|מדורה|

eladshar

New member
גם לי מותר

שיר השבוע (של אביתר): את שקט - שיר השבוע (כללי): גידי גוב- אני אוהב אותך חזק - אלבום השבוע: גבריאל בלחסן- עתיד - ספר השבוע: "המפתח של שרה"- טטיאנה דה רוניי - ציטוט השבוע: "היה שם בלגן והאוכל היה מתחת לכל ביקורת. ביום השני, כשיצאנו לסיור, קיבלנו שני סנדוויצ'ים מרוחים במיונז עם סימנים של ביצה (ח"כ כץ שחזר מביקור באוושויץ) - סרט \ סדרת השבוע: הסרט "המחנכים" של האנס ויינגרטנר (אמנם ישן אבל ראיתי רק השבוע) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "הרצון לדייק במילים, תכונה מרגיזה מאוד. במיוחד כשבסוף אני עומד ושותק" (בהשראת SnapDragon ) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: רכיזת הכרטיסים להופעה של אביתר במצדה - משהו שהרס את השבוע: הזיהום הימי ליד חופי לואיזיאנה - אוהבים את ל"ג בעומר?: כן - אם עניתם "כן" בסעיף הקודם - עכשיו באמת: לא - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אהוד, יובל, מאיר ובועז. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תמלאו שאלוני פורומים

SnapDragon

New member
../images/Emo9.gif

בואנה, הבנאדם השני היום שאומר שהשראתי אותו ! אני. מעיין. רול-מודל בגרוש
.

ממש חפירה יחסית למומלצ"ש

- שיר השבוע (של אביתר): סוס עץ , שיר אהבה טרי - שיר השבוע (כללי):סוס עץ (אריק) אח"כ יתגשמו , שטה - אפרת בן צור ג'קי - cocoon. mediocre bad guys - אלבום השבוע: אפרת בן צור - ציטוט השבוע: המורה שלי לאומנות שמתקשרת עליי ב7 בבוקר "גלבכונת למה את לא בביה"ס??" הגעתי ב12 בסוף ואז במקום לכעוס היא הייתה נחמדה כי אבא שלי היה
אז הוא אמר "מי זאת מה היא רוצה ממני המשוגעת הזאת??" חמוד שלי
וגם קיבלתי הרבה מחמאות יפות השבוע שהביכו אותי עד מאוד כמו "את בטח יודעת את זה כבר אבל את פשוט אמנית זה מתחיל בא' ונגמר בת' פשוט ככה" מסבתא של אורי, דווקא מיד הקפיץ לי את עלמה זק בראש אבל בעיקר כי קשה לי עם מחמאות - סרט \ סדרת השבוע:נער החידות ממומביי , לא כזה משהו .. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): beat me up and break me down kick me when im on the ground - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: עברתי את הבגרות באומנות
מגן 98 ,שבת בבוקר עם הכיתה , ארוחת בוקר עם כיתת אומנות, פאניקה בג'אפניקה עם המשפחה וג'וד אחרי הערב הורים , שגם היה מוצלח אפילו שנתקפתי פחד במה כמו במעליות שקופות , ל"ג בעומר אצל ג'וד ואביחי , בנות ובשש בחולדה הקיצר, כיף
- משהו שהרס את השבוע: אני מוצאת את עצמי אומרת כבר פעם שלישית או רביעית על שבועות שחלפו השנה שזה היה השבוע הקשה בחיי וכל פעם אני אומרת את זה מחדש ולא בטוחה אם הוא היה יותר קשה מהשבוע הקשה ההוא או שכבר הספקתי לשכוח. אבל זה היה השבוע הסוחט בחיי החוסר שיתוף פעולה שלי והקושי שלי והבילבול שלי והבילבול שהעולם מחזיר לי אבל עכשיו טוב , הקלה גדולה. על אף התקף הסכיזופרניה מהבוקר . - אוהבים את ל"ג בעומר?: ממש לא - אם עניתם "כן" בסעיף הקודם - עכשיו באמת: אני תמיד שוברת את הרגל - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: הדגיגונים של שישיא - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):Jack Johnson
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): משפחה, גם כזאת לא ביולוגית וספונטניות .

SnapDragon

New member
../images/Emo45.gif לחיי התמונות !

והספונטיות
. ואגב, וסליחה שזה לא קשור אבל אני חייבת לפרוק : וזה רק 20% ו-3 שעות

SnapDragon

New member
../images/Emo122.gifבאיזו פלטפורמה ?

כלומר - באיזו תוכנה ? שתף. אחרי כל המאמצים, לפחות 1:14 מ"מחיאות כפיים" עלו. "טיפה" שבק חיים ונגוז אי שם...

SnapDragon

New member
הו, בשעטו"מ !

כן, לפחות זה, לבינתיים. זה חלקיק קטן אבל כ"כ טוב! אני גם שמחה על האיכות. זה מהמצלמה הקודמת, ובהופעה בצוותא היה לי מיקום מעולה. יצאו לי התמונות הכי טובות עד כה על הפסנתר (כולל התמונה המפורסמת כשהוא צועק) יש לי כמה סירטונים מהופעות שונות של "מחיאות". בכל פעם עינטוז שונה
. אבל אל דאג, לא אמרתי נואש. אמצא דרך לחלוק עם האומה את כל הקטעים. בהן צדקי
.

למעלה