מדוע שמעון פרס הרעיל את אריק שרון?

DeadWolf

New member
****חדשות חדשות****

חפי החופש מת מנפילת תפוח אדמה על ביתו! וכך כולם רואים שאני וולף עדיין חי מעכשיו אני יכתוב בשמו של חפי כדי שלא תשתעממו.. הבדיחות ישארו ברמה מינימלית כדי לשמור על המצב הקודם.. ושוב שלא תתבלבלו חפי לא יחזור מהמתים..

לא יחזור מהמתים?

ברגע שאתה חבר בOFIF אתה מקבל את כוחותיו של המשיח האמיתי ישו ואתה מסוגל לקום לתחייה כמה שאתה רוצה OFIF- DO IT LIKE JESUS

אה נזכרתי

עידו כחבר בOFIF,הארגון ששם לעצמו מטרה להילחם בכל דיכוי בעולם,להשמיד את וולפי,ולעשות לדסי נעים בגב יש לי אתר להראות לך שבטח תאהב (אני לא רוצה להתקשר אליך למה אתה בטח עסוק בלחימה. כל כך יפה שבתקופה כזאת אתה ממשיך להילחם ולא יוצא לחופשה נגיד בירושלים ומתבטל שם) קיצר לאתר קוראים דבקה,ויש שם מלא הסברים על תיאוריות צבאיות ופוליטיקה תהנה (וולפי מצטער הכניסה לאתר אסורה לג'ינג'ים)

id0a

New member
מכיר את אתר, אבל תודה שלא

הפרעת לי בלחימה, כי בדיוק שעברתי על הגבול אני קולט כמה "שיחים" זזים, אני מתקרב ורואה לוחמי אגוז מנערים את שלפוחיותיהם אל תוך בקבוקים ריקים. תפסתי את כולם בצוואר ואמרתי להם לבוא אחרי, שלחתי אותם לרמטכ"ל שיטפל בהם. זה לא יכול להיות שככה הם יתבלטו במארב שלהם ועוד נגד לוחמי ווייטקונג ערבים ? איפה הבושה ? אז תודה שלא התקשרת ונתתי לי להמשיך בעבודתי הקדושה.

יישר כוח!

לפני כמה חודשים סיירתי כהרגלי באזור קו התפר (באזור שאין גדר ביטחון "האזור הפראי" של הקו") ופתאום ראיתי אבנים נזרקות. אני מתקרב ורואה כיתה שלמה של מג"בניקים סוכלים פלסטינאי שב"ח עד זוב דם! אמרתי להם שלהתעלל בערבוש זה טוב ויפה אבל מי שומר על הקו תוך כדי?! מיותר לציין שבאותו יום היה פיגוע... מייד שלחתי אותם לדן ששיבח אותם על הסקילה,אך נזף על חוסר הערנות והרשלנות. זה בדיוק כמו שהסיסמה של מג"ב אומרת: "לתת בפלסטינאי בערנות"

id0a

New member
כן, עכשיו שמעתי שהמגבניקים שוכרים

מאבטחים כדי שיאבטחו את הגבול בזמן שהם הולכים לסכול ערבים עם אבנים. אז עכשיו זה סבבה, כנראה השיחה עם דן דן הזיזה משו...

למעלה