מדור חיפושים!

Got milf

New member
איפה?

איפה אפשר (אם בכלל) להשיג שוקולד Marabou (אלוהיי האא ^התפגגות^) בארץ??

מתכון שוקולד

האם מישהו כאן יודע איפה (באינטרנט) יש מתכון להכנת שוקולד? בתודה מראש ליאון

מי חיפש חומר על טבלאות שוקולד?

לפני המון זמן מישהו חיפש חומר על הכנת טבלאות, הספר שלי חזר אלי סוף סוף ... צור קשר ואשלח לך ביי יעל

maverick28

New member
שוקולד RAGUSA

מישהו אולי יודע היכן אפשר לקנות שוקולד RAGUSA בארץ? בתודה, מאיר

yaronsa

New member
לצערנו זה בלתי אפשרי

בתהליך הכנת השוקולד הפולים נטחנים לגודל של מס מיקרונים בודדים דבר שלא ניתן לעשות בבית ולכן לא ניתן להכין שוקולד לבד

הי יעל,

אני לא זו שחפשה אבל ממש אשמח ללמוד! כאן או במסר- לבחירתך, תודה! מיה

yaronsa

New member
אין יותר רוגוזה../images/Emo7.gif

רוגוזה הוא אחד השוקולדים(יותר נכון נוגט מצופה בשוקולד) האהובים עליי ביותר. לצערי בשל האקלים בארץ לא מביאים אותו כבר שנים. אני מנצל כל ביקור בשוויץ כדי להצטייד בכמויות חצי מסחריות רק שם עוד ניתן להשיג אותו

yaronsa

New member
כנראה שלא לפחות עד שתהיה בשוויץ

בכל מקרה היה נחמד לראות שעוד מישהו זוכר אותו בערגה כמוני

rainbowgirl

New member
שלום :)

אני מתכננת להכין טראפלס. כן,לבד בלי כל המכשירים :). זה לא צריך לצאת מושלם ופשוט נמאס לי כבר מכל הדברים משוקולד שיש,אז החלטתי לעשות משהו חדש. בקיצור-עם איזה שוקולד מריר אני צריכה להשתמש? אם יש לכם המלצות חברה מסויימת וכו',הכל יתקבל בברכה. שבוע טוב.

yaronsa

New member
טראפלס

שלום לך לטראפלס לא צריך מכשירים. כל מה שצריך זה שוקולד טוב,קקאו טוב או כל דבר אחר לציפוי, שמנת מתוקה ומכאן הדרך פתוחה לכל שינוי ווריאציה שתרצי כגון ליקרים,קליפת לימון,נענע ובעצם כל דבר שאת יכולה לחשוב עליו. לגבי שאלתך כל שוקולד מריר עם מעל 60% מוצקים יהיה נהדר אפשר להשיג אותו בכל חנות למוצרי אפייה בהצלחה ותהני. ירון

שוקולד Marabou

שוקולד מרבו מיוצר בשוודיה. נידמה לי שבדיוטי פרי יש אותו. אתה יכול לנסות ליצור קשר עם שגרירות שוודיה ולשאול אם יש יבואן. רואי גרשון - שוקולטייה

למעלה