Using System.Text; StringBuilder myStr = new Stringuilder("optional str constractur)"); myStr.Append("string to add"); myStr.Append("more String to add"); כמובן שיש לו גם שיטות של Replace כו'. השאלה שלי, למי שיודע בבקשה, האם זה באמת יותר יעיל, ואם כן - מדוע.
שעדיף שלא להשתמש בזה, וזהו... גם אם זה "רק כמה בדף". ובמיוחד לא בלולאות (שם בד"כ משתמשים בזה הרבה) - אתה לא יכול לדעת כמה איטרציות יהיו, וכמה זיכרון יעמוד לרשותך. אגב, במקור נתי אמר את זה, כאן (סעיף 3).
הבנתי שאני יכול לאחסן שם, בין השאר - נתונים שלי. כיצד אני שומר שם את ה Connect String של בסיס הנתונים שלי, וכיצד אני קבל אותו בתוכנית ? אגב, מה אני עושה עם הסיסמא... חייב לכתוב גם אותה שם ?
הערה: צריך לעשות using ל-System.Configuration. אתה לא חייב לכתוב את הסיסמה שם. זה הכל שיקול שלך. (כמובן שאם ה-connection string מכיל בתוכו סיסמה, אז אין לך ברירה אלא לכתוב אותה שם, ביחד עם ה-connection string). במקרה הזה הייתי ממליץ לך להצפין את הנתונים שם.
וכן, זה case sensitive. אני לא יודע בדיוק איך להצפין את הנתונים שב-web.config - אבל חפש בגוגל, אני בטוח שתמצא משהו. נ.ב. בדוגמא שלי, בטעות רשמתי שזה תחת <system.web>, אבל תיקנת אותי בצדק - זה תחת <configuration>.