מדוע StringBuider יעיל יותר

yuval k

New member
לא...

onload זה סתם האירוע, והוא גם property של הדף... לא התכוונתי למשהו אחר ב-onLoad. ב-onload שמורה כתובת של פונקציה, שנקראת כשהאירוע מוקפץ - כלומר, כאשר טעינת הדף מסתיימת. אם הוא היה שומר מספר כתובות, אז הוא "היה מגדיר שהפונקציה תרוץ ב-onload", כלומר - היית יכול לעשות את זה לכל פונקציה שאתה רוצה, וכולן היו רצות ב-onload.

o O o

New member
אני מרגיש מפגר...

ראשית, כשכתבת onload, הכוונה היתה ל onLoad, ולהיפך, סתם הדגשת את ה L, זה מה שהבנתי עד עכשיו
מה הכוונה "onload זה סתם האירוע, והוא גם property של הדף" ? לתג ה body יש property/attribute שנקרא onload, שהוא בעצם מחזיק את שם הפונקציה שצריך להריץ כשהדף עולה. עד פה הספקתי לעשות שגיאות ?

yuval k

New member
לא...

רק ליתר דיוק: onload לא מחזיק את שם הפונקציה, אלא את הכתובת שלה

o O o

New member
המממ...

הפוקנציה run_nowכתובה ב JS. אתה טוען בעצם, שכשאני מריץ את הדף, הפונקציה נטענת לזכרון וה onload הוא פוינטר אליה ? אבל עמודי לקוח הם intererted - או שאיך שלא קוראים לזה
ברגע שאני לוחץ כל כפתור שמפעיל JS למשל, אז הדפדפן מבצע את הפקודות שבתוך פונקציית ה JS, אחת האחרי השנייה.. לא ?

yuval k

New member
אני לא לגמרי יודע איך זה עובד,

אבל הוא כן יודע מה הכתובת של הפונקציה, גם אם זו סתם כתובת על הדף... וכן, זה רק interpreted... הדפדפן מריץ את הפקודות אחת אחרי השניה.

o O o

New member
המממ...

אם אני מגדיר onload=x וגם onload=y אז רק y אמור לפעול, כי הפקודה השניה דרסה את הערך של הראשונה... לא ?

o O o

New member
תודה, ודבר אחרון בנושא :

הבנתי ש onload הוא מצביע לפונקציה שתופעל כשהמסך עולה, אבל הבעיה היחידה שנותרה היאשחשבתי שחובה לכתוב אותו (אם בכלל), בתוך תג ה body. כעת אני ואה שאפשר לכתוב אותו לפני כל פונקציה ? (פשוט לפני השם שלה, בצירוף = ...)

o O o

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

היש חיים פה ?
אשמח לאחד המומחים..

gilad g

New member
יש פה חיים..

פשוט לא ראיתי את ההודעה שלך. "כעת אני ואה שאפשר לכתוב אותו לפני כל פונקציה ? (פשוט לפני השם שלה, בצירוף = ...)" כן. השם של הפונקציה הוא בעצם מצביע אליה.

o O o

New member
הווה אומר ש...

onload זה לא מאפיין של הג body, אלאשל העמוד ?

gilad g

New member
הוא מאפיין של window

לכתוב window.onload זה בדיוק אותו דבר כמו לכתוב onload. למה? ל-JS יש מה שנקרא "default object" - אובייקט ברירת המחדל בסביבה HTML-ית הוא window. כך, לדוגמא:
window.documnet.getElementById //is exactly the same as document.getElementById​
עדיף להשמיט את ה-default object... עניין של ביצועים, פשוט.

o O o

New member
תודה, הבנתי, ותר רק להבין...

היכן אני יכול לתקוע onload ? בדוגמא קודם ראינו שאפשר פשוט לכתוב Onload= לפני הפונקציה, יש עוד מקומות שאפשר לכתוב את זה ? יש עוד דברים שאפשר לכתוב כך סתם לפני פונקציות ?

gilad g

New member
אתה יכול לכתוב

את זה בכל מקום בין שני תגי <script>. ובאמת, הדיון הזה הוא לפורום בוני אתרים -- בוא ננסה להתמקד בדברים שקשורים לדוט נט, אוקיי?

למעלה