מדוע רעדה הארץ?

מדוע רעדה הארץ?

כל אחד מאיתנו יכול לתת את ההסבר שלו, מדוע הבוקר רעדה הארץ. ההסבר שלי הוא, שהארץ רעדה בגלל פרקליטות מחוז חיפה ומשטרת נהריה. מדובר בפרשת אישומו הפיקטיוי של אזרח על מנת לבצע עליו מחקר דתי רפואי בגלל גנים שהוא נושא בדמו ואשר מעניינים תיאולוגים (חכמי דת) של האיחוד האירופי. זוהי עוד הוכחה לכך, שמתחת ל"עסקים כרגיל", רוחשת פעילות נאצית אנטישמית. היו דרוכים ובוחנים. היו קשובים למה שמתרחש סביבכם. הבה נשחק במשחק בו אתם מחפשים מרגלים נאצים אנטישמים. בכל מקום בו הבחנתם במשהו משונה, אכזריות, רוע לב, שרירות לב, בירוקרטיה מוגזמת, קפדנות, הפחדה, דווחו על כך באינטרנט. שנה טובה.

לתלמידי מגמת קרימינולוגיה.....

בקשו מהמדריכים שלכם לעקוב אחרי פרשת הרצח של הגב שובי ז"ל, בה מואשם כעת חתנה מר שרביט, יבדל לחיים ארוכים. סייעו להביא את הצדק כיון שמדובר במזימה נגד לוויים.

היום 3 שנים בדיוק להחלטת עדי אזר

השופט שנרצח, בתיק שהוסתר. בדרך כלל, החלטות שופטים מוקלדות. השאלה שלי היא, האם תוכנת המיחשוב של בתי המשפט מאפשרת מחיקת החלטות של שופטים. אם כך, התוכנה מאפשרת פיקוד של טכנאי מחשבים פשוט על מערכת המיחשוב של הקלדת המשפטים כולם. כלומר, מערכת המשפט בישראל עשויה להיות כפופה לפקיד טכני עם השכלה של קורס קצר, עם נאמנות לשולחו.

שרביט (שם הנאשם) הוא "מטה אהרון"

...ואכן... בפצאל מגדלים תניני ייאור. אנא, האם מישהו מכם יכול לסייע על ידי פניה למוסדות צדק בעולם? האם תוכלו להתפלל עבור הלוויים הנרדפים?

Bassman

New member
זה ברור-

הארץ רועדת בגלל חיכוך של לוחות טקטוניים.

konda

New member
כן

ישנו מפגש לוחות, הערבי נובי והאפריקני בדיוק באזור הבקעה וכל פעם שיש חיכוך קטן נוצרת רעידת אדמה קלה, בעוד כמספר שנים תהיה פה רעידת אדמה ענקית שתגרום להרבה הרס.

Continuum

New member
..

נו, שהרעידה הענקית הזאת תבוא כבר, נמאס לי לשמוע עליה.

konda

New member
זה זלזול או שאתה רציני ?

היא אכן תבוא אל תדאג, אני בטוח שבתור ימני תשמח לדעת שמרבית ואדי ערא תהרס לחלוטין.

Continuum

New member
ימני?

רק בגלל שאני מזלזל ברעידת אדמה שלך אני ימני? בואנה אתה יותר גרוע מהימנים. (לא אני לא באמת מזלזל, וזה גם לא בציניות, אני באמת רוצה שהיא תבוא כדי שנגמור עם זה כבר)

konda

New member
מה אתה קופץ ובוכה ?

לא ידעתי אם אתה ימני או לא, הרבה זמן לא הייתי בפורום וסמכתי על הזיכרון שלי שאמר לי שאתה מן הצד הימני במפה, מסתבר שטעיתי, מצטער. קח את זה בקלות בנאדם.

Continuum

New member
?

אתה כל הזמן מניח דברים לגבי ומסתבר שההיפך הוא הנכון.. אני לא בוכה, אני צוחק. לכתוב לך שאתה יותר גרוע מהימנים כי קראת לי ימני כי זילזלתי ברעידת אדמה המעפנה שלך זה נראה לי משעשע בזמנו.

konda

New member
יו פשוט תשתוק

"רעידת אדמה המעפנה שלך" אם אתה צוחק אתה ממש לא מצחיק והרעידת אדמה היא לא שלי ואתה יכול לחשוב שהיא מעפנה אם בא לך אבל היא תקרה ואין מה לעשות היא תהרוס הרבה דברים בארץ. עכשיו תשתוק

למעלה