Arik The Bulldog
New member
מדור דרושים
הייתי רוצה שהפורם יתפתח ויהפוך למאגר מידע גדול, אבל לבד אני לא יכול לעשות הרבה. אם יש אנשים שמוכנים להשקיע קצת זמן בלכתוב ולתרגם דברים, שיפנו אלי בפרטי בבקשה. פה אני אכתוב מה אפשר לעשות, אם יש דברים שאתם חושבים שאפשר להוסיף אז אני אשמח לשמוע. תרגומים יש שתי דוגמאות במאמרים: Player Profile - תרגום לעברית Finances - תרגום לעברית יש עוד כמה דברים שצריך לתרגם, כמו הפרופיל של Staff, מערכת אימונים וכדומה. דרוש פה ידע בסיסי באנגלית, או תוכנה פשוטה בשם באבילון.
(עוד פרטים במסר אישי) שחקנים מומלצים פינה קטנה לשחקנים מומלצים (שחקנים מומלצים זה mokoena או guarin, ולא רוביניו או טבז) אבל עם קצת יותר משם מלא וקבוצה, אני רוצה שתיהיה להם ביוגרפיה קטנה משלהם עם כמה תמונות. מי שיהיה מעוניין אני יעזור לו במידע ותמונות, רק צריך אנשים שמוכנים לכתוב ולתרגם. מאמנים כמו שחקנים מומלצים, אני חושב שאפשר להוסיף ביוגרפיות של מאמני כדורגל גדולים, וגם מהארץ, אחרי הכול זה פורם מנג'ר. שוב, אני יעזור עם המידע, צריך פה כותבים ואולי גם מתרגמים מאנגלית. שאלות נפוצות צריך לפתוח את מאגר השאלות נפוצות, כל מי שרוצה לכתוב שאלה ותשובה יכול לשרשר את זה לפה, אני כבר יעלה את זה. דוגמא לשאלה נפוצה: איך מצלמים תמונה מן המשחק? לוחצים על כפתור Print Screen במקלדת כשרוצים לצלם את המסך, נכנסים לצייר, עושים הדבק (Ctrl+v), ושומרים את התמונה. (רצוי כJPG( מאמרים 1. צריך מישהו שיכין מאמר מקיף על מנג'ר, כל המשחקים, כל השנים, כל ההיסטוריה. אמר גדול עם תמונות. משימה לא קלה. 2. צריך מישהו שיכן מאמר על משחקי רשת- איך משחקים ברשת, מאמר פשוט עם תמונות, שיהיה קל ונוח. כל הדברים שכתבתי מתייחסים לשלושת המשחקים CM, FM וTCM, כך שמאמר על משחקי רשת למשל צריך להכין לכל משחק בנפרד.
אם קראתם הכול ואתם חושבים שאתם יכולים לעזור, שלחו לי מסר אישי.
אם אתם חושבים שיש משהו שאתם יכולים להוסיף אבל לא כתבתי אותו, שלחו לי מסר אישי.
|דבר חשוב מאוד, אל תכינו שום דבר בלי להודעיה לי מראש, שלא יהיה מצב ששני אנשים יעבדו על אותו דבר.סדגש|
כל מי שיתרום יקבל
ממני, ו
.
הייתי רוצה שהפורם יתפתח ויהפוך למאגר מידע גדול, אבל לבד אני לא יכול לעשות הרבה. אם יש אנשים שמוכנים להשקיע קצת זמן בלכתוב ולתרגם דברים, שיפנו אלי בפרטי בבקשה. פה אני אכתוב מה אפשר לעשות, אם יש דברים שאתם חושבים שאפשר להוסיף אז אני אשמח לשמוע. תרגומים יש שתי דוגמאות במאמרים: Player Profile - תרגום לעברית Finances - תרגום לעברית יש עוד כמה דברים שצריך לתרגם, כמו הפרופיל של Staff, מערכת אימונים וכדומה. דרוש פה ידע בסיסי באנגלית, או תוכנה פשוטה בשם באבילון.