לי שום בעיות.
והנה מספר
דוגמאות
ולסיום, הסיבה שלא ענו היא כי השאלה הזאת נשאלת בממוצע פעם בחודש..... ואם אנשים מתעצלים לעשות חיפוש על נושא שאלתם, אז שאר חברי הפורום "מתעצלים" לענות. יש יתרון נוסף בלעשות חיפוש, שניתן ככה לקבל תשובות רבות ומגוונות ולא לסמוך על תשובה אחת.
הרבה בהצלחה,
מוטי