מדור דרושים

מדור דרושים

הייתי רוצה שהפורם יתפתח ויהפוך למאגר מידע גדול, אבל לבד אני לא יכול לעשות הרבה. אם יש אנשים שמוכנים להשקיע קצת זמן בלכתוב ולתרגם דברים, שיפנו אלי בפרטי בבקשה. פה אני אכתוב מה אפשר לעשות, אם יש דברים שאתם חושבים שאפשר להוסיף אז אני אשמח לשמוע. תרגומים יש שתי דוגמאות במאמרים: Player Profile - תרגום לעברית Finances - תרגום לעברית יש עוד כמה דברים שצריך לתרגם, כמו הפרופיל של Staff, מערכת אימונים וכדומה. דרוש פה ידע בסיסי באנגלית, או תוכנה פשוטה בשם באבילון.
(עוד פרטים במסר אישי) שחקנים מומלצים פינה קטנה לשחקנים מומלצים (שחקנים מומלצים זה mokoena או guarin, ולא רוביניו או טבז) אבל עם קצת יותר משם מלא וקבוצה, אני רוצה שתיהיה להם ביוגרפיה קטנה משלהם עם כמה תמונות. מי שיהיה מעוניין אני יעזור לו במידע ותמונות, רק צריך אנשים שמוכנים לכתוב ולתרגם. מאמנים כמו שחקנים מומלצים, אני חושב שאפשר להוסיף ביוגרפיות של מאמני כדורגל גדולים, וגם מהארץ, אחרי הכול זה פורם מנג'ר. שוב, אני יעזור עם המידע, צריך פה כותבים ואולי גם מתרגמים מאנגלית. שאלות נפוצות צריך לפתוח את מאגר השאלות נפוצות, כל מי שרוצה לכתוב שאלה ותשובה יכול לשרשר את זה לפה, אני כבר יעלה את זה. דוגמא לשאלה נפוצה: איך מצלמים תמונה מן המשחק? לוחצים על כפתור Print Screen במקלדת כשרוצים לצלם את המסך, נכנסים לצייר, עושים הדבק (Ctrl+v), ושומרים את התמונה. (רצוי כJPG( מאמרים 1. צריך מישהו שיכין מאמר מקיף על מנג'ר, כל המשחקים, כל השנים, כל ההיסטוריה. אמר גדול עם תמונות. משימה לא קלה. 2. צריך מישהו שיכן מאמר על משחקי רשת- איך משחקים ברשת, מאמר פשוט עם תמונות, שיהיה קל ונוח. כל הדברים שכתבתי מתייחסים לשלושת המשחקים CM, FM וTCM, כך שמאמר על משחקי רשת למשל צריך להכין לכל משחק בנפרד.
אם קראתם הכול ואתם חושבים שאתם יכולים לעזור, שלחו לי מסר אישי.
אם אתם חושבים שיש משהו שאתם יכולים להוסיף אבל לא כתבתי אותו, שלחו לי מסר אישי.
|דבר חשוב מאוד, אל תכינו שום דבר בלי להודעיה לי מראש, שלא יהיה מצב ששני אנשים יעבדו על אותו דבר.סדגש|
כל מי שיתרום יקבל
ממני, ו
.

OFIR 10

New member
בהחלט רעיון מבורך

הצטרפו לפרוייקט בהמוניכם, ותקבלו גם ממני

JoHnYmYsTeR

New member
תרגום לתכונות המאמן.

Personal Details: Nationalty-לאום International-בנלאומי,הופעות בנלאומיות Born-נולד ב..,תאריך לידה Age-גיל Reputation-מוניטין Job-תפקיד,מקצוע Coaching: Coaching Goalkeepers-אימון שוערים Coaching Outfield Players-אימון שחקנים רגילים(שחקני שדה) Man Managment-לפי תרגום זה ניהול אישי/של איש,לא יודע למה הם התכוונו Physiotherapy-פיזיוטרפיה,ריפוי Tactical Knowledge-ידע טקטי Working With Youngetsers-עבודה/אימון של צעירים Mental-שכלי,נפשי: Adaptability-סגילות,היכולת להסתגל Determination-החלטיות,נחישות Judging Player Ability-שפיטת/התרשמות/קביעת מיכולת השחקן Judging Player Potential-שפיטת/התרשמות/קביעת פוטנציאל השחקן Level Pf Discipline-רמת משמעת Motivating-מוטיביציה,רצון Tactics: Preferrd Formation-מערך מועדף Pressing Style-סגנון לחיצה Coaching Style-סגנון אימון Playing Mentality-סגנון/מנטליות של משחק Marking Style-סגנון שמירה Contract: Type-סוג Started-התחיל מ.. Wages-שכר Expired-פג..מסתיים תקנו אם טעיתי במשהו.

מצויין ../images/Emo45.gif, יעלה למאמרים, אבל...

חבל שאנשים לא קוראים כמו שצריך. כתבתי שמי שרוצה לעשות משהו, רק שיודיע לי קודם, כי אולי מישהו אחר כבר עובד על זה וחבל ששני אנשים ישקיעו ובסוף יעשו את אותה העבודה.

OFIR 10

New member
קפוץץץץ ../images/Emo140.gif

חבר'ה, זה באמת יכול לעזור לפורום. תרמו בהמוניכם

למעלה