מדוע נמחקה תגובתי ?

מדוע נמחקה תגובתי ?

ומה בכך אם אערוך ביקור נימוסין בקומונת בר דעת בעיצומה של השבת ? ואולי בדרך זו יבינו שאין מקומם של פירסומות הקוראות לרעות בשדות זרים כאן בפורום

אץ קוצץ

New member
השרשור כולו נמחק

ואנא, אנו מאוד נהנים מכתיבתך המוכשרת, אך תשתדל לא להעלות את נושא שמירת השבת, נראה שזה מפריע לחברי הקומונה.

אז שאותה קומונה מוכשרת

יפסיקו לשרשר כאן הודעות מסוג זה כאן בפורום. ובכאן בפורום אנו מתירים להתבלבל את העבריינים מבר דעת יוסיף מכאוב

למה נראה לך ש . . .

שאם תכתוב בשבת אז אתה ``מאיים`` עלינו?! הרי חוץ מזה שאתה מצער את בורא עולם ופוגע בעצמך אתה לא מפריע בזה לאף אחד, זה חשבון שבינך לבין בורא עולם בלבד (ואני מאמין שהחשבון הזה יהיה וואחד חשבון אז... תעשה חושבים עם עצמך. /tapuzforum/images/emo62.gif )!

ע``כ יאמרו המושלים - בואו חשבון !

אולי כבודו יואיל בטובו לרענן את זכרוני בהגשת חשבון תקדימי, על איזה סעיף אני עובר בכתיבתי בשבת ? ורק בלי ליצנות ! וכפי הזכור לי מגרסא דינקותא, הטעם שמתרים אתולדא מישום אב, שלולי כן סבור כמתלוצץ עימו. ומי שעושה חשבון -שותה קריסטל

אתה עובר על . . .

‏``זכור את יום השבת לקדשו``, ``שמור את יום השבת לקדשו``, ``ואת שבתותי תשמורו אני ה```, ``לא תבערו אש בכל מושבותיכם`` (כאילו פלאפון?! הסוללה שבו זה חשמל?! האור שנדלק בו?!) ``ששת ימים תעשה מלאכה ובשביעי תשבות``, ועוד כמה עברות שלא עולות כעת במחשבתי (הרגע חזרתי מהעבודה) אך הן קיימות. אממ... זה מעל סעיף אחד כן?!

למעלה