מדוע לא מדברים עלADD

מדוע לא מדברים עלADD

אני רואה שכולם מדברים על ADHD אבל כניראה שהרבה לא שמעו את המוסג החדש ישן ADD

zivadina

New member
ADD הוא קבוצה בתוך ADHD

ואנחנו כן מדברים עליו. בתוך כל קבוצת ה-ADHD, יש 30% אנשים ADD (הפרעת קשב טהורה), 65% אנשים ADHD (הפרעת קשב משולבת בהיפראקטיביות) ו-5% אנשים HDD (הפראקטיביות ללא הפרעת קשב). נשמח לשוחח אתך על ADD, ענת מהגליל. זיוה מהגולן.

מדברים,בטח שמדברים,

רק יותר בשקט- כי ADD לא עושים רעש כמו אלו עם ה-H. וזה לא מושג חדש. אבל לדבר על ADD זה בהחלט רעיון טוב! אני בעד.

סבלנותי פוקעת/ 1ענת מהגליל

בתי בת ה 7, בכיתה א'. עשתה את בדיקת הTOVA ונאמר שאינה לוקה בADHD אלה בADD הפרעות נפשיות חרדות חוסר אחריות (רק היום גיליתי שהיא איבדה את התיק של בית הספר) היא אפשר לצאת איתה מהבית מאז שנולדה בסיפריה העירונית ביקשו בנימוס שאולי כדאי שאני אחלף לה ספר לבד. רעשנות מתמדת קושי בהתארגנות ועוד ועוד אגב לפי כול הסממנים גם אני לוקה בה יתכן שב ADHD מה את אומרת על הADD ? איך אני מצליחה לשמור על קור רוח? איזה טיפול מתאים לבתי גם תרופתי? תודה.
ענת המגליל, העתקתי את שאלתך לכאן, כי אני מבינה שיש קשר בינה לבין הודעתך הזו. דר' מנור לא הספיקה לראות את שאלתך ולא בטוח כי תענה עליה השבוע. נוכל להוסיפה לשרשור בשבוע הבא, אך רציתי כי חברי הפורום יראו אותה ויבינו את ההקשר - כך יוכלו להגיב לעיניין.

spidergirl

New member
לא שמעו?

יש כאן הרבה ADD בסביבה, אני בספק אם לא שמעו. מה שכן - ADHD אקטיביים ומדברים על זה. תפקידם של ה- ADD לדבר על עצמם.

דוקא לפי תאורך בשאלה לדר' מנור

ההתרשמות שלי היא שלא בטוח שמדובר רק ב-ADD.אגב, ההבדל בליקויים אינו גדול כפי שמשתמע מדבריך, ההבדל הוא באימפולסיביות,חוסר שליטה עצמית,בנוסף על הליקויים האופייניים לשני סוגי הליקוי. מדוע ביקשו בספריה כי תחליפי לה ספרים לבד? התאור שלך יותר מתאים ל-ADHD כי יש בהתנהגות הילדה צדדים המתאימים להיפראקטיבים שבחבורה. האם הילדה מטופלת?

למעלה