מדוע משיח לא מגיע????????? מכיוון שהתאילנדים אכלו ת'חמור!!!!!!
ח חילוני עם שטריימל New member 4/11/03 #3 על איזה משיח אתה מדבר ? משיח שלי אמור להגיע על הונדה או משהו כזה מהמילה האחרונה
ח חמורו של משיח New member 4/11/03 #4 שקר וכזב!!! כל האומר חמורו של משיח נאכל אינו אלא טועה!!! אני חי ובועט!
א א ו ר הירח New member 4/11/03 #5 מה באמת?!../images/Emo12.gif ואני חשבתי שהחמור אכל את התאילנדים...
מ מלח השמים New member 4/11/03 #9 "האומר דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם" ולמה "מביא גאולה לעולם"? בכך, שציטט בשם אומרו ולא יחס הדבר לעצמו הריהו חמור ולמשיח יש על מי לרכב.
"האומר דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם" ולמה "מביא גאולה לעולם"? בכך, שציטט בשם אומרו ולא יחס הדבר לעצמו הריהו חמור ולמשיח יש על מי לרכב.
צ צליל עוגב New member 5/11/03 #10 על האמת להאמר. התאילנדים לא אכלו את החמור אלא את הכלב של החמור ואז הם פיחלצו אותו. לא את החמור. את הכלב של החמור.
על האמת להאמר. התאילנדים לא אכלו את החמור אלא את הכלב של החמור ואז הם פיחלצו אותו. לא את החמור. את הכלב של החמור.
א אלישע בן אבויה New member 5/11/03 #11 כמו שאמרו: "שכבר אכלוהו בימי צדקיהו למי שלא יודע, המאמר המלא: :"אין משיח לישראל, שכבר אכלוהו בימי צדקיהו". זו כמובן דעת יחיד.
כמו שאמרו: "שכבר אכלוהו בימי צדקיהו למי שלא יודע, המאמר המלא: :"אין משיח לישראל, שכבר אכלוהו בימי צדקיהו". זו כמובן דעת יחיד.